Aangever . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Frederik)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aangever . . .

  1. Elst zegt:

    je haalt de nazi’s er ook direct uit Ze zijn de schaamte voorbij. Maar het is wel makkelijk om te onthouden. Het word tijd dat Poetin heel Europa de-nazificeerd.

    Geliked door 2 people

    • Svalbard zegt:

      Dat je niets van Timmerfrans moet hebben ben ik met je eens, maar dat je wil dat Putin dan maar heel Europa denazificeert gaat dan wel weer te ver.

      Putin is vele malen erger dan Timmerfrans, maar misschien heb je dat niet in de gaten?

      Putin is een gewetenloze dictator die op maar één ding uit is: pure macht. Ik weet dat er over Oekraïne de nodige vragen zijn, maar het is wel Putin die Oekraïne is binnengevallen. Maar daar blijft het niet bij. Hij is goed bevriend met enkele van de ergste dictators uit de geschiedenis

      Noord-Korea, Iran, Hamas, Hezbollah en China zijn dikke maatjes met Putin. Sinds de genocide op Israëlis, 7 oktober 2023, zijn al twee keer delegaties van Hamas op bezoek geweest in Moskou voor besprekingen, wist je dat wel? Wat denk je, zouden ze het over de voetbaluitslagen hebben gehad?

      Onlangs heeft het Kremlin gezegd, dat als China een aanval doet op Taiwan, Rusland dat zal ondersteunen.

      En Rusland is ook goed bevriend met het regime in Teheran, dat regime is uit op de vernietiging van Israël. De verongelukte president Raisi zei onlangs nog, dat als Israël verder zou escaleren tegen Iran, er van Israël niets meer zou overblijven.

      Een Putin vindt het allemaal prima! En die zou dan Europa moeten denazificeren? Terwijl hij samenheult met de tegenwoordige Nazi’s van Hezbollah, Hamas en Iran?

      Ik moet niets van die verklep Timmerfrans hebben, maar vergeleken met Putin is hij bijna een heilige!

      Like

  2. leeuw7 zegt:

    Frans Timmermans is het prototype van één collaborerende NSB-er !!

    Zo’n man wil je nog niet voor één miljoen als buurman hebben!!

    Anti-Israël activist Frans Timmermans!!(Een notoire Jodenhater?)

    PvdA-minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans antwoorde op 7 februari 2014 dat het PLO-bewind een actief beleid voert tegen haatzaaien op overheidsniveau. De waarheid is dat Mazen en trawanten hier helemaal niets tegen ondernemen, integendeel, ze doen zelf stevig mee aan het oproepen tot geweld. Timmermans liegt dus keihard mee en verspreidt op die manier de leugens verder in plaats er wat aan te doen. Met de uitspraak van Timmenmans wordt het PLO-bewind juist bevestigd in hun streven om Israël te vernietigen een streven dat heimelijk door veel Westerse politici wordt ondersteund.

    Frans Timmermans is een gewetenloze,oorlogshitsende ,links-islamitische,Woke,LGBTi ,goddeloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi zonder enig moreel kompas !!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege gefaciliteerde,ondermijnende ,destabiliserende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia collaborateurs!!

    Geliked door 3 people

  3. leeuw7 zegt:

    KROKODILLENTRANEN!!HUICHELAARS!!

    DE WERELD IS IN KATZWIJM Over het moedige werk van wat de Israëlische soldaten verrichten!!!

    DEZE ELLENDE KAN ONMIDDELLIJK STOPPEN ALS DE GODDELOZE ISLAMITISCHE LAFFE BARBAREN VAN HAMAS ZICH ONMIDDELLIJK OVERGEVEN!!

     Afkeuring na aanval Israël op kamp   Verschillende Arabische landen hebben het Israëlische bombardement van een tentenkamp bij Rafah veroordeeld.Egypte spreekt van een opzettelijke aanval op vluchtelingententen en noemt het een schending van het internationaal recht. Jordanië vindt het overduidelijk dat Israël een oorlogsmisdaad heeft begaan. Ook Saudi-Arabië en Qatar veroordelen de luchtaanval op het kamp. De hoogste militaire aanklager van Israël heeft de aanval zeer ernstig genoemd en zegt dat het onderzoek naar wat er is gebeurd doorgaat.Bij de aanval en de daaropvolgende brand in het kamp kwamen volgens Palestijnse bronnen zeker veertig mensen om.

    Geliked door 1 persoon

    • BigLJohn zegt:

      Helemaal met je eens, maar het is zelfs nog veel erger. De bevolking van Gaza koos tijdens de verkiezingen in 2007 VOOR Hamas terwijl ze dondersgoed wisten waar Hamas voor stond; de vernietiging van de Staat Israel. Tijdens de inval van Hamas in Israel stonden de Gazanen te dansen op straat. Met hun kinderen heeft de hele wereld compassie. Deze kinderen echter worden wel hetzelfde als hun ouders. Gelijk de jongen van een slangennest. Die ga je toch ook niet koesteren maar laat je met rust. Als die kinderen groot genoeg zijn gaan ze met kalashnikovs richting Europa. Voorbeelden; wat in Frankrijk plaatsvond bij Bataclan en in Rusland bij dat concertgebouw. Gebeurt het door solo-gangers dan noemt men ze verwarde mannen. Het tuig wat zich Palestijnen noemt zorgt al vele tientallen jaren voor dood en verderf zowel in Israel als in de rest van de wereld. Berucht waren ook de vliegtuigkapingen in de jaren 70 (Hijacking. Ga door Israel, roei ze uit tot de laatste persoon. God zegene jullie.

      Like

  4. leeuw7 zegt:

    Die landen die nu “ach en wee “roepen hebben schijnbaar een kort geheugen betreffende de massamoord op 7 oktober 2023!!

    Deze islamitische moordenaarsbende van Hamas moet met wortel tak worden geëlimineerd er zit niets anders op !!

    Opmerkelijk is dat de “extreme vervolging” van christenen in negen van deze top 11 van ergste landen ofwel voortkomt uit islamitische onderdrukking ofwel plaatsvindt in landen met een moslimmeerderheid. Deze situatie betekent dat 82% van de absoluut ergste vervolging plaatsvindt in naam van de islam.

    De goddeloze islam en vrede is een contradictie!!

    Hier zwijgen de vooringenomen ,vaak partijdige mainstreammedia over !!

    Geliked door 1 persoon

  5. Sinyo zegt:

    Aan Frans Verrevanmans niet die Mans uut Twente maar tegen die oet Mestreech.

    De woorden die de vermomde Toon Hermans tijdens een Carnavalstoet, waarin hij meeliep, te horen kreeg van een leuk jong meisje. Ze waren in een gezellig gesprek gewikkeld. Na met plezier het een en ander aangehoord te hebben, vroeg zij aan hem hoe heet jij?. Hij zei lachend “ik heet Toon Hermans”.

    Ze antwoordde geleufste das eg. Toen hij ja zei liep ze weg.

    “KRIECH DE KLOEOETE” kreeg Toon naar zijn hoofd geslingerd.

    Dit was een ware gebeurtenis.

    Like

  6. polla zegt:

    zo zie je maar DE VERRADER SLAAP NOOIT

    Geliked door 1 persoon

  7. karton zegt:

    Als er nú nog iemand twijfelt over “de mens” Timmermans, dan moet die twijfel nu wel verdwenen zijn. Timmermans behoort tot de soort : “untermensch”

    Das een mensenras waarmede géén enkel ander mens enig kontakt wil hebben.

    In vroeger tijden werd dit soort gedood, veelal door vierendelen of op de brandstapel. Tegenwoordig volstaat één kogel.

    Smerige straathond, die vette Frans !

    Geliked door 3 people

  8. Ravian zegt:

    Het enige verschil tussen Anton Mussert en Frans Timmermans is dat Mussert een nationale socialist was en dat Timmermans een internationale socialist is.

    Waar Mussert dus tenminste nog kon beweren het voor Nederland te doen kan Timmermans dus zelfs dat niet claimen.

    Het is jammer dat je die vuile landverrader niet twee keer kapot kunt schieten…

    Geliked door 3 people

  9. Harry zegt:

    Timmermans , de grote moddervette ontvanger van kopgeld !

    Wat zijn die socialisten toch een verwerpelijk tuig .

    Na Drees is er geen enkele goede socialist meer geweest !

    Geliked door 4 people

  10. gmvandersluis zegt:

    een vraag , laat er eens een mens weten waarom je Joodse mensen haat ?

    Like

Plaats een reactie