VIDEO: De gevaren van de islam

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Tommy Robinson)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: De gevaren van de islam

  1. koddebeier zegt:

    Je geef ze één vinger en ze bijten ja arm af.

    Geef ze geen ruimte !!

    Geliked door 1 persoon

  2. Leo P.Ard zegt:

    Omdat er, als niemand z’n mond opendoet of als niet snel snoeihard

    wordt ingegrepen, dan een dag zal aanbreken dat waarschuwen voor de

    gore plannen van allahschreeuwers zinloos zal zijn.

    Like

    • karton zegt:

      @ Leo P.Ard op 27-4-2024 om 13.42 u.

      Als de hoofddoek een uiting van kuisheid zou zijn, dan behoort zo´n doek toch niet op hun heuft ?

      (door haar uitspraak vertrouw ik die Marokkaanse atheïste Zineb El Rhazoui, ook al niet meer !)

      Like

  3. bobzelf zegt:

    BEGIN DAN EERST OM ALLE MOSKETEN TE OVERVALLEN

    EN TE KIJKEN HOEVEEL KALASHNIKOVS GRNATEN RAKETTEN

    IN DE KELDERS ZIJN OPGESLAGEN

    DEZE WILDE IK U OOK EVEN MEDEDELEN …

    GROETJES IN MOSLIMRADAM AAN DE MAAS

    Like

  4. Svalbard zegt:

    De islam heeft zijn langste tijd gehad. In de Bijbel, in het Oude Testament staat in Ezéchiël 36 t/m 39 de toekomst van Israël beschreven. Israël zal hersteld worden als onafhankelijke natie. God doet de Joden terugkeren naar het land van hun voorvaderen. Dit gebeurde al sinds de tweede helft van de Negentiende Eeuw. Als we Ezéchiël 37:1-14 lezen, dan zien we hoe het Joodse Volk er aan toe was, kort na de holocaust. Dan lezen we over het herstel van Israël. In hoofdstuk 38 en 39 lezen we over de grote oorlog van Gog en Magog, die vanuit het Noorden Israël zal overweldigen. Zelfs de landen die de aanvalscoalitie vormen, worden genoemd, Rusland, Turkije, Iran en nog een aantal andere landen. Israël lijkt verloren te zijn, de overmacht is gewoon te groot voor het leger van Israël. Maar dan grijpt God op bovennatuurlijke wijze in, en vernietigt de vijanden van Israël. Ze gaan ten onder op de bergen van Israël, en de hele wereld zal daar getuige van zijn. Het valt dan niet meer te ontkennen dat de God van Israël de enige God is. De islam zal dan ook niet meer geloofwaardig zijn.

    Als we vanuit Israël naar het verre Noorden kijken, dan zien we op de kaart Rusland liggen. In Syrië zijn nu al troepen aanwezig van Rusland, Turkije en Iran, dat in Ezéchiël Perzië wordt genoemd. In de toekomst zal er een enorme troepenmacht opgebouwd worden, maar die wordt op de bergen van Israël vernietigd, en als we kijken op de landkaart, dan zijn dat Samaria en Judea, tegenwoordig ten onrechte de Westbank genoemd.

    In Zacharia 12 lezen we dat Jeruzalem een schaal der bedwelming zal zijn voor de volkeren rondom. En nu zien we dat zo ongeveer de hele wereld zich gaat bemoeien met Israël, waarvan Jeruzalem de hoofdstad is. Men wil een Palestijnse staat aan Israël opdringen, waarvan Oost Jeruzalem dan de hoofdstad moet worden. We lezen in Zacharia 12, dat Jeruzalem een steen is die alle natieën moeten heffen, en dat wie deze steen heffen, deerlijk verwond zullen raken. Landen die zich bemoeien met Jeruzalem, om het aan de Palestijnen te willen geven, zullen door zware oordelen worden getroffen. Dat is de betekenis, en dit is duizenden jaren geleden geopenbaard en in de Bijbel beschreven ter waarschuwing! Wie deze waarschuwing in de wind slaat zal daar hard om getroffen worden ! Dit betreft dus een ernstige waarschuwing.

    Ook de huidige bemoeienis van het ICJ valt hieronder, men wil koste wat het kost Israël beletten om Hamas te vernietigen, men bemoeit zichmet het recht van Israël, om zich te verdedigen tegen genocidale monsters.

    God heeft echter het laatste woord!

    Like

Plaats een reactie