Op weg naar de Nieuwe Wereldorde (deel III)

(Door: Catherine Boon-Langedijk)

(Lees hier deel I en hier deel II van “Op weg naar de Nieuwe Wereldorde”)

III. Invloedrijke personen

Klaus Schwab

Klaus Schwab voert sinds 1993 het programma “Global leaders for Tomorrow” uit, dat in 2004 de naam “The Forum of Young Global Leaders” kreeg. Verschillende Europese regeringsleiders leidde hij zelf op. Schwab propageert de Great Reset, die moet dienen om de wereldbevolking tot slaaf te maken in een communistisch controlesysteem, waarbij mensen “niets zullen bezitten en gelukkig zullen zijn”. Het eigendomsrecht en de nationale soevereiniteit zullen verdwijnen. Hij werkt toe naar het transhumanisme, de samensmelting van mens met AI. Schwab vindt het zijn rol om de “transformatie” van de wereld vorm te geven. Hij eist dat de regeringen contant geld afschaffen en sociale kredietscores invoeren. Met Central Bank Digital Currency (CBDC), digitaal geld van de centrale bank, kan worden bepaald wat de slaven wel en niet mogen kopen, als dat het enige betaalmiddel is. Schwab is overigens ook voorstander van euthanasie en legalisering van pedofilie.

Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari, een Israëlisch historicus, futuroloog, is een belangrijke adviseur van Schwab. Hij wordt door sommigen als een van de gevaarlijkste intellectuelen ter wereld beschouwd. De binnen het WEF invloedrijke, als “De Profeet” bekend staande, Harari meent dat de Bijbel gevuld is met “nepnieuws” en moet worden herschreven met behulp van kunstmatige intelligentie. God en Jezus moeten worden verworpen. In de nieuwe wereldreligie komen die niet meer voor. Harari zegt ook dat de Bijbel geen antwoord heeft op de vraag wat we moeten doen met mensen die geen economisch nut meer hebben, en vindt dat we alleen al daarom een nieuwe religie nodig hebben. Het WEF toont zich daarmee vijandig tegenover het christendom en andere religies. De globalistische visie van het WEF is gebaseerd op “gelijkheid en inclusiviteit”. Volgens Harari hebben de slimste mensen al jaren gewerkt aan het kunnen besturen van mensen via smartphones. Die zijn ontworpen om mensen permanent in de gaten te kunnen houden. Mensen zonder vaccinatie en een hersenchip zullen worden beschouwd als tweederangs en geen plaats meer hebben in de samenleving.

Harari schreef het transhumanistische boekHomo Deus”, een kleine geschiedenis van de toekomst, en sprak in 2020 op het WEF: “Als je genoeg weet over biologie en beschikt over voldoende rekenkracht en data kun je mijn lichaam, brein en leven hacken”. Volgens Harari zal de vooruitgang van AI een “klasse” mensen creëren die “nutteloos” zijn en overgeleverd zijn aan de elite. De elites zullen sterker worden, de massa zwakker. “In de komende generaties zullen wij leren hoe wij lichamen en hersenen en geesten kunnen manipuleren” en “de wetenschap vervangt evolutie volgens natuurlijke selectie door een intelligent ontwerp”.

Harari beziet de wereld vanuit het cultuurmarxisme, de waarheid bestaat niet, hij fixeert zich op macht. De waarden van de maatschappij kunnen volgens hem door de machthebbers voor eigen doelen worden gemanipuleerd. Hij distantieert zich van mensenrechten met “Het moet met de vrije wil van de mensheid nu maar eens afgelopen zijn”. Volgens Harari verwerft het WEF zelfs “goddelijke krachten van schepping en vernietiging”. De vrije wil is een fundamenteel aspect van het spirituele in de mens, maar volgens Harari zijn wij niet meer dan dieren, die eenvoudig te “hacken” zijn. De notie dat mensen zelfbeschikkingsrecht hebben over hun eigen leven is naar zijn mening niet meer van deze tijd. De WEF-adviseur wil ons doen geloven dat wij allemaal onderdeel kunnen worden van een digitaal geheel. De toekomstige mens hoort in een digitale gevangenis thuis.

Jacques Attali

Jacques Attali (1943 geboren in Algerije) verhuisde naar Frankrijk, was adviseur van de presidenten Mitterrand en Sarkozy, en mentor van Macron, hij was ook de eerste directeur van de Europese Ontwikkelingsbank. Hij is auteur van meer dan veertig boeken en schreef al in 1981 “De Toekomst van het Leven” over vermindering van de bevolking, euthanasie en een pandemie. “De reductie moet bij ouderen beginnen…, daarna de zwakken en nuttelozen, die geen toegevoegde waarde hebben voor de maatschappij. We zullen hen opruimen door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is… Het toepassen van euthanasie zal een essentieel instrument zijn in onze maatschappij…. Wij zullen iets vinden of het veroorzaken, een pandemie die een bepaald deel van het volk treft… bange en domme mensen zullen het geloven en vragen om behandeld te mogen worden”.

Hij voorzag in “Millennium: Winners and Losers in the Coming World Order”, 1991, een samenleving waarin angst voor eenzaamheid zo groot zal zijn dat mensen zich zullen conformeren aan de geldende norm om “erbij te horen”. Al in 2014 voorspelde Attali dat de Derde Wereldoorlog zou beginnen in Oekraïne. Hij toonde in zijn boeken een vooruitziende blik, gebruikte termen als gentherapie en nanotechnologie, zag in zijn verbeelding staten zonder grenzen, een universeel inkomen en thuiswerken. De macht is in zijn optiek in handen van de driehoek politiek, media en magistratuur.

Bill Gates

In 2009 kwam een aantal miljardairs, die van mening waren dat er te veel mensen op deze aarde zijn, in het geheim in New York bij elkaar. Ze vroegen zich af hoe ze de wereldbevolking zouden kunnen reduceren. Onder hen bevonden zich David Rockefeller en Bill Gates. Zowel Gates als de Rockefeller Club waren intensief betrokken bij de ontwikkeling van de “veilige en effectieve” corona-vaccins. In 2011 maakte Gates duidelijk dat de wereldbevolking sterk moest worden teruggebracht door middel van “vaccinaties”.

Tijdens de G20-top in Bali in 2022 opperde Gates dat “death panels nodig zijn om het leven van zieke mensen te beëindigen vanwege “zeer, zeer hoge medische kosten”. Overigens is Bill Gates in 1993 ook door Klaus Schwab opgeleid tot “Global Leader for Tomorrow”.

In Nederland wordt Bill Gates met zijn Bill & Melinda Gates Foundation als weldoener beschouwd. Hij steunde de International Planned Parenthood Federation met vele miljoenen dollars. De instelling vindt dat kinderen het recht hebben op lichamelijke autonomie en werkt aan de afschaffing van de toestemmingsleeftijd en decriminalisering van seks met kinderen. Ook financiert de Gates Foundation onderzoek naar genetische manipulatie van muggen.

Bill Gates heeft veel landbouwgrond opgekocht in de VS en is groot aandeelhouder van Bayer AG, producent van pesticiden en eigenaar van Monsanto. Hij wil mRNA in gekweekt voedsel in boerderijdieren brengen om zo de mensheid zonder toestemming ermee te besmetten. Het WEF is daarvan op de hoogte.

George en Alex Soros

Rothschilds agent, de extreemlinkse multimiljardair George Soros (geb. 1930), bevordert met zijn “Open Society Foundation” de immigratiestromen, net als de Europese Commissie, de VN, de NAVO. Zij creëren chaos op weg naar de NWO. De massa-immigratie naar Europa komt vooral voort uit het gedachtegoed van vrijmetselaar Coudenhove-Kalergi en later de Franse president Sarkozy. Hun racistische filosofie van uitwissing van het blanke ras door menging met Afrikanen en Aziaten vormt de grondslag ervoor.

Soros financiert revoluties over de hele wereld, bevorderde de Maidan-coup in 2014 en was geldschieter van Barack Obama, Hillary Clinton en Joe Biden. In Nederland steunde hij onder meer “Kick Out Zwarte Piet”, Antifa, Black Lives Matter (BLM), de Kieswijzer en Volt. Het schoolboekenbedrijf Van Dijk Educatie werd in 2016 opgekocht door een Amerikaans investeringsfonds waarvan George Soros een van de grootste kapitaalverstrekkers is.

Soros gebruikt net als veel Westerse leiders de tactieken van de anarchist-satanist Saul Alinsky door zijn vijanden te beschuldigen van wat hij juist zelf doet. Soros droeg onlangs de controle over zijn vermogen over aan zijn zoon Alex. Die zweert conservatieven uit te sluiten van het internet: “Ik ben 100 keer erger dan mijn vader”. “De agenda van Soros is er één van dood en verderf in naam van open grenzen en het beëindigen van de Westerse beschaving”, zei Mike Howell in een interview in de Wallstreet Journal.

De Nieuwe Wereldorde

De NWO zal zich manifesteren als het rijk van de antichrist, als een communistische, technocratische werelddictatuur met totale controle en met concentratie van macht en rijkdom, een goelagarchipel op wereldniveau. Het Chinese sociaalkredietsysteem, waarbij burgers punten krijgen voor goed gedrag en punten verliezen voor slecht gedrag, zal worden ingevoerd; met behulp van gezichtsherkenning wordt daarbij de controle uitgevoerd. De vrijmetselarij is de drijvende kracht achter de NWO, het koninkrijk van Lucifer. Onderdanige mensen zullen het teken van het Beest dragen.

 George Orwell: “Er worden geen dictaturen gevestigd om een revolutie op te zetten; er wordt een revolutie geregeld om een dictatuur te creëren.”

Door:
Catherine Boon-Langedijk
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Op weg naar de Nieuwe Wereldorde (deel III)

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Nooit mag de rol van Herry Kissinger in het geheel vergeten worden.
    Het was Klaus Schwab zelf die erkende dat hij werd aangeworven door Kissinger wegens zijn ideeen over het verminderen van de wereldbevolking en daarmee de voorbereidingen nam op een wereldwijde genocide.
    Buiten dat Kissinger soms in de openbaarheid treed is hij een van de grote aanjagers van de NWO en daarmee de neergang van de wereldbevolking.

    https://rumble.com/v38fjcm-klaus-schwab-admits-he-was-recruited-by-henry-kissinger.html

    Geliked door 3 people

  2. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Jammer dat dergelijke informatie alleen hier gedeeld kan worden en de – net als ‘onze’ politici’ en de Oranjes – rechtstreeks voor de duivel werkende UITERMATE LAFFE mainstream media dit niet durven te vertellen. Klaarblijkelijk denken zij dat zij nuttig zijn, wat zij voor de fascistische NWO natuurlijk ook zijn. Het gehele verhaal is precies hetzelfde als wat Adolf Hitler met Europa en de wereld voor had. ‘Onnodige’ mensen opruimen, de rest als gewillige slaaf die het Fascisme 6.0 trots dient. Het is nog steeds te doorbreken maar als iedereen in slaap gesust blijft door gewetenloze, voor de duivel werkzame ‘politici’ als Timmermans, Rutte, Kaag, Rosenmöller, Klaver, Kuiken etc. etc. en de mainstream media wordt het kort dag. Gaan wij allen sterven in concentratiekampen of aan gemanipuleerde/geplande ‘virussen’? Mensenrechten zijn reeds weggewerkt en overal om u heen wordt bewust chaos en nood gecreëerd om de puppets van de NWO vrij baan te geven in hun mens-vernietigings-strategieën.

    Geliked door 3 people

  3. delamontagne zegt:

    Die nieuwe Wereld Orde is nu al bezig beslag te leggen op de te onderdrukken voormalige Europeanen.
    Weliswaar ietsje anders dan waar artikel over gaat, maar tochhhh ! !
    De nwe Overheersers leren nu al , hun nageslacht al om de ongelovige, onwillige Europeanen die niks met allahh-hakkelbar te maken willen hebben, te VERNEDEREN, onderdrukken.
    / / / /
    “nieuwe”Belgen, = Marocains, dwingen een jonge [ AUTOCHTONE ] Belg, te knielen en z’n voeten te kussen.
    ( de jongen liep alleen.)
    Niet verder vertellen, want dan ben je een………..RACIEST.

    https://twitter.com/tomvangrieken/status/1692139021617463554

    Geliked door 1 persoon

  4. Gerrit zegt:

    Het terugbrengen van de wereldbevolking. Als ik de overlijdensadvertenties in de kranten zie dan is de “oversterfte” aardig bezig. Zie veel mensen staan die de 70 nog niet eens gehaald hebben. We horen maar weinig over deze oversterfte. Er zou toch een onderzoek komen???

    Geliked door 1 persoon

  5. Zeeuwse Babbelaar zegt:

    Beste mensen, betaal niet meer klakkeloos de jaarlijkse belastinggelden !
    Ben zelf nu eenmaal in protest getreden.
    Wie zwijgt, stemt toe !!!
    Zal in 2024 weer een protest-schrijven zenden, naar de Belastingdienst !
    En mijn geld wordt niet gestort, wanneer ik géén reactie ontvang.
    Bedoel dus een goed onderbouwde tegen-reactie.
    Het verderf verdient mijn geld niet !

    Geliked door 1 persoon

  6. Zeeuwse Babbelaar zegt:

    Het koninkrijk van Lucifer, de NWO….
    De wereldse dictatuur…
    Hier wil ik niet aan mee betalen !
    Betaal niet vrijwillig mijn ondergang…
    Draag hier niet aan bij…zonder protest !

    Geliked door 3 people

  7. Republikein zegt:

    Gelezen o.a. etc!

    Dus, vertel je familie en vrienden wat er aan de hand is. Op die manier kunnen we dit alles veel sneller stoppen. Als iemand een apparaat kan maken dat deze mensen identificeert, zou dat zeer nuttig zijn. Hun Aura ontbreekt, ze hebben maar 5 chakra’s. We moeten al deze mensen uit onze samenleving halen, zelfs de 6% die niet kwaadaardig zijn, want ze kunnen kinderen krijgen die kwaadaardig kunnen worden en dan kan het proces opnieuw beginnen. We hebben misschien binnenkort Planetaire Ascensie, waarbij ons zonnestelsel, dat in het 1e rijk, 3e dichtheid, 4e dimensie is, naar het 2e rijk, 4e dichtheid, de 5e dimensie zal gaan. Wezens met zielen die geen empathie hebben voor anderen (ik noem ze lage zielen) kunnen niet naar het 2e rijk, dus dan zullen we vrij zijn van de Illuminati en kunnen we naar het Gouden Tijdperk gaan.
    De 4e dimensie is een component van bewustzijn en de 5e dimensie is een component van tijd, om het je beter te laten begrijpen.
    Hier is een video die ze vrij goed uitlegt zonder in te gaan op het feit dat ze een andere ziel hebben die geen empathie heeft voor anderen zoals onze zielen. Hij zegt dat zij 4de dimensionaal zijn, en wij 3de dimensionaal, mij is verteld dat dat omgekeerd is, wij zijn 4de dimensionaal, en zij zijn 3de dimensionaal, maar veel goeds hier https://youtu.be/t80cMnevJtc

    https://icheckyoursoul.com/illuminati/

    Zie maar……..

    Geliked door 1 persoon

  8. ronjaspers zegt:

    Goed artikel,ik heb nog wat informatie, de rothschilds/rockefellers (nepjoden) Zijn lid van de bilderberg groep,net als klauSS schwab,en zijn leermeester henry kissinger.Bijna het gehele oranje nepkoningshuis is lid van de bilderberg groep,en beabitch is voorzitster.

    Geliked door 1 persoon

  9. Henk der Niederländer zegt:

    Voormalig hoofd van de FBI bevestigt het bestaan ​​van de Illuminati

    https://rumble.com/v38j1p4-former-head-of-the-fbi-confirms-the-existence-of-the-illuminati.html

    Geliked door 2 people

  10. mooinique zegt:

    Ik mis was het nou Orsine de grijze paus. Die staat bovenaan de rangorde. Het Vaticaan bezit iedereen. Eeuwen geleden besloten. Ze zitten overal in of bij. Op Antarctica werkt een wetenschapper van het Vaticaan. Oa met buitenaardsen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie