Schandelijk! Het kartel gaat oppositiepoliticus Gideon van Meijeren vervolgen: ‘justitie’ als politiek wapen

(Door: Michael van der Galien)

Het is zover. De democratische rechtsstaat Nederland is officieel afgeschaft. Het Openbaar Ministerie heeft namelijk besloten om FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (foto) te vervolgen voor ‘opruiing.’ Het is overduidelijk een politiek gemotiveerde aanval op een oppositiepoliticus die het kartel te hard aanpakt. Van Meijeren voegt zich hierbij in het gezelschap van Donald Trump, de outsider die óók vervolgd wordt omdat hij een te groot politiek gevaar vormt voor het establishment in zíj́n land.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Schandelijk! Het kartel gaat oppositiepoliticus Gideon van Meijeren vervolgen: ‘justitie’ als politiek wapen

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Ik had het al eerder gelezen.
    En de enige vraag die voor mij bleef hangen, in welk westers land is Justitie niet bewapend om de oppositie uit te schakelen, dus is duidelijk dat dit hele gebeuren eenvoudig centraal gestuurd wordt.

    Geliked door 2 people

    • 007lucia zegt:

      Juist Henk maar weet je wat het is…. politiek is net tuinieren,
      je kunt het niet doen zonder een beetje vies te worden,
      daarmee bedoel ik, dat als je in de politieke Arena stapt,
      dat je alle dirt van je tegenstanders moet weten…
      tot en met welke hoeren ze bezoeken en welke darkrooms,
      wat voor misdrijven ze stiekem begaan hebben,
      hoe hun datastroom loopt en hun financiën
      en dat moet je eigenlijk al weten
      voordat je je partij opricht.
      Je moet het nooit zo ver laten komen,
      dat ze je serieus gaan aanvallen,
      je moet ze in een ons kent ons onderonsje,
      even met hun snor op de feiten drukken..
      Ze moeten in hun broek voor je schijten
      daar komt het op neer en
      je moet een deadmans switch hebben
      een soort way out, als het te heftig wordt
      Kijk als Baudet echte links had met Putin
      wat vaak gezegd wordt, dan had hij dit geweten
      en was het hem niet overkomen.
      Dit is westerse (effe Amererika en
      Engeland hier uit gelaten) politiek
      beetje naïef..Je moet een beetje een
      capo di tutti capi zijn ..zo van ; Italiaans engels
      I’mme gonna make joe an offer joe cannotte refuse

      Heb een leuk verhaal van de italiaanse maffia,
      heb een keer div dozen met fruit en gebak en koekjes
      uit Sicilië gekregen. Had een Italiaanse vriend
      die ging een deal sluiten over een gebouw
      waarvan hij het contract had voor de installatie van Liften.
      Die vent van het gebouw had dus hem en zijn partner in zaken uitgenodigd.
      Op een X-moment kwam het ter sprake dat hij de volgende dag naar Nederland kwam naar mij dus, foto van me laten zien
      zo aardig.. hij kwam aan met 10 kisten met fruit en 5 kisten met gebak en koekjes, dus ik zei wat veel kon je hem niet wat afremmen.
      Hij zei Luchia… het is de maffia je kunt geen nee tegen ze zeggen, zelfs niet met fruit..gelachen er om.. iedereen gebeld om fruit en koekjes en gebak te komen halen

      Geliked door 1 persoon

  2. olieklippie zegt:

    Heeft die OM niets beters te doen, de man zegt gewoon de waarheid en als die OM wat wil aanpakken, pak dan die vHufteren aan en meer politieke figuren die schijt hebben aan de grondwet en ach we zijn hem nog niet vergeten demmink.
    Zo zijn er nog veel meer personen om aan te pakken ipv FvD of PVV mensen.
    PS: een beetje sneller werk afmaken kwa hakkie thaggie zou ook niet verkeerd zijn.

    Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    DE AFDELING ” WIJ HEBBEN BOTER OP ONS HOOFD

    MOCHT U DE KOMENDE DAGEN DENKEN ..??

    WAAROM HOREN WE NIETS VAN …. ”DIE OUWE TAXICHAUFFEUR ??

    DAT KOMT OMDAT HIJ AL ENIGE DAGEN ” GILLEND VAN HET LACHEN ”

    IN ZIJN HANGMAT SCHOMMELT . MET WAT BLONDE DANS MARIEKES

    WHAHAHAHAHA

    Hypocrisie blootgelegd: de geheime Russische LNG-deal van de EU te midden van anti-Moskou-retoriek!

    De Europese Unie bekritiseert Moskou terwijl ze tegelijkertijd haar aankopen van Russisch LNG met 40% verhoogt ten opzichte van het vooroorlogse niveau, en profiteert van goedkopere voorraden dan die uit de Verenigde Staten.

    Europa importeert helft van Russisch lng: ‘Ze keuren oorlog af, maar vullen Poetins zakken’
    De Europese Unie bekritiseert Moskou terwijl ze tegelijkertijd haar aankopen van Russisch LNG met 40% verhoogt ten opzichte van het vooroorlogse niveau, en profiteert van goedkopere voorraden dan die uit de Verenigde Staten.
    De EU-autoriteiten gaven er de voorkeur aan om LNG-gegevens privé te houden, omdat deze een ongemakkelijke waarheid aan het licht brachten.

    Global Witness , een milieuwaakhond, maakte bekend dat EU-landen tussen januari en juli van dit jaar 21,6 miljoen kubieke meter Russisch LNG hebben gekocht, een aanzienlijke stijging van 40% vergeleken met vóór de oorlog. De Europese Commissie erkende deze cijfers, maar voerde aan dat ze niet het hele beeld geven.

    Volgens Tim McPhie, EU-energiewoordvoerder, heeft de EU vanaf februari 2022 alle invoer van Russische steenkool stopgezet, de Russische olie-import met ongeveer 90% verminderd en de totale Russische gasimport met ongeveer tweederde verlaagd.

    Sinds februari 2022 heeft de EU alle invoer van Russische steenkool stopgezet. Het heeft de Russische olie-import met ongeveer 90% verminderd en we hebben de totale Russische gasimport met ongeveer tweederde verminderd.

    Tim McPhie, EU-energiewoordvoerder

    Ondanks de aanhoudende kritiek op Rusland bleef de EU van januari tot juli de grootste afnemer van Russisch LNG, en er zijn geen aanwijzingen dat dit sindsdien is veranderd.

    Het grootste deel van het Russische LNG wordt geleverd aan Spanje, België en Frankrijk, terwijl andere EU-landen zoals Nederland, Griekenland, Portugal, Finland, Italië en Zweden ook hun havens openstellen voor de brandstof. Vervolgens wordt het verspreid onder andere EU-leden.

    Ursula Von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie, gaf een jaar geleden een grimmig oordeel over de Russische economie, maar in de maanden na haar opmerkingen betaalde de EU Rusland 5,3 miljard euro voor vloeibaar aardgas.

    WHAHAHAHAHAHAHAH .. WHAHAHAHAHAHA
    De Russische financiële sector ligt aan de levensondersteuning. De Russische industrie ligt in puin

    Ursula Von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie
    WHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHA

    Deskundigen beweren dat de EU-leiders dubbele normen hanteren ten aanzien van Rusland en zichzelf inconsequent overbrengen.

    WHAHAHAHA
    We horen Ursula von der Leyen niet meer zeggen dat de Russische economie aan flarden ligt, omdat (de) Europese economie aan flarden ligt.
    WHAHAHHA

    En als we de gas- en olietoevoer uit Rusland zouden afsluiten, dan zouden we hier in Europa diep in de problemen zitten. probleem.

    Elijah Magnier, analist van het buitenlands beleid van de EU

    Sommigen wijzen erop dat de armoede in de EU toeneemt, wat suggereert dat het LNG-schandaal een verder bewijs is dat invloedrijke individuen met nauwe banden met de wapenindustrie de oorlog in Oekraïne aansturen.

    Europa importeert helft van Russisch lng: ‘Ze keuren oorlog af, maar vullen Poetins zakken’

    WHAHAHAHAHAHAHA
    Ondanks alle sancties vloeien er nog altijd miljarden Europees geld naar het Kremlin. Dat blijkt uit een inventarisatie van de lng-handelsstromen door de ngo Global Witness. Het aandeel van Europa in de Russische lng-export groeit gestaag, blijkt daaruit. Dit jaar werd voor het eerst meer dan de helft van alle Russische lng naar EU-lidstaten verscheept. Het ging om 52 procent. Vorig jaar was dat 49 procent, in 2021 39 procent. Na China zijn Spanje en België de belangrijkste bestemmingslanden. In 2021 stond België wereldwijd nog op de zevende plaats op de ranglijst van importeurs van Russisch lng.

    Het is al langer geweten dat België een belangrijke afnemer van Russisch lng is. Dat heeft te maken met de lng-terminal in Zeebrugge. Fluxys heeft in 2014 een langlopend contract afgesloten met de aardgasproducent Yamal om de terminal twintig jaar lang beschikbaar te houden voor Russische lng-schepen. Het overgrote deel van het aangevoerde gas wordt vanuit Zeebrugge weer doorgevoerd naar landen buiten Europa. Gas staat niet op de lijst producten waarvoor sancties van kracht zijn. Sommige Europese landen, zoals Oostenrijk, kopen nog op grote schaal Russisch gas aan dat via pijpleidingen wordt aangevoerd.

    Eerder dit jaar kwam de denktank Bruegel ook al met een rapport over de Europese import van Russisch vloeibaar gas. Greenpeace kaartte het probleem al in februari aan.

    De toestand is gênant voor Europa, dat alles in het werk stelt om Oekraïne te steunen en het Kremlin financieel wil droogleggen. Europees Commissaris Kadri Simson heeft lidstaten al gevraagd geen nieuwe lng-contracten meer te sluiten met Russische bedrijven. De Spaanse minister van Energie Teresa Ribera noemde de situatie ‘absurd’. Volgens Global Witness zijn TotalEnergies en Shell belangrijke kopers van Russisch lng.

    ‘Russisch gas kopen, heeft dezelfde impact als Russische olie kopen. De oorlog in Oekraïne wordt ermee gefinancierd en elke euro betekent meer bloedvergieten’, benadrukt Jonathan Noronha-Gant, campagneleider fossiele brandstoffen bij Global Witness. ‘Europese landen keuren de oorlog af, maar vullen Poetins zakken.’

    In de totale export van fossiele brandstoffen uit Rusland heeft lng wel maar een klein marktaandeel, blijkt uit de Russia Fossil Tracker van het Centre for Research on Energy and Clean Air, een in Finland gevestigd onderzoekscentrum.

    Rusland verdient meer aan de export van olie, steenkool en geraffineerde olieproducten.

    WHAHAHAHAHAHA . EN U DE NEDERLANDSE BURGER IS ”DE LUL ”’

    DUS STEM VOORAL GEEN PVV . EN BEL NIET MET MOSKOU

    DIE HEBBEN N.L. SANCTIES VAN DE EU

    U BENT WONDERBAARLLIJK GESCHIFT

    DANK U BOBBIEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Geliked door 1 persoon

  4. koddebeier zegt:

    Duidelijk is inmiddels geworden dat hoognodig de bezem moet door het OM en de rechters, het zijn politieke instrumenten geworden.
    Dat riekt heel sterk naar dictatuur !

    Geliked door 6 people

  5. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Due rotzooi bij het OvJ neemt gewoon ergere vormen aan als in Noord Korea.
    Tijd dat er een StaatSgreep komt.
    Overspoeld met Arabieren en Murken import is dit Land.
    De teringzooi van VVD i.s.m PvdA is gigantisch.

    Geliked door 2 people

  6. reporter zegt:

    Trump heeft nooit gezegd dat het Kapitool bestormd moest worden. Hij zei: “We gaan naar het Capitool lopen en we gaan onze dappere senatoren en congresleden aanmoedigen, en voor sommigen van hen zullen we waarschijnlijk niet zo juichen.”
    https://www.bbc.com/news/world-us-canada-55640437

    Geliked door 1 persoon

  7. Julia zegt:

    Rechters, R.v.S., en staatsrecht-juristen hadden zich allang met P.M. Rutte, c.s.,bezig moeten houden :
    Souvereinitiet overdragen [ aan : EU, VN, e.a. ] : in strijd met de Grondwet
    Verklaren dat : “die oorlog daar, dat is de onze ” : is een oorlogs-verklaring.
    Is in strijd met de wet en de Grondwet.
    Ons land betrekken in een gewapend conflict / oorlog in een ongebonden land : in strijd met de wet.
    Overigens : de aangehangen U.V.R.M. benoemt dit als : een misdaad tegen de menselijkheid.
    Miljarden uitgeven zonder goedkeuring Parlement : in strijd met de Grondwet
    Rutte verklaarde onder ede ” de wet opzij te schuiven, als het politiek zo uitkomt” :
    de wet overtreden is strafbaar.
    Rutte beschuldigde anonieme anderen van : “systemisch racisme”.
    Anderen vals beschuldigingen is in strijd met de wet.
    Rutte verklaarde “juridisch bindende afspraken met het WEF” te hebben gesloten :
    in strijd met de Grondwet: en buiten-wettelijk : het WEF heeft geen enkele juridische- en staats-rechtelijke bevoegdheid, en -status. Mensen misleiden en aanzetten tot het nemen van injekties, is in strijd met de wet.
    Burgemeesters het demonstratie-recht van bepaalde groepen laten ontnemen : is in strijd met de Grondwet.
    Niet te vergeten De Jonge met zijn verdwenen miljarden en zijn openlijk dreigement tegen een grote groep ongevaccineerde Nederlanders. Hugo de Jonge weet van ongevaccineerden wel waar ze wonen, op postcode.
    Als je als zwarte oproept om bepaalde mensen voor de kop te schoppen ben je een woordkunstenaar en als je oproept tot vredig verzet ben je misdadiger. Wat een zielig OM hebben we toch. 18000 criminelen laten lopen elk jaar want te druk en hier wel tijd voor.
    Kortom de rechtstaat is een links bolwerk van D66-ers en is ten dode opgeschreven. Hoe kan een Nederlander nog vertrouwen op een rechtstaat dat corrupt is en met twee maten meet.

    Geliked door 4 people

  8. karton zegt:

    Ik hoorde dit schandelijke nieuws zojuist óók !
    Opvallend is het moment van die aanklacht, maar het zal én kan toch zeker niet zó zijn dat een dergelijke smeerlapperij in een democratisch landje plaatsvindt ?!
    Nee, zoiets gebeurt in NL zéker niet, zoals geheel “Den Haag” doorlopend, én in koor, blèrt : Nederland is een échte “democratische rechtstaat”.
    Wie dát niet gelooft is een échte wappie !! 😉😂

    Geliked door 4 people

  9. Ravian zegt:

    Welkom in de EUSSR…
    Aan de gedachtenpolitie wordt nog gewerkt.

    Geliked door 4 people

  10. BigLJohn zegt:

    Mijn vrouw en ik gaan niet meer stemmen. Al was het alleen maar omdat de verkiezingen gefraudeerd worden. Een ras-communist werd door GL en PvdA met veel tamtam binnen gehaald; Frans Timmermans. 90% van alle politieke partijen omarmt het linkse gedachtengoed. Een links kabinet zal het dus altijd gaan worden, met alle gevolgen van dien. Zeg nu zelf, de van oorsprong rechtse politieke partijen zijn allemaal links geworden; de VVD, het CDA, CU, D66, en niet te vergeten de BBB die opgericht is door Monsanto. Monsanto, een bedrijf dat wereldwijd bewerkt voedsel produceert en die de concurrent (boeren) allemaal weg wil hebben. Blijven over de PVV en FVD. De PVV is gecontroleerde oppositie. Wilders is tegen het kabinetsbeleid, waaronder massa-immigratie maar stemde met de linksen mee, ook om de grenzen open te houden. Het FVD is onze enige hoop, en zie wat ze nu weer van plan zijn tegen Gideon van Meijeren.

    Geliked door 1 persoon

    • Alice zegt:

      Verrassend: op Teletekst, op dit moment op pagina 111, staat een bericht waar een opvallende draai aan wordt gegeven:

      ‘Lek ontdekt in stemmentelsoftware’…….
      Het lek maakte het in potentie mogelijk om uitslagen te manipuleren.
      Maar gaat u maar rustig slapen. Want er staat ook: Niets wijst erop dat dat ook is gebeurd en de hacker die het lek ontdekte heeft het bij de Kiesraad gemeld.

      Goh wat een opluchting. Je verwacht zo iets echt niet hè!!

      Inmiddels is het lek gedicht, meldt de raad. Dat geeft weer vertrouwen voor november 😝😉

      Wat fijn dat er nu geruststellend nieuws naar buiten komt. Nothing can go wrong……..
      Gelukkig is dit bericht helemaal niet doorzichtig.

      Geliked door 3 people

      • karton zegt:

        @ Alice op 12-9-2023 om 21.01 u.
        Ik weet bijna zeker dat we tijdens de vorige verkiezingen zijn besodemieterd ! Ik vrees dat het de volgende keer wéér gebeurt.

        Geliked door 2 people

    • Julia zegt:

      BigLJohn Ik sluit mij hier volkomen bij aan. Stemmen op een dictatuur waar de WEF ratten regeren en ons meer en meer onderdrukken daar wil een weldenkend mens niet op stemmen. Een weldenkend mens weet dat stemmen een schijndemocratie is en Brussel allang heeft bepaald welk poppetje de zetel van Rutte overneemt. Verspilde energie en stemmen op welke partij dan ook behoudens FvD is land en volksverraad. Ook dat hele nieuwe kartel dat klaar staat zijn de marionetten van het WEF/Bilderberg en EU en dienen uit te voeren wat ze wordt opgedragen sterker nog ze hebben niets in te brengen omdat Rutte onze algehele soevereiniteit allang heeft overgedragen aan de EU.

      Geliked door 1 persoon

  11. bezigebij63 zegt:

    Volkert is niet meer inzetbaar. Dat wordt niet nog een keer gepikt hier. Dus wordt Gideon vervolgd.

    Geliked door 1 persoon

  12. Alphons Mantel zegt:

    dit begint op de zaak Richard de Mos te lijken; en die kreeg vrijspraak

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie