Politie beschermt handtastelijke migranten tegen eigenrichting door Poolse badgasten

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In het Poolse Bytom moest de politie er ca. 60 Poolse mannen aan hinderen vier migranten aan te vallen, die in het zwembad minderjarige meisjes misbruikt zouden hebben. De vier mannen in de leeftijd tussen 18 en 41 jaar werden door de politie gearresteerd.

De Poolse media berichten dat het zaterdag 15 juli in een stedelijk zwembad in Bytom tot een gepoogde eigenrichting op vier “donkergekleurde migranten” kwam, die een “sociaal onacceptabel gedrag tegenover minderjarigen” aan de dag gelegd zouden hebben, zoals de politie in Bytom vandaag meedeelde. Van de interventie van de geüniformeerde agenten zijn videobeelden op internet opgedoken.

Concreet gaat het om een seksuele overval op twee minderjarige meisjes in de kleedruimte van het zwembad van Bytom. Een ooggetuige op Twitter: “Als de politie de daders niet beschermend opgepakt hadden, dan zouden ze niet levend uit het openluchtzwembad zijn gekomen.”

Politie zette traangas in

“We waren daadwerkelijk genoodzaakt om daar in te grijpen. We hebben een melding over ongepast gedrag van een groep mannen tegenover minderjarigen gekregen”, aldus de politiecommandant Anna Lenkiewicz van de politie van de stad Bytom.

Nog voordat de politie arriveerde, namen Poolse badgasten de verdachten zelf gevangen en probeerden hen te bestraffen. De politie verhinderde dit echter, waardoor het tot een handgemeen met en het uitschelden van de politie kwam. Daarop zetten de agenten traangas in om een escalatie te verhinderen.

Naar aanleiding van het voorval hebben we “vier vermeende pedofielen gearresteerd – ze zijn tussen de 18 en 41 jaar oud”, aldus politiecommandant Lenkiewiecz. Volgens informatie van de politie gaat het om “buitenlanders”. De beschuldigden worden voorgeleid aan het openbaar ministerie.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Politie beschermt handtastelijke migranten tegen eigenrichting door Poolse badgasten

  1. boorzalf zegt:

    ⚰️⚰️⚰️⚰️😎

    Geliked door 3 people

  2. delamontagne zegt:

    Hier in Z-Fr. heb je van die rivieren[ tjes] die door diepe kloven gaan.
    Daar komen toeristen [en dan NL’ers graag naar toe want heb je niet in ’t vlakke land ] o.a. de Tarn en de Lot verder Oostelijk.
    en wat lees ik hier uurtje terug: Fr. nws; “jongeren” uit de Cité dalen af naar die toeristische plekken ( = erg afgelegen ) om de toeristen te beroven.
    ( n.b. de “….” heb ik er zelf bijgezet, zo stond het dus niet in Media, maar het is duidelijk om wat voor soort ’t gaat )

    Geliked door 3 people

  3. Ravian zegt:

    Echte politieagenten waren na de melding eerst nog even naar de Chinees gegaan, en hadden daarna het afval opgeruimd.

    Geliked door 3 people

    • karton zegt:

      @ Ravian op 16-7-2023 om 18.27 u. Ik weet niet zeker of uw reactie wáár is, maar ik acht het zeker mogelijk ! Althans ……. in NL. zou ‘t zo kunnen gaan.

      Geliked door 1 persoon

  4. scherpschutter1943 zegt:

    Aangezien ook hier in nederland geen “recht”meer bestaat, voelen steeds meer mensen zich genoodzaakt om het recht in eigen hand te nemen. Dat is een logisch gevolg van het niet meer handhaven van de rechtsorde. Ook in polen waar de criminelen tegen de slachtoffers beschermd worden

    Geliked door 6 people

    • Steven zegt:

      Het verschil met nederland en polen is dat het hier allemaal mietjes zijn die niks durven te doen, en in oostblok landen slaan ze je nog gewoon op je smoel!

      Like

  5. Jan J zegt:

    Het zou ook hier zo moeten gaan, als sommige culturen een vrijbrief menen te hebben om wat zij zelf noemen hoeren te belasten.
    Deze ‘hoerenlopers” zouden ze er bewust van moeten maken dat ze geen excuus mogen verzinnen door ze op zij zachts uitgedrukt een pak slaag te geven.
    Beter was het als de mensen hier de Poolse aanpak gingen invoeren, want het is anders water naar de zee dragen.
    Terecht denken deze hoerenlopers dat wij watjes zijn en dat is nog waar ook

    Geliked door 4 people

  6. BigLJohn zegt:

    De Poolse politie die zulke schoften gaat beschermen en de rechter die dat tuig een lage taakstraf op gaat leggen. Wat is er dan nog meer voor nodig om de woede van het volk tot een kookpunt te brengen. De politie is je beste vriend niet en het leger (of EU leger) word alleen maar ingezet tegen de eigen bevolking. Ook de Poolse burger is vogelvrij verklaard en is het slachtoffer van de Poolse overheid.

    Geliked door 2 people

  7. R Thomasson zegt:

    Wij kunnen van de Polen voorbeeld nemen. Ze gedragen zich als echte kerels die hun vrouwen en kinderen beschermen tegen het geïmporteerde ongedierte van buiten af.

    Geliked door 4 people

  8. J.v.d.Heijden zegt:

    Eén van de oplossingen….

    Like

Plaats een reactie