Burgemeester van Londen choqueert met antiblank racisme

(Vertaling: E.J. Bron)

De strijd van het Verenigd Koninkrijk tegen het eigen volk wordt steeds meer onverholen. De officiële website van de oorspronkelijk uit Pakistan afkomstige burgemeester van Londen, Sadiq Khan (foto), heeft nu een foto van een blank gezin gepubliceerd – begeleid door de woorden “Doesn´t represent real Londoners”.

De foto van een gelukkig blank gezin wordt met de spottende zin “Doesn´t represent real Londoners” op een officiële website van de burgemeester van Londen gedeeld. Weinig later wordt de foto onder druk van de terecht boze stadsbevolking weer verwijderd. Het zou een fout van een medewerker geweest zijn, laat burgemeester Sadiq Khan na het schandaal via zijn public relations machine verkondigen. Waar of niet waar, deze zogenaamde fout laat duidelijk de duidelijke afwijzing tegenover de oorspronkelijke blanke bevolking van het ooit trotse koninkrijk in hoogste ambtenarenkringen zien.

Een stad voor alle Londenaren”

De schandalige posting verscheen in het kader van een officiële leidraad voor een zelfportret van de burgemeester en de stad. Deze begint uitgerekend met de woorden: “Een stad voor alle Londenaren”. Alle Londenaren? Nee. Niet voor diegenen, wier voorouders de stad eeuwenlang bewoonden en opbouwden. In de leidraad is er steeds opnieuw sprake van om de burgemeester op foto´s met indien mogelijk “diverse” groepen mensen af te beelden. Als positief voorbeeld wordt bijvoorbeeld een foto getoond, waarop de oorspronkelijk uit Pakistan afkomstige Khan middenin een groep andere migranten staat. Men vraagt zich af waarom alleen maar die ene foto van het Londense gezin een schandaal werd en niet de hele leidraad op zich.

Vernedering als symptoom van de bevolkingsvervanging

Het voorval demonstreert de omvang van de bevolkingsvervanging op het eiland. Het probleem: het komt weliswaar regelmatig tot ophef, maar in de meeste gevallen wordt daarbij vergeten de wortel van het probleem te benoemen: demografie creëert werkelijkheid. Als de bevolking van Londen voor 90% uit blanke Europeanen zou bestaan, dan zou een posting zoals hierboven genoemd niet ontstaan, simpelweg om ze absurd zou zijn. Zoals zo vaak gaat het dus ook in dit geval om een gevolg van de bevolkingsvervanging. De enige mogelijke oplossing: remigratie.

Antiracisme wordt een wapen tegen blanken

Achter zulke gebeurtenissen zit de westerse civiele religie van het “antiracisme”. In bijna elk liberaal land zijn er zogenaamde “antiracisme gevolmachtigden”. Dit zijn vaak zelf migranten of inheemse ethno-masochisten. Ze werken er bijvoorbeeld aan om het begrip migratieachtergrond af te schaffen, migrantenquota in te voeren of de inheemse cultuur te deconstrueren. Achter deze individuele personen zit een reusachtige agenda. Het gaat de zelfbenoemde antiracisten al lang niet meer om de bescherming van minderheden, die in Europa sowieso sinds decennia volledig gerealiseerd is.

Veelmeer gaat het er om de bevolkingsvervanging moreel te rechtvaardigen en een onaantastbaar zwaard te hebben tegen al diegenen die deze willen stoppen en de toekomst van hun volk willen redden.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Burgemeester van Londen choqueert met antiblank racisme

  1. karton zegt:

    Sadiq Khan is een fascist van de smerigste soort. Dat deze kakkerlak de lengte krijgt om zijn ziekelijke uitspraken in ‘t openbaar te doen is onbegrijpelijk. Maar …… ik heb geen moer met deze nageboorte te maken (en hij niet met mij) want ik woon niet in Engeland. Echter, in ons landje zitten we óók opgescheept met dergelijke zieke figuurtjes : laat u niks wijsmaken !

    Geliked door 4 people

  2. droevige mof zegt:

    Als je een Indiër kiest als premier en een Pakistaan als burgemeester, moet je niet verbaasd zijn dat de paleizen worden achtervolgd door de geesten uit de koloniale tijd. Wat zeggen de Amerikanen dat toch mooi: The chickens are coming home to roost.

    Like

  3. delamontagne zegt:

    De vertegenwoordiger van alle ? ? mensen in London, was al eerder bezig z’n ware aard te tonen.
    /*/*/*/*/*/*/*/

    Er zijn veels te véél Londenaren die hun geschiedenis/afkomst niet zien afgebeeld in de publieke ruimte.
    Ik ga een nwe commissie met nieuwe…. ! ! ! ….leden samenstellen om eens te gaan overdenken hoe we dat moeten aanpakken.
    Dit geldt voor de standbeelden, gedenktekens, namen van straten en gebouwen.
    als voorbeeld voor een nieuwe straat naam zou bijv kunnen : ” السلام عليكم الله” ”
    ( vrij vertaald: “allaha may kiss my ass” )

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ delamontagne op 31-8-2023 om 18.26 u.
      ’t Is allemaal niet meer te bevatten door een normaal denkend persoon, beste @ delamontagne !
      Maar uhh ……… het vullis waarmede die “burgemeester” zich heeft omringd (op de foto) is dat ’t vullis uit één klein straatje ?
      (het zullen toch geen buitenlandse hoogleraren zijn ?)

      Geliked door 1 persoon

  4. Jean zegt:

    Wanneer wordt er gvd ingegrepen tegen de vernietiging van Europa?
    Wanneer worden de grenzen gesloten en worden de lafaards opgepakt en opgesloten?

    Geliked door 2 people

  5. Ravian zegt:

    Meneer Khan en zijn mede islamieten hebben gewoon een “krakers” mentaliteit, en de socialisten faciliteren dat omdat die van hetzelfde sop overgoten zijn.
    Met meneer Khan en zijn mede islamieten moet je dus hetzelfde doen als met krakers; ze door een knokploeg je eigendom uit laten knuppelen.

    Geliked door 3 people

  6. Hovawart zegt:

    De belangen die hij behartigt zijn opeens helder……..ہم سفید فام لوگوں کی خدمت نہیں کرتے

    Geliked door 3 people

  7. Henk der Niederländer zegt:

    Een touw om zijn paki ballen aan een vliegtuig hangen en terug slepen naar Pakistan.
    Soms liggen de oplossingen voor de hand.

    Geliked door 3 people

  8. koosv8 zegt:

    Niemand van ALLE NIEUWKOMERS past zich aan, maar de eigen bevolking komt daar deels zelf mee, en de rest wordt u door de staat door de strot geduwd. Begint al met dat achterlijke gedrocht ART. 1 v/d grondwet.
    Het is veel te lang goed gevonden, door de EIGEN BEVOLKING, in al westerse landen.
    En nu de gebakken peren, daar plukken de jongeren de vruchten van. Onkruid moet verdelgt worden. Zal met groene stroom moeten, want we zijn dan net van het gas af.🙈🙈🤣🤣

    Geliked door 1 persoon

  9. Sinyo zegt:

    Wij liberalen van weleer hebben jaren geleden al hoofdschuddend gedacht. Niet Roodkapje waar ga jij henen, maar jullie Roojen waar leiden jullie ons henen. Ons werd vervolgens ook nog het stempel “rechts-extreem” opgedrukt toen – nog steeds – niet naar ons geluisterd werd.
    Wij zeggen nu !! Jullie die niet luisteren willen, laten niet alleen ons die ellende voelen. Maar met de omvolking gaan jullie – als kafirs – er ook aan.
    Die Rooien waren figuurlijk een kip zonder kop, maar zijn nu Rooien zonder kop . Dan is alles voorbij en voor die kafirs zijn er dan ook geen kopzorgen meer.

    Geliked door 1 persoon

  10. koddebeier zegt:

    De omvolking is goed op gang en gaat steeds sneller en sneller, het domme volk slaap verder en de landverraders vieren feest !!

    Like

  11. kruisridder zegt:

    Dat deze zwarte islamititische hopen stront hier al in de politiek zitten en aan de macht zijn ligt aan het aantal hersendoden onder ons.

    Like

Plaats een reactie