Onderzoek: 96% van de Amerikaanse klimaatdata zijn vervalst!

(Vertaling: E.J. Bron)

Een nieuw onderzoek met de titel “Corrupted Climate Stations: The Official US Surface Temperature Record Remains Fatally Flawed” komt tot het resultaat dat ongeveer 96% van de Amerikaanse temperatuurmeetstations, die gebruikt worden om de klimaatverandering te meten, niet voldoen aan de eisen van de “National Oceanic and Atmospheric Adminitration” (NOAA), die “acceptabel” zijn en voorzien in onvervalste plaatsingen.

Meetstations op ongeschikte plekken

Om nauwkeurige temperatuurmetingen op basis van de door de NOAA gepubliceerde standaards op te stellen, zouden thermometers zich op natuurlijke, “onberoerde” plekken zoals velden, bossen of heuveltoppen moeten bevinden. Uit de onderzoekingen van de meteoroloog Dr. Anthony Watts blijkt echter dat meer dan 90% van de NOAA-thermometers zich op ongeschikte plekken bevinden. 96% bevinden zich op parkeerplaatsen, op gebouwen, aan bakstenen muren of in andere kunstmatige omgevingen.

De in deze omgevingen gebruikte tegels, asfalt en andere menselijke bouwmaterialen slaan kunstmatig warmte op, wat tot een “verdraaiing van de opwarming” in de verzamelde data leidt.

Vervalste meetdata als basis van de klimaathysterie

In de natuur opgestelde thermometers registreren lagere gemiddelde temperaturen. Dat betekent niet dat het in de steden, op parkeerplaatsen en op autosnelwegen niet warmer zou zijn. Dat is duidelijk. Maar dat ligt er niet aan dat de planeet zijn geheel warmer wordt. Dat ligt er aan dat we dingen bouwen die meer warmte opvangen en opslaan dan moeder natuur op zou vangen en op zou slaan als ze aan zichzelf overgelaten zou worden. Deze plekken hebben ook diverse door de mens veroorzaakte invloeden op de temperaturen, bijvoorbeeld door voertuigen, verwarmingen en airconditioning, metro´s en meer mensen enz. Helaas worden deze feiten in de mediaberichten van de concerns over de zogenaamde “klimaatcrisis” geïgnoreerd.

Ook over de zogenaamd met de klimaatverandering te maken hebbende bosbranden vond Dr. Watts duidelijke woorden:

In plaats van zich op de discussie erover te concentreren wat de daadwerkelijke of vermeende schade is, hoe deze verzacht kan worden en hoe men de mensen kan helpen, maken de klimaatactivisten van de gelegenheid gebruik om de “klimaatverandering” voor de rook verantwoordelijk te maken.

Een feit is dat bosbranden steeds zeldzamer en minder zwaarwegend worden, omdat de planeet licht opwarmt.

Omdat bosbranden steeds zeldzamer worden, is het onzinnig om van de weinige bosbranden die er nog zijn de klimaatverandering de schuld te geven…

Door vakmensen onderzochte studies en geverifieerde satellietwaarnemingen laten zonder twijfel zien dat bosbranden op de lange, de middellange en de korte termijn zeldzamer en minder zwaarwegend zijn, omdat de aarde zich maar onbeduidend opwarmt.

De waarschijnlijke reden daarvoor is de gemeten toename van de verdamping uit de wereldzeeën, die vaker tot globale neerslag heeft geleid.”

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Onderzoek: 96% van de Amerikaanse klimaatdata zijn vervalst!

  1. BosscheBol zegt:

    Lachen, gieren, brullen!
    Er zou deze eeuw een ijstijd komen (in Europa) omdat de warme golfstroom stilvalt.
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1356699111/airco-kan-weer-op-marktplaats-wetenschappers-voorspellen-vrieskou-later-deze-eeuw

    O, domme onderdanen. Gooi weg uw windmolens, zonnecellen, elektrische auto’s en warmtepompen. Ga hout sprokkelen en stook dat in de haard. De grote tuinkabouter zal u voorgaan. Zolang u maar betaalt.

    En wist u al dat er aliëns gevonden zijn? Ze crashen met hun vliegende schotels. ONLY IN AMERICA!
    https://www.dagelijksestandaard.nl/buitenland/aliens-bestaan-getuige-bij-verhoor-amerikaans-congres-we-hebben-aliens-uit-ufos-gehaald

    En mocht u dit allenmaal niet geloven: dan maken we u wel wat anders wijs. Slaap lekker!

    Geliked door 4 people

    • Ravian zegt:

      Yep, zodra je bij het punt arriveert dat het overgrote merendeel der UFO’s in de good old US of A neerstort verdampt de geloofwaardigheid met de snelheid van het licht…

      Geliked door 3 people

    • Blaffertje zegt:

      BosscheBol.👍🏻
      Ik las het gisteren ook een dacht, die kan direct bij het lijstje van doemscenario’s van de afgelopen 50 jaar waar ook geen ruk van uit is gekomen.

      Geliked door 1 persoon

      • BosscheBol zegt:

        Die lijst wordt steeds langer. Ik geloof inmiddels niets meer totdat ik het zie. Als ze morgen in hun kranten schrijven dat een groot rotsblok op de aarde afstormt, zal ik het niet geloven. Ik geloof het pas al ik het zelf aan de hemel zie. Als het dichterbij komt en het donker wordt.

        Geliked door 1 persoon

  2. Ravian zegt:

    Dit is al langer bekend.
    Een groot aantal van die meetstations zijn al heel oud, stonden vroeger vaak midden in een weiland net buiten de stad of zo, en staan dan nu in de buitenwijken en op de industrie terreinen van die inmiddels uitgedijde stad, en vaak op parkeerplaatsen en andere hete locaties.

    Dat je daar nu dan hogere temperaturen meet dan een halve eeuw geleden dat raadt je de koekoek natuurlijk, maar de klimaatwaanzinnigen menen daar dan een “man made global warming” hypothese op te moeten baseren.
    Het is gewoon een hoax, nergens op gebaseerde kolder waar een klein groepje linkse gekken politiek munt uit poogt te slaan, en een klein groepje ‘ondernemers’ de zakken flink mee vult.

    Geliked door 3 people

    • Blaffertje zegt:

      Dat niet alleen, maar er zijn ook ongeveer 3000 van de 5000 opgeheven.
      Deze 3000 stonden voornamelijk in het buitengebied en, zoals jij zegt, de overige staan aan de rand van de steden en dorpen omdat deze ter plekke hogere temperaturen meten wat beter past bij de klimaat leugen.

      Tevens word de indruk gewekt van “zie ons goed bezig zijn mensen, wij meten fanatiek” omdat ze zichtbaarder zijn in stad of dorp.
      Die op het platteland mist men niet.

      Geliked door 1 persoon

  3. Cathja zegt:

    Wat wordt er tegenwoordig nou niet vervalst? Alleen…, het is nooit in het voordeel van de mens. Altijd weer de VS die dingen verdraaien. Stop met allerlei metingen en beweringen, met oorlog voeren en allerlei andere ellende!
    Doek dan de VN, de EU, het WEF en de WHO meteen ook maar op. Niks anders dan ellende. Terug naar de tijden van weleer, toen geluk ‘heel gewoon was’.

    Geliked door 2 people

  4. Svalbard zegt:

    Dat klimaat doet wat het wil. Als er wordt gezegd dat het zeewater bij Florida 38° warm is, dan klopt dat wel. Maar dat is dan hooguit zeer plaatselijk op zeer ondiepe plekken.
    Ze maken mij niet wijs dat de hele zee daar 38° is.
    Want dan zouden er miljoenen dode vissen zijn aangespoeld, en daar hebben we geen meldingen van gezien.

    Like

  5. Hovawart zegt:

    Albert Arnold Gore Jr. een Amerikaanse politicus, zakenman, en milieufreak die als 45ste vice-president onder Bill Clinton, als eerste van de weersvoorspellingen een verdienmodel maakte, en later klimaatangst introduceerde als handvat voor geopolitieke hervormingen…….en zéér veel geld verdiende…(bij toeval ook wat megarijke vrienden kreeg)

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie