Pedofilie/perversiteiten

(Door: “Angélica”)

Bij alles wat ik zie, vraag ik me altijd af waarom het zo is en of het ook anders kan. En niets gebeurt zonder reden. Overal zit een drijvende kracht achter, soms zichtbaar, soms onzichtbaar. Maar voordat je conclusies kunt trekken, is onderzoek nodig. Het volgende artikel gaat over misbruik in het verleden en perversiteit in het heden.

Binnen de katholieke kerk is er veel seksueel misbruik gepleegd met kinderen. Op katholieke kostscholen was er alleen toezicht door geestelijken en katholieke geestelijken mochten niet trouwen. Het is daarom zeer waarschijnlijk dat mensen die bij zichzelf constateerden dat ze zich fysiek aangetrokken voelden tot iemand van hun eigen geslacht of tot kinderen, ze zich liever aansloten bij de katholieke kerk dan dat ze toch maar met iemand trouwden. Als ze vrijgezel bleven, zouden er al snel vragen gesteld worden en kon zo iemand ‘verdacht’ worden homoseksueel te zijn. Homoseksualiteit was nog niet geaccepteerd zoals nu. Door te kiezen voor een ‘roeping’ stond zo iemand boven elke verdenking en werd hij zelfs geprezen.

Mannen en vrouwen leefden binnen de kerkelijke instellingen gescheiden van elkaar en dat zal als een godsgeschenk zijn ervaren door de homoseksuelen onder hen. Broeders woonden samen in één klooster en als ze ook les gaven, waren ze altijd in de buurt van kinderen, indien die hun seksuele voorkeur genoten. Voor priesters gold dat ze hun misdienaren voor het uitzoeken hadden. Bij de nonnen zal het niet anders zijn geweest en als ze op kostscholen meisjes moesten opvoeden en lesgeven in huishoudelijke zaken, waren hun prooien altijd dichtbij.

Vele tientallen en waarschijnlijk honderden jaren is er weggekeken en werden kinderen niet geloofd. Het misbruik kon ongestraft plaatsvinden en er zijn miljoenen slachtoffers te betreuren. De overheid hield de kerk in de vorige eeuw altijd de hand boven het hoofd en justitie en politie werkten mee als daders werden betrapt. Dan liepen de ouders zelf gevaar en werden ze gedwongen te zwijgen of ze moesten de consequenties aanvaarden.

Ik noemde de katholieke kerk, omdat die de grootste geloofsgemeenschap vormde en talrijke instellingen kende zoals scholen, kostscholen, internaten, kerkkoren etc., maar ook de protestantse kerken, Jehova’s Getuigen, joodse, islamitische en boeddhistische geloofsinstellingen zijn bekend met kindermisbruik en homoseksualiteit. Het verschil met de katholieke kerk is dat er nauwelijks onderzoek naar gedaan is en slechts individuele gevallen tot strafvervolging hebben geleid. Dat is zeer betreurenswaardig.

Toen het misbruik uitlekte, zijn er in vele landen commissies ingesteld om de deksel van de doofpot te lichten. Hier volgen de conclusies van vier rapporten uit verschillende landen, die onderling echter veel overeenkomsten vertonen:

Het Amerikaanse John Jay-rapport toont aan dat vier van de vijf Amerikaanse slachtoffers jongens waren, vaak pubers. De gemiddelde leeftijd van alle slachtoffers was 12 jaar. Het misbruik betrof vele seksuele varianten, waaronder zware seksuele delicten. Het misbruik vond in 4 van de 10 gevallen plaats in het huis van de priester en in 2 van de 10 gevallen in de kerk. De kerk moet vele miljarden dollars schadevergoedingen betalen aan slachtoffers en dat drukt zwaar op het instituut.

Het Ierse Ryan-rapport beschrijft alle vormen van fysiek, seksueel en emotioneel misbruik en verwaarlozing, verkrachting en molestatie. Het misbruik vond vooral plaats in instellingen voor jongens en zowel religieuzen als leken die te werk waren gesteld in de katholieke instellingen maakten zich er schuldig aan. Ook in Ierland waren vier van de vijf slachtoffers van seksueel misbruik jongens.

In het rapport van de commissie-Adriaenssens staat dat in België veel meer jongens, ongeveer 70%, dan meisjes slachtoffer werden. De meeste mannelijke slachtoffers waren tussen de 10 en 14 jaar toen het misbruik begon. Het misbruik startte gemiddeld bij 12 jaar. De daders hier waren allen mannen. Uit de getuigenissen bleek dat het in België niet alleen ging om oppervlakkige betastingen, maar ook om oraal en anaal misbruik. De slachtoffers werden vooral misbruikt in een onderwijs- en opvoedingscontext, overwegend internaten.

In het eindrapport van de commissie-Deetman staat dat ook in Nederland vier van de vijf slachtoffers jongens waren. Ruim de helft van het misbruik betrof zes- tot twaalfjarigen en ongeveer een op de drie slachtoffers was tussen de twaalf en veertien jaar oud. Het misbruik vond vaak plaats in katholieke onderwijsinstellingen. In ongeveer twintig procent van de gevallen was er sprake van penetratie.

Binnen de katholieke kerk werden dus vooral jongens misbruikt. Dit wijkt sterk af van het totale beeld van al het kindermisbruik in de maatschappij, waarbij veelal meisjes het slachtoffer zijn. In zijn totaliteit zijn meisjes zelfs drie keer vaker slachtoffer dan jongens. Mogelijke verklaringen voor dit verschil zijn een oververtegenwoordiging van homoseksuelen onder priesters en een hogere beschikbaarheid van jongens, omdat vroeger alleen jongens misdienaar waren.

Er wordt inderdaad regelmatig verondersteld dat zich onder priesters een relatief hoog aantal homoseksuelen bevindt. Indien dit klopt, zou dit een van de mogelijke verklaringen kunnen zijn voor het feit dat er binnen de katholieke kerk veel meer jongens dan meisjes zijn misbruikt, al bewijst dit artikel uit de Telegraaf dat priesters ook meisjes misbruikten.

Maar volgens mij verklaart homoseksualiteit alleen de seksuele omgang tussen geestelijken onderling, die ook zeer frequent is voorgekomen, maar niet die met kinderen. Pedofielen hebben m.i. de neiging een baan te kiezen waarin ze met kinderen te maken hebben, en daarom hebben kinderopvang, onderwijs en inderdaad ook het priesterschap hun voorkeur.

Mijn vraag waarom homoseksualiteit zou leiden tot pedofilie blijft onbeantwoord als de kerk de waarheid zou spreken, dus luidt mijn conclusie dat de kerk liegt over de seksuele geaardheid van de priesters. Het gaat om pedofielen en daarop ligt een veel groter taboe dan op homoseksualiteit! Daarom liegt de kerk liever dan dat ze zoiets toegeeft!

De misbruikcijfers uit de maatschappij, waar het in 3 van de 4 gevallen om een meisje gaat, verschillen zeer duidelijk van de misbruikcijfers uit de katholieke kerk waar het in 4 op de 5 gevallen jongens betreft. Meisjes zijn veel vaker dan jongens het slachtoffer van grooming, incest en seksuele uitbuiting of gedwongen prostitutie. Hoogwaardigheidsbekleders van over heel de wereld waren bevriend met Jeffrey Epstein en bezochten veelvuldig zijn villa, waar seks met jonge meisjes werd bedreven. Toen hij werd gearresteerd, werd hij geholpen bij zijn ‘zelfmoord’. Hij wist teveel en kende alle namen van de pedofielen die van zijn diensten gebruik hadden gemaakt.

De maatschappij is in vele opzichten veranderd t.o.v. de jaren waarin de kerk een groot stempel drukte op het dagelijkse leven. De acceptatie van mensen met een andere geaardheid is toegenomen en ze hoeven hun toevlucht niet meer te zoeken achter kloostermuren en kerkdeuren of in louche gelegenheden.

Homotolerantie bestaat al vele jaren en is met name vanuit Nederland en Israël gepromoot. Die tolerantie heeft ertoe geleid dat de homogemeenschap zich durfde opsplitsen in een heel scala van ‘voorkeuren’ en tegenwoordig hebben ze het al over LGBTQQIP2SAA en daar zullen de komende tijd ongetwijfeld nog letters en cijfers aan worden toegevoegd. Deze letters staan voor lesbian, gay, bisexual, transgender, queer, questioning, intersex, pansexual, two-spirit, asexual, en ally.

Mij valt op dat er in elk geval nog één letter ontbreekt en als U de inleiding gelezen hebt, weet U dat het gaat om de P van pedophile maar ‘de wereld is waarschijnlijk nog niet zover’ om dat te kunnen accepteren… De kerk realiseert zich dat maar al te goed…

Vanuit de politiek staan er van tijd tot tijd verdedigers van pedofilie en seks met kinderen op, maar gelukkig vonden zij vele miljoenen ouders op hun weg die daar niet aan toegaven. Toch proberen pedofielen hun seksuele afwijking geaccepteerd te krijgen met verschillende argumenten die door de maatschappij allemaal volledig afgewezen moeten worden, omdat elke centimeter speelruimte die pedofielen krijgen voor hen een nieuwe vooruitgeschoven uitgangspositie creëert:

“Homoseksualiteit was in het verleden verboden, maar wordt nu geaccepteerd. We leven in een ander tijdperk van begrip en tolerantie. Is het niet tijd dat we nu de volgende stap zetten en er ook naar pedofilie wordt gekeken?”

“Sommige kinderen hebben de oprechte behoefte aan een seksuele relatie met een volwassene.”

Omdat tegenwoordig iedereen bang is om te discrimineren, wordt er door sommige linkse en liberale politici gekeken onder welke voorwaarden pedofilie getolereerd kan worden. Edward Brongersma, zelf pedofiel, en Ed Nijpels zijn bekende voorbeelden van politici uit de jaren ´70 van de vorige eeuw die een tolerantere houding naar pedofilie op de politieke agenda plaatsten.

Maar tegenwoordig is de maatschappij ‘woke’ en je moet stevig in je schoenen staan om daar nog tegenin te durven gaan als politicus of ouder… Steeds vaker worden ‘woke’ en alles wat daarachter schuilgaat, dus ook perversiteiten en seksuele afwijkingen, gepromoot:

Door de Canadese premier, hier in debat met een moslim, al loopt dat niet echt lekker…

Dit filmpje is pervers. Jonge kinderen en hun ‘woke’ ouders kijken naar een ‘moet kunnen toch’ show van exhibitionisten, iets anders kan ik er niet van maken.

Tolerantie wordt hier misbruikt om iets te kunnen doen wat vulgair en smerig is, een andere reden is er niet!

Dit filmpje gaat nog een stap verder, hier is er zelfs sprake van lichamelijk contact tussen een perverse pedofiele volwassene met een tiener.

En waartoe leidt dat alles? Een minderjarige neemt de perversiteiten over en mist de kans op een normaal en fatsoenlijk leven.

In het verleden zouden ouders uit de ouderlijke macht zijn gezet als ze hun kinderen hadden blootgesteld aan dit soort perverse seksuele handelingen, die tegenwoordig open en bloot worden uitgevoerd. Vandaag worden ouders buitengesloten en uitgescholden voor rechtsextremisten of homofobe en ‘niet-woke’ mensen, als ze zich tégen zulke perversiteiten keren!

De druk die vanuit de politiek en de rechterlijke macht wordt uitgeoefend op de maatschappij om elke vorm van seksuele geaardheid te accepteren, wordt steeds groter en in sommige landen staan er zware boetes en zelfs gevangenisstraffen op het niet volledig accepteren van LGBTQQIP2SAA-geaardheden.

Dat moet stoppen!

Want de volgende stap is het accepteren van kindermisbruik. Wat volwassenen met elkaar doen in de slaapkamer is hun verantwoordelijkheid, maar van kinderen blijf je af!

Veel hoogwaardigheidsbekleders zijn zelf te gast geweest bij Jeffrey Epstein en dat moet bij iedereen een belletje doen rinkelen.

Tot hier en niet verder! Politici die zich durven verzetten tegen ‘woke’ moeten dat ongestraft kunnen doen in verkiezingstijd en dan is het aan de kiezers om een keuze te maken!

Regelmatig lees ik hier tweets van Geert Wilders.

Mijnheer Wilders, misschien leest U mee…

Durft U het aan om het hele ‘woke’ circus in de komende verkiezingstijd en tijdens debatten te veroordelen en steekt U dan Uw nek uit om de kinderen van nu en die nog geboren moeten worden te beschermen tegen de seksuele verloedering die links-liberale waanzinnigen zoals Trudeau over ons uitstorten?

Ik wacht Uw volgende tweet hoopvol af!

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Pedofilie/perversiteiten

  1. stradivotsi zegt:

    Heel kort dan mijn ongezouten reaktie beste Angelica….
    1) mannen kunnen vaak hun lusten niet bedwingen…
    2) de kerk en hun religie is een een en al riool bagger.
    3) de reden? … antwoord = de onschuld in het kind onbevlekt en rein.
    4) waarom zou ik dat weten of vemoeden? … Nou dat is simpel, door
    je ogen te openen, de mens leren kennen, wie dat wezen is.
    5) het komt zelfs in de dierenwereld voor.
    6) bestrijden? ja in een goed bestaan worden de zieken en ongewensten
    opgeruimd. Einde verhaal en toelichting

    Geliked door 1 persoon

    • Simon zegt:

      Het roomse celibaat is onbijbels, Paulus zei zelfs in 1 Korintiers 7 : 1-7 “Nu wil ik antwoord geven op de vragen die jullie mij hebben gestuurd.
      Het is goed voor een man om niet te trouwen. Maar om te voorkomen dat jullie verkeerde dingen gaan doen, is het toch beter om te trouwen. Iedere man moet zijn eigen vrouw hebben en iedere vrouw haar eigen man. Het is goed voor een echtpaar om regelmatig met elkaar naar bed te gaan. Als de man graag wil, moet zijn vrouw geen nee zeggen. En als de vrouw graag wil, moet de man geen nee zeggen. Het kan gebeuren dat je samen afspreekt om een poosje niet met elkaar naar bed te gaan. Bijvoorbeeld omdat je meer tijd wilt hebben om te bidden. Maar daarna ga je weer gewoon met elkaar naar bed. Anders krijgt de duivel de kans om je te verleiden tot verkeerde dingen, omdat je je niet kan beheersen. Ik geef jullie dit als goede raad, niet als een bevel. Ik zou best willen dat iedereen ongetrouwd was zoals ik. Maar ieder mens krijgt van God zijn eigen gave. De één krijgt de gave om te trouwen, de ander de gave om níet te trouwen.”

      Geliked door 1 persoon

  2. Realist zegt:

    Kevin Spacey wordt ‘niet schuldig’ bevonden door Londense juryleden op zijn 64e verjaardag – Academy Award-winnaar wil nu zijn carrière opnieuw opstarten.

    https://www.thegatewaypundit.com/2023/07/kevin-spacey-is-found-not-guilty-london-jurors/

    Geliked door 1 persoon

  3. hw rademaker zegt:

    dat waren andere tijden ooit gelezen het boek
    maria monk de zwarte non een verboden boek
    nog steeds verkrijgbaar
    dan heb je [ trouw ] non was zegen voor familie kapitaal
    geschiedenis. in 1959 waren er in paraqua acuncion 3 soorten hoeren kasten clacica medio clacica en de goedkope voor de marinero,s
    kreeg een van de vrouwen een venerische ziekte werd ze in het hospitaal behandeld de kosten kon ze daarna op de rug terug verdienen.
    hoe weet ik dat ik heb 15 maand op een n.l coaster gevaren noord zuid dienst
    charter black daimonds line standplaats smit 9 street brooklin new york
    een ruil handel cornet bief voor van alles en wat.in fila olivia werden de koeien vermoord met een voorhamer de schedel in geslagen zo ging dat toen ik heb het hele proces gezien 25 maio buenos aires evita peron de animeer meisjes vertelden mij dat evita daar gewerkt had
    berend prins ging in die tijd ook nog wel eens op bezoek bij peron
    in die tijd waren daar veel duitse emigranten allemaal van vor dem krieg?
    men heeft sprookjes achtige voorstellingen over de geschiedenis
    moest je naar een kasteel dan moest je de neus in de lucht houden want je kon het bouwsel al op grote afstand ruiken
    ja dat waren leuke dingen voor de mensen beter dan op een kantoor

    Like

Plaats een reactie