EU-bureaucraten financierden de Palestijnen met € 8,3 miljard!

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds het Vredesverdrag van Oslo (1993) stroomden er een ongelooflijke € 8,3 miljard van de Europese belastingbetalers naar de Palestijnse gebieden. Ze financieren o.a. antisemitische schoolboeken en organisaties die openlijk terreur tegen Israël verheerlijken.

Dat bedrag moet je je eens voorstellen: € 8,3 miljard. Dit bedrag heeft de EU sinds het Vredesakkoord van Oslo 30 jaar geleden aan de Palestijnse gebieden overgemaakt. Met dit belastinggeld worden o.a. schoolboeken gefinancierd, waarin tegen Israël opgehitst en tot terrorisme opgestookt wordt.

Verheerlijking van het Olympische bloedbad in geschiedenisboeken

Het bloedbad tijdens de Olympische Spelen in München wordt bijvoorbeeld verheerlijkt. In een geschiedenisboek worden de “methodes” van het “Palestijnse verzet” bezworen. De Fedayeen (bedoeld worden Palestijnse terroristen) zetten bij hun “confrontaties met de Zionisten” meestal in op “guerrillaoorlog”. Zo “probeerden ze ook zionistische belangen in het buitenland aan te vallen, zoals bij de operatie in München in 1972.” Destijds werden elf leden van het Israëlische Olympische team gegijzeld – die allemaal op deels beestachtige wijze werden vermoord.

Deze belastinggelden hebben “met het oog op de zich sinds 1993 constant verslechterende veiligheidssituatie de facto niets ter verbetering van het vredesproces bijgedragen”, bekritiseerde de Europarlementariër Moritz Körner (33, FDP) tegenover de “Bild-Zeitung”. Vragen van Körner aan de Europese commissie hadden dit resultaat aan het licht gebracht.

NGO met verbindingen met terreurorganisaties

Meer nog: talrijke NGO´s, die van de EU de afgelopen tijd miljoenen hebben gekregen, verheerlijken geweld, delegitimeren Israël en staan in directe verbinding met terreurorganisaties. De “NGO-monitor” analyseerde onlangs onlangs de subsidies aan Palestijnse en internationale organisaties op de “Westelijke Jordaanoever” en in de Gazastrook. Zijn lijst van organisaties, die deels openlijk ophitsen tegen Israël en daarbij door de EU ondersteund worden, lijkt een bodemloze put.

Officieel gaat het altijd om humaniteit. Dit jaar en volgend jaar komen er opnieuw belastinggelden (deze keer € 474.000,-) op de rekening van het Palestijnse Centrum voor Mensenrechten (PCHR) terecht – om mensenrechten te bevorderen. Maar het centrum heeft duidelijke verbindingen met het “Volkfront voor de Bevrijding van Palestina” (PFLP), dat voor talrijke terreuraanslagen verantwoordelijk is. In 2001 vermoordde het Volksfront bijvoorbeeld de Israëlische minister van Toerisme, Rechaw´am Ze´ewi, in 2014 vermoordden twee van zijn leden vier rabbi´s en een politieagent met bijlen, messen en pistolen in een synagoge. In het jaar 2017 vermoordden twee aanhangers samen met een lid van Hamas een politieagente in Jeruzalem.

De directeur-generaal van het Palestijnse Centrum PHCR werd openlijk geëerd door het Volksfront. Het bestuurslid van PHCR, Jaber Wishah, is een voormalig commandant van de operatie van het Volksfront in de Gazastrook. Het PCHR verheerlijkte meermaals geweld en de “gewapende strijd”.

Bedrieglijke hoop op bevordering van de vrede

Al jarenlang bekijkt de Europese Bond van Belastingbetalers kritisch naar de subsidies. Diens voorzitter Michael Jäger (60) zei tegenover de “Bild-Zeitung”: “EU-gelden mogen in geen geval voor de opvoeding tot haat gebruikt worden. Het ergste is dat er geen sprake is van transparantie bij het gebruik van de financiële middelen. Wanneer deze controle niet geregeld kan worden, moeten de betalingen onmiddellijk stopgezet worden.”

De hoop van de EU was tot nu toe: meer onderwijs, meer welvaart, meer staatsinstellingen in Palestijnse gebieden brengen meer vrede in het Midden-Oosten. Er werd bijna niets bereikt. De laatste presidentsverkiezingen vonden in 2005 plaats. Sindsdien werden alle daaropvolgende verkiezingen uitgesteld en elke keer nieuwe conflicten met Israël aangewakkerd om het uitstel van de verkiezingen te rechtvaardigen.

President van de Palestijnen” Abbas hitste onlangs eveneens tegen Joden op

Dat Mahmoud Abbas corrupt is, was bekend. Welnu, omdat de Palestijnse Autoriteit onder zijn leiding langzamerhand in elkaar dreigt te storten, vlucht hij in antisemitische ophitsing en het bagatelliseren van de Holocaust. “Ze zeggen dat Hitler de joden vermoord heeft, omdat ze joden waren, en dat Europa de joden gehaat heeft, omdat ze joden waren”, verklaarde Abbas onlangs tegenover vooraanstaande leden van de Fatah-paritj. Maar dat zou fout zijn. “De Europeanen vochten tegen deze mensen vanwege hun rol in de maatschappij, die te maken had met woeker, geld enzovoort.”

Marcus Sheff van het onderzoeksinstituut IMPACT-se bekritiseerde: “Terwijl andere landen erover nadenken om door schoolonderwijs vreedzame en welvarende samenlevingen te creëren, geeft de Palestijnse Autoriteit onder Abbas geen enkele hoop aan jonge Palestijnen, maar voedt ze alleen maar op tot de jihad en martelaarschap.”

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op EU-bureaucraten financierden de Palestijnen met € 8,3 miljard!

  1. Olie bol zegt:

    Iraans parlement scandeert massaal: ‘Dood aan Israël’

    Het word tijd dat op dit land en hún buurlanden een paar grote paddenstoelen 🍄 komen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Hovawart zegt:

    We stellen onze harten en grenzen natuurlijk graag open om ook de palestijnse oorlogsvluchtelingen uit de oorlog te halen, op te vangen in azc’s in dorpen en gehuchten, het liefst met honderden tegelijk……..zpals we al jaren doen met overweldigend succes…….zie de lokale nieuwsberichten.

    Geliked door 3 people

  3. 007lucia zegt:

    Zelfde verhaal met de opkomst van Hitler
    ook zwaar gesponsord
    en de uitkomst weten we
    iedere keer weer moet je mensen uitleggen
    gratis geld bestaat niet
    je moet er altijd wat voor terug doen
    al die giften en mooie woorden
    totdat het payback time is
    en je erachter komt
    dat er een zwaar prijskaartje
    hangt… aan gratis geld

    Geliked door 2 people

    • Ali Ben Zaklamp zegt:

      Ze mogen van mij allemaal de Brandstapel op ! Het is allemaal zo erg die haat en oorlogen dat zelfs mijn kerstboom geen kerst meer wil vieren en denkt dat hij n treurwilgje is en dat de kerstman n BLANKE slavendrijver met n Nep baard is.
      Moet u eerlijk bekennen dat het van mij ook zeer onverstandig was om hem vorig jaar naast de NPO-tv te plaatsen waar zowel eten en n glaasje duivels daden zijn geworden.
      Yes We Can…De Brandstapel op
      Vorig jaar stond meneer nog trots met zijn naalden recht omhoog vredig te zijn met n flinke piek in de top… n toppertje vol met echte paddo,s en ballen.
      En nu wil hij zijn piek er af laten af hakken
      Rob jetje komt hem ophalen….hij kan de brandstapel op.

      Like

    • Olie bol zegt:

      Met een hoop doden. Ik zit niet te wachten op een wo no 3 dus we hebben niks geleerd van 40/45 Gr

      Like

  4. leeuw7 zegt:

    De oorlogshitsende corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers-vaccinazi’s van de Europese commissie inclusief de klimaatfascistische psychopaat Wobke Hoekstra zijn van overheidswege georganiseerde criminele vaccinazi’s van het misdadigste soort mensen!!

    Deze van overheidswege georganiseerde terroristische Europese commissie moeten zich verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal vanwege de ernst van de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

    Wie zwijgt stemt toe met deze corrupte onbetrouwbare ongekozen bedriegers van de Europese commissie!!

    Like

Plaats een reactie