Irmhild Boßdorf: “De oplossing heet remigratie – miljoen-voudige remigratie!”

(Vertaling: E.J. Bron)

Irmhild Boßdorf (foto) zal volgend jaar kandideren voor de AfD bij de Europese verkiezingen. Met een fulminante rede op het partijcongres van de AfD zorgde ze in de zaal voor staande ovaties, in de redactiekantoren van de systeemmedia daarentegen voor verontwaardiging. We vatten samen.

Afgelopen weekend heeft in Maagdenburg het eerste deel van het AfD-partijcongres voor de komende Europese verkiezingen volgend jaar plaatsgevonden – De vijfvoudige moeder en afgestuurd historica Irmhild Boßdorf werd op de negende plaats van de verkiezingslijst gekozen. Met haar fulminante toespraak zorgde ze in de zaal voor staande ovaties, in de redactiekantoren van de systeemmedia daarentegen voor verontwaardiging.

Bevolkingsvervanging als kwestie die over het lot beslist

De economische ontwikkeling van Duitsland bevindt zich door de politiek van de-industrialisering weliswaar in een neerwaartse spiraal, “maar een economie kan men weer opbouwen”, stelt Irmhild Boßdorf in het begin vast. En vervolgt: “Wat ons dan echter op een gegeven moment ontbreekt, is ons volk – dit wordt door Berlijn en Brussel ter ontbinding prijsgegeven.” Daarmee benoemt ze helder en duidelijk de plaatsvindende bevolkingsvervanging en identificeert haar als de beslissende uitdaging van de 21e eeuw.

Remigratie – miljoen-voudige remigratie!”

Terwijl de systeempartijen in de vervangingsmigratie de oplossing van alle vermeende problemen denken te herkennen, maakt Boßdorf duidelijk: “Massa-immigratie is altijd het probleem en nooit de oplossing. De oplossing luidt: remigratie – miljoen-voudige remigratie!” Niet de zogenaamd door de mens veroorzaakte klimaatverandering zou een reden tot bezorgdheid zijn, maar de “door de mens veroorzaakte bevolkingsverandering, die het oude Europa in een vestigingsregio voor miljoenen Afrikanen en Arabieren moet veranderen.”

Familie als kiem van het volk

Net zoals de bestrijding van de bevolkingsvervanging is voor de vijfvoudige moeder de doelgerichte bevordering van inheemse gezinnen voor de toekomst van de Europese volkeren beslissend. Consequent wijst ze de om zich heen grijpende “trans-propaganda” duidelijk af (“Aanval van de farmaceutische lobby op onze kinderen”) en plaatst deze tegenover de Hongaarse familiepolitiek. In plaats van puberteitsblokkers en Drag-Queen-shows zou er een “bevolkingspolitieke ommekeer” en een “kindvriendelijk klimaat” nodig zijn. Hongarije zou met zijn “onbuigzame wil tot zelfbehoud” een voorbeeld voor Duitsland en Europa zijn.

Verontwaardiging in de redactiekantoren

Haar toespraak eindigt met een vlammend appèl: “Laten we voor onze kinderen vechten, laten we voor de familie vechten, laten we voor het behoud van onze Europese volkeren vechten – dan zullen we ook winnen!” Terwijl er daarvoor in de zaal een staande ovatie was, reageren de systeemmedia met verontwaardiging en belastering. De Deutsche Presseagentur dicteerde: “”Kandidate scoort bij de AfD met leuze van de Identitairen”, om tegelijk naar de classificatie van de Identitaire Beweging als “rechts-extreem” over te gaan – een doorzichtige tactiek. De prulschrijvers van het systeem is het vermoedelijk ook ontgaan dat de Duitse bevolking al lang niet meer geïnteresseerd is in de politiek gemotiveerde inschattingen van de binnenlandse veiligheidsdienst.

Duidelijke koers wordt voortgezet

In z´n geheel laat het partijcongres na het eerste weekend zien dat de AfD haar duidelijke koers – die in de afgelopen maanden voor historische resultaten in de peilingen zorgde – onverstoorbaar voortzet. Daarvoor staat niet alleen de toespraak van Irmhild Boßdorf, mar ook de verkiezing van talrijke jonge, ideologisch gestabiliseerde kandidaten zoals René Aust, Alexander Jungbluth en Tomasz Froelich – en niet in de laatste plaats Maximilian Krah, die de partij als top-kandidaat zal aanvoeren.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duis door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Irmhild Boßdorf: “De oplossing heet remigratie – miljoen-voudige remigratie!”

  1. Snappie zegt:

    Wijze woorden van een vrouw die praktisch en realistisch spreekt.
    Kom op marie Le pen yes you can
    Ook wilders vertrouw ik een dergelijke speech toe, dan nog de daad bij het woord voegen en voila.
    Hier in Nederland is wilders de politicus met genoeg daad en slagkracht om zich te verzetten tegen het banale dictaat uit de dictatuur unie.
    Stem wilders voor minister president.

    Geliked door 1 persoon

  2. Fredjohan zegt:

    Hopelijk kan de AfD een omkering bereiken en ons terug naar de oude vertrouwde verhoudingen brengen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Willem zegt:

    Also, Irmhild, das schaffen wir!!!

    Like

  4. Ravian zegt:

    Yep, remigratie is de enige oplossing voor dit gigantische probleem waar de socialisten ons moedwillig mee opgezadeld hebben.
    Ze respecteren onze wetten niet, ze minachten ons en onze gebruiken, ze verkrachten onze meisjes en vrouwen, ze misbruiken ons sociale vangnet, en ze overbelasten onze juridische systemen.
    Daar bestaat maar één antwoord op; inpakken en wegwezen, oprotten naar waar je ooit vandaan gekomen bent.

    Geliked door 2 people

  5. Alfred Mol zegt:

    Ja, Remigration und bitte SOFORT !

    Like

  6. Jean zegt:

    Samenwerking van AfD, VB, PVV, FPÖ enz is “de redding” van en voor Europa.
    Laten we dadelijk starten met de grenzen te sluiten én de overbodige levensgevaarlijke gewelddadige overlast te verwijderen.
    Dat dubbele nationaliteit verboden moet worden is de logica zelve zo kunnen ze niet voorkomen op publieke posten.

    Like

  7. J.v.d.Heijden zegt:

    Toespraak…

    Like

  8. ronjaspers zegt:

    Geloven ze nu echt dat de soldaten van allah vrijwillig en zonder slag of stoot zullen vertrekken,keep dreaming.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie