CITAAT van Milton Friedman

(Milton Friedman)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CITAAT van Milton Friedman

  1. waalkade zegt:

    Ik ben geboren als een vrij persoon. Ik heb ook zelf de verantwoordelijkheid om goed voor mijzelf te zorgen. Ik ben vrij om zelf de samenleving te kiezen die bij mij past ….. NIEMAND heeft het recht mij zaken op te dringen die ik niet wil !

    Laat het duidelijk zijn, laat vorsten het bewijs leveren in ondertekende documenten dat God hen heeft benoemd als onze “leiders”. Juist die documenten bestaan helemaal niet. Vorsten zijn benoemt door een eng clubje elite in de middeleeuwen maar die vorsten zijn nooit gekozen door het volk !

    Vanuit de middeleeuwen weten we al dat al die vorstenhuizen maar een doel hadden en dat was vooral het volk arm en dom te houden.

    Ik heb daarom ook mijn stem mandaat officieel ingetrokken en daarbij geschreven dat alle genomen beslissingen in het verleden geen aanspraak meer op mij kunnen maken. Dat alle verdragen uit het verleden en het heden geen toepassing op mij als vrij mens kunnen hebben. Zolang ik niet zelf een overeenkomst aan ga en onderteken met natte inkt is niets rechtsgeldig.

    Mijn hele leven ( 69 jaar) heb ik mij netjes gedragen, nooit geweld gebruikt of met justitie in aanraking geweest, ik ben een pacifist, ik heb nooit een dubbeltje rood gestaan, ik heb geen hypotheek of leningen. Ik hanteer fatsoensnormen. Heel iets anders dan de Roverheid doet, die steelt en verminkt mensen, die zijn zéér onfatsoenlijk en zijn zelf de grootste criminele pedofiele maffia organisatie.

    Regeringen kunnen alleen bestaan omdat zij de macht tools hebben gecreëerd zoals corrupte Rechtspraak, corrupte legers, corrupte politie.

    Maar ik heb als vrij mens niet alleen het recht maar ook de plicht mij aan deze zwaar criminele organisatie te onttrekken. Het is namelijk bij hun eigen wet verboden om lid te zijn van een criminele organisatie dus mensen trek allemaal je stem mandaat in want de verkiezingen worden toch op grote schaal al vele tientallen jaren vervalst.

    Geliked door 2 people

  2. Ravian zegt:

    Simpel hè.

    En toch is de kudde te dom om het te begrijpen…

    Geliked door 2 people

  3. ronjaspers zegt:

    Een uitspraak van mij:Als je links kijkt,zie je rechts niets.

    Geliked door 2 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      Een mooi statement. Moet je door sturen naar die linkse boevenbende in de 2e kamer. Om van linkse ideeën af te komen, moet je de linkse politicus het linkeroog uitsteken want daarna is hij verplicht om naar rechts te kijken als hij wat wil zien. Bij timmermans moet er daarna ook nog ontlucht worden want met zo’n volgevreten pens kun je moeilijk anderen aan de geeuwhonger leggen zoals hij de bedoeling heeft.

      Geliked door 2 people

  4. scherpschutter1943 zegt:

    Waalkade, u denkt vrij te zijn maar u bent het niet. U bent eigendom van de staat, die zelfs de bevoegdheid heeft om u in sommige situaties te doden. Als voorbeeld moge dienen, een soldaat die ten tijde van WO2, wegliep uit de gevechtstand in de Grebbelinie en daarvoor werd bestraft met de doodstraf, die ter plekke door een sergeant werd voltrokken. De nederlandse krijgstuchtwetten kennen nog veel meer dwangmaatregelen ten aanzien van personen die door de staat zijn ingelijfd in hun systemen. Dus, hoe zo vrij!

    Geliked door 1 persoon

    • waalkade zegt:

      Dan nog zou ik weigeren !
      Of ik nu door criminele elite wordt vermoord of aan het front, wat maakt het uit. Dan houd ik de eer liever aan mijzelf…. ik verdom het om andere te vermoorden voor het gewin van banken en elite !!!

      Like

Plaats een reactie