Kabinet: “Zelfverdediging van Israël moet samengaan met proportionaliteit”. . .

Lees HIER het NOS-artikel

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Jan Roos)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kabinet: “Zelfverdediging van Israël moet samengaan met proportionaliteit”. . .

  1. Harry zegt:

    En Rutte was in Oekraïne ?
    Om zijn tien of vijftien procent provisie op te halen van de miljarden die hij namens de Nederlandse belastingbetalers over de balk heeft gedonderd ?
    Rutte steunt de nazi’s !

    Maar ach , wat kun je verwachten van een psychopaat ?
    Op het moment dat hij een psychopaat genoemd wordt zit ie te kijken met een blik van : nou én ?
    Alsof dat normaal is .
    En dat soort regeert óns !

    Geliked door 6 people

  2. Harry zegt:

    Het is niet mogelijk om “ proportioneel “ op te treden tegen het hamas tuig .
    Ze dragen geen uniform , iedere stomme boer kan een hamas strijder zijn !
    Moslims hebben dat gevoel niet van proportionaliteit , waarom zou Israël dat dan wel moeten hebben ?
    Moslims zijn gehersenspoeld op de meest intensieve en levensgevaarlijke manier ooit , daar valt niks meer aan te redden .
    Net als het vogelvirus en de BSE koeien bij ons is “ ruimen “ kennelijk de enige goede oplossing .
    Ik wens de Israëli’s veel succes toe !

    Geliked door 7 people

  3. leeuw7 zegt:

    De NOS is aantoonbaar een partijdige zeer onbetrouwbare organisatie!!
    Één zekere vegetarische Adolf Hitler zou zeer tevreden zijn met de NOS vaccinazi’s!!

    Geliked door 2 people

  4. Ravian zegt:

    De lijken en lijkjes van de meer dan duizend op beestachtige wijze vermoorde joden zijn amper koud, duizenden joden vechten nog in ziekenhuizen voor hun leven, en in de Gaza strook worden nog minstens tientallen gegijzelde joden gemarteld, vermoord, en verkracht, en het weer in de slachtoffer rol manoeuvreren van de ‘Palestijnen’ is dus al weer van start gegaan.
    Mag ik even een teiltje?

    Vervolgens heeft onze opper leugenaar dan een gezellig onderonsje met de koning van Jordanië.
    Voor de minder goed geïnformeerde onder u, das het deel van Palestina dat de ‘Palestijnen’ ooit als hun land toegewezen hebben gekregen.
    Je zou dus verwachten dat het eindelijk eens door Jordanië uit het buurland terugnemen van haar ‘Palestijnen’ tuig hoog op de agenda gestaan zou hebben.

    Maar het enige dat blijkbaar op de agenda stond was hoe te verzekeren dat dit tuig het ging overleven, zodat we in de toekomst van door ‘Palestijnen’ vanuit Gaza gepleegde beestachtige terroristische aanslagen op Israël verzekerd kunnen blijven.
    Ik had al om een teiltje gevraagd hè?

    En heeft Rutte ook al overleg gepleegd met Egypte, dat ook meer dan een halve eeuw lang een belangrijke rol heeft gespeeld in het tegen de joden ophitsen en bewapenen van de in Jordanië thuis horende ‘Palestijnen’, maar er nu niets meer mee te maken wil hebben?

    Egypte grenst aan Gaza, maar voedsel, water, en elektriciteit kan blijkbaar enkel uit het land komen dat door Gaza de oorlog verklaard is, en waar de strijdkrachten van Gaza beestachtige oorlogsmisdaden gepleegd hebben, en niet uit het aangrenzende medeplichtige islamitische ‘broederland’.
    Doe nog maar een teiltje, want ééntje gaat niet genoeg wezen.

    Geliked door 4 people

  5. BigLJohn zegt:

    Zoals de Nederlandse regering proportioneel Afrikanen en Arabieren het land binnen laat komen ??? vinden ze dat Israel Gaza proportioneel moet gaan aanvallen. Deed Hamas dat ook toen ze op werkelijk beestachtige wijze complete kibboets uitmoordden ?

    Geliked door 2 people

  6. karton zegt:

    Wat is dat voor stom gelul over “proportionaliteit” ?
    En dan óók nog eens uit de mond van Rutte, de man die ons al járen bedriegt en zo dement is als een deur ?
    Deze dwaas heeft zeker nog nooit gehoord over de mede door hem opgestarte actie, die eindigede met de Toeslagenaffaire.
    Of deze smeerlap bedoelt hiermede te zeggen dat het ontwrichten van huwelijken, het uit-huis plaatsen van kinderen, het a.d. bedelstaf brengen van gezinnen én het plegen van zelfmoord door slachtoffers van de mede door hem “bevolen” Toeslagenaffaire, proportioneel zou zijn t.o.v. de “vreselijke” vergrijpen die zij zouden hebben gepleegd.
    Deze psychopaat had reeds járen geleden moeten worden opgesloten zónder uitzicht op vervroegde invrijheidstelling.

    Geliked door 1 persoon

  7. Svalbard zegt:

    Het maakt niet uit hoe hard Israël in Gaza gaat optreden, al vrrnietigen ze daar alles, dan komt het bij lange nog niet eens in de buurt van proportionaliteit.
    Afgelopen zaterdag zijn, naar nu bekend is, minstens 1400 burgers op vreselijke wijze afgeslacht. Dat is niet alleen door Hamas terroristen gedaan, maar ook door burgers uit Gaza, die door Hamas aangemoedigd werden om in de Israëlische grensdorpen te gaan doen wat ze willen. Uit verhoren van Hamas terroristen die door het Israëlische leger gevangen waren genomen, is naar buiten gekomen, dat omstreeks 800 burgers uit Gaza zich te buiten hebben gegaan aan vreselijke wreedheden, zoals het levend verbranden van volwassenen, kinderen en zelfs baby’s.
    En nu doen ze zielig omdat hun huizen platgegooid zijn?
    Zelfs als Israël alle gevangen terroristen zou executeren, is er in de verste verte nog geen sprake van proportionaliteit.

    Geliked door 2 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      proportionaliteit, allemaal gelul. Oorlogsrecht, gelul, menselijkheid, gelul, ontzien van kwetsbaren, gelul. Alle regels over oorlogvoering zijn allemaal gelul. In een oorlog komt het recht, alleen en uitsluitend uit de loop van een geweer. Oorlog ontmenselijkt. Oorlogsrecht en menselijkheid worden alleen maar gepropageerd door landen die zelf niet onder oorlog lijden of iniet in oorlog met anderen verkeren. Christenen zijn daar goed in. Met christenen heb je een oorlog al bij voorbaat verloren. Humanitaire principes worden op grote schaal verkondigd door instituties die daarvan hun verdienmodel hebben gemaakt, zoals Amnesty International, Human right whats, en nog veel meer van die clubjes, allemaal gesubsidieerd door de belastingbetaler

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie