Zorgwekkend! Nieuwe gegevens AIVD onthullen de verontrustende realiteit van teruggekeerde Syrië-gangers

(Door: Redactie DDS)

De recente openbaring van gegevens door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) over teruggekeerde jihadisten naar Nederland heeft opnieuw de bezorgdheid doen oplaaien over de veiligheidssituatie in ons land. Van de ongeveer driehonderd mensen die de afgelopen jaren met jihadistische bedoelingen naar Syrië en Irak zijn vertrokken, zijn er zo’n negentig teruggekeerd naar Nederland. Ook keerden zo’n tachtig minderjarigen terug, aldus de laatste stand van zaken van de AIVD.

Lees verder>>>
(h/t J. v.d. Heijden)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zorgwekkend! Nieuwe gegevens AIVD onthullen de verontrustende realiteit van teruggekeerde Syrië-gangers

  1. Andre zegt:

    Pleur toch op met die nieuwe gegevens van de AIVD. Rutte heeft zijn schandknaapje Zelenskii voor 2500 miljoen per jaar met wat F16 meuk erbij. Maar Rutte is ook een schandknaapje. Nederland heeft de poortwachter van…… ja wat en wie eigenlijk? Aalbersberg de nooit gekozen top ambtenaar. Rutte is het schandknaapje van Aalbersberg.

    Niet vergeten de provincie Helmand Afghanistan, opium is er niet meer sinds Nederland weg is.

    Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      Aalbersberg is een gesjeesde politiecommissaris die geen orde kon houden in zijn troepen. Daarom moest hij weg zoals zovelen. Die lieden kregen en krijgen allemaal een overheidsbaantje. Als ze er een puinhoop van maken moeten ze naar elders om ook daar de boel te verzieken. Kijk naar hugo de jonge, een schoolvoorbeeld van disfunctioneren. Maar liegen en bedriegen als de beste. Mondkapjes!!!!

      Geliked door 3 people

      • karton zegt:

        @ scherpschutter1943 op 7-9-2023 om 21.25 u.
        Ach ja, die zielige Aalbersberg, een figuur zoals je ‘m omschrijft: deugt nergens voor maar klimt steeds hoger, ik weet bijna zeker dat hij op de hoogte is van het “doen en laten” van de één of ander hooggeplaatste NL-figuur, dus deze Aalbersberg moet binnenboord gehouden worden anders ……
        Nóg zo’n mannetje is Pier Eringa; ooit begonnen bij de politie, overal weggetrapt wegens onkunde, via z’n netwerk en door wat hij weet van enkele van zijn chefs, komt deze nietsnut ook steeds weer bovendrijven.
        Laat ProRail in chaos achter; sluit (glimlachend) afdelingen van ziekenhuizen, maakt van voetbalclub Ajax een tweede divisie-club ( persoonlijk laat me dat koud).
        Een nietsnut zonder enige empathie, gaat over lijken maar is te stom om voor de duvel te dansen.
        (ik hoorde onlangs dat hij misschien terugkeert bij de politie)
        Ik heb wel eens de indruk dat iemand, om dergelijke posities te bezetten, oerstom moet zijn, “geheimen” van z’n chefs moet weten en inwendig een buitengewoon slecht mens moet zijn.
        Aan deze voorwaarden voldoet m.i. in ieder geval Pier E.

        Like

  2. Ravian zegt:

    Er hebben filmpjes op internet gestaan waar op te zien was hoe deze plofkippen hun vierjarige larven hielpen bij het door het hoofd schieten van geboeide ‘ongelovigen’.
    Goed gedaan Abdoeletje, jij wordt later vast een goede haatbaard!
    Jong geleerd is oud gedaan…

    Deze islamitische haatwijven en hun reeds psychisch door hen verziekte kroost hadden dus nooit meer Nederland in gelaten mogen worden.
    En gezien ze hun Nederlanderschap verspeeld hadden bestonden er wat dat betreft sowieso ook geen door hen te claimen rechten meer.

    Deze oorlogsmisdadigers hadden gewoon ter plekke berecht en bestraft moeten worden, volgens die Sharia waar ze zo dol op zijn.

    Geliked door 3 people

  3. Henk der Niederländer zegt:

    Het is natuurlijk niet zo dat als ze terugkeren naar Nederland ze direct de vrijheid tegemoet stappen.
    Eerst zullen ze door wat linkse rechters veroordeeld worden tot 14 dagen plantsoen schoffelen of eventueel enkele maanden de gevangenis in gaan met uiteraard uitzicht op vervroegde vrijlating.
    Daarbij kunnen ze zich ook aanmelden om bij een van de omroepen uit te komen leggen dat ze alleen maar broodjes kebab gemaakt hebben.
    Uiteraard wel tegen een riante vergoeding.
    Het komt hierop neer, een grote farce.

    Geliked door 3 people

  4. Niek zegt:

    Waarom zou Nederland zich hier druk om moeten maken? Wat en welk belang zit hier achter? Waarom mag ik dit ineens weten, omdat ik daar belasting voor betaal? Afghanistan ben ik geweest in 2012 tijdens de jihad als privé persoon zonder bescherming, het is arm en onderontwikkeld omdat de islam daar domineert en alles daaraan ondergeschikt is, daar kun je echt niets mee, alles is emotie tonen voor Allah en hoe heilig en vroom je bent of anders komt er gezeik, omwille van een paar machthebbers.

    Geliked door 2 people

  5. Steven zegt:

    Hoort naar mijn oordeel in het rijtje van chaos en destabiliseren thuis.
    Een normaal denkend land had terugkeer van terroristen nooit geaccepteerd.
    De hoop van de elite is dan ook op het wachten totdat ze hier iets gaan uitvreten.
    Dat er inmiddels bijna overal in de wereld vieze achterbakse spelletjes gespeeld worden mag inmiddels toch wel duidelijk zijn.

    Over een paar jaar is Nederland ( als Putin er nog geen BOM op gegooid heeft ) één van de gevaarlijkste landen van Europa geworden. De bommetjes voor iemands deur is inmiddels al dagelijkse kost!

    (schijnbaar kan je tegenwoordig met de vernieuwde website maar één keer reageren met je reguliere web-browser. Bij een tweede keer kan je gewoon niks meer versturen)

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie