Vegetarische kantine gaat bij Volkswagen op de schop: ‘krachtpatser van de arbeider’ komt weer op het menu

De razend populaire curryworst was jarenlang hét handelsmerk van de Volkswagen-kantine. Toen de autobouwer twee jaar geleden besliste om in een cafetaria van haar fabriek in het Duitse Wolfsburg louter nog vegetarische maaltijden aan te bieden, werd dit niet op gejuich onthaald. Maar ondanks de nieuwe bedrijfsstrategie, of misschien wel net daardoor, bleef de vraag naar vleesproducten bij VW stijgen, meldt ‘Der Spiegel’. Na een personeelsenquête wordt de beslissing nu teruggedraaid.

Lees verder>>>
(h/t M. v. A.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vegetarische kantine gaat bij Volkswagen op de schop: ‘krachtpatser van de arbeider’ komt weer op het menu

  1. LUCIA zegt:

    Ja al die beyond shit is ook niet te vreten en Gates zat er achter maar meestal verkoopt hij snel zijn aandelen bij een schandaal dus of het nu nog van hem is…?
    ik ben vegetariër al jaren maar eet ook af en toe, omdat ik een bepaald gerecht lust vlees, want je kunt niet alles vervangen maar eet nooit die burgers en en nepgehakt en nepvlees etc allemaal rotzooi.
    Zogenaamd gezond tot je de etiketten gaat lezen, overal zit bijna soja in en dat is echt shit voor je lichaam…gewoon zaden, noten en pitten, div soorten paddestoelen , bonen, vis etc…niks waar een ander mee heeft zitten fiedelen

    Geliked door 1 persoon

  2. toetssteen zegt:

    Tijdje vega gegeten. Toen moest ik naar de dokter vanwege diverse klachten. Stoppen en weer wat vlees gaan eten. En ik knapte zienderogen op,

    Geliked door 3 people

  3. stradivotsi zegt:

    Ik zal U zeggen dat ik de lekkertse curryworst in het Limburgse
    Vaals heb geproefd. Daar vrat je het bakje nog mee op als het
    ware.
    Gewoon doen zoals vroeger; hard werken dikke kost “vreten”
    Al dat gemanipuleerde voedsel waar we niet geheel aan
    ontkomen, is bagger. Spek met ei en wat verse ham gaat er
    altijd in bij mij.
    En de zelfgemaakte tomaten pastasaus waar ik kampioen in ben
    beste wat er is om je dag door te komen.
    Goed eten en drinken. Liever aardappelen boerenkool met dikke
    worst en 3 glazen Belgische bourgondiers als een patat en fles
    cocacola of energy drank zooi.

    Geliked door 4 people

  4. waalkade zegt:

    Iets wat niet te vreten is kun je gratis geven maar dan nog zullen mensen liever betalen voor een lekker stuk vlees.

    Zelf eet ik sinds mijn hartinfarct 7 jaar geleden 60% meer vlees, iedere morgen uitgebakken speklapjes met 3 eieren, ook gebruik ik alleen volle producten. Wel eet ik koolhydraatarm . Voor het eerst in mijn leven daalde mijn cholesterol lichtjes. 1 jaar na mijn hartinfarct gestopt met alle medicijnen ( statine heb ik altijd geweigerd te gebruiken). Heb nu een bloedruk van 117/75 en heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Ik ben 69 jaar en werk als een werkpaard.
    Sinds ik dit doe krijg ik geen controle afspraken meer met mijn cardioloog…. ja die willen dit niet 😀 … aan mij kunnen ze niets verdienen.

    Geliked door 5 people

  5. bobzelf zegt:

    WELTERUSTEN VRIENDJES EN VRIENDINNETJES LEES EFFE MEE
    WHAHAHAHAHA

    OOM DE VIEZE OUDE MAN WHAHAHAHAHA

    Geliked door 5 people

  6. ronjaspers zegt:

    Ik kijk vaak op youtube,en heb veel filmpjes gezien van mensen die op een vleesdieet zitten.Hun gezondheid gaat met grote sprongen voorruit,chronische kwalen verdwijnen,en ze voelen zich gezonder en beter dan ooit.Nu begrijp ik waarom de kwaadaardige elite niet willen dat wij burgers nog vlees eten.

    Like

Plaats een reactie