De Arabische staten willen het Midden-Oosten “Judenrein”

(Door: “Balkanske priče”)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog begonnen de nazi’s met de massale uitroeiing van de joden en daarna gingen de islamo-fascisten op dezelfde manier door. In maart 1941 wordt op het hoogste niveau door de nazi’s besloten tot de vernietiging van het Jodendom. Op een geheime conferentie aan de Wannsee in Berlijn wordt het besluit genomen deze “Endlösung” (“definitieve oplossing”) uit te laten voeren door SS-troepen en vernietigingskampen in te richten. Hoewel er tijdens de oorlog miljoenen Joden worden omgebracht, slagen de nazi’s er niet in om het Joodse volk te vernietigen. Het proces van het staatkundige herstel van Israël wordt er juist door in een stroomversnelling gebracht. Als gevolg van deze gruwelijke volkenmoord was er een klimaat ontstaan, waarin de machthebbers in de wereld bereid zijn een Joodse staat te accepteren. Eén Joodse staat biedt de Joden de mogelijkheid om in veiligheid te wonen en zich te beschermen tegen bedreigingen van buiten. Op 14 mei 1948 wordt de staat Israël uitgeroepen door David Ben Goerion. De Arabische wereld reageert furieus en zes buurlanden vallen het land binnen. De Joden hebben een band met het land Israël die al 3000 jaar oud is. Het gebied is de bakermat van de Joodse beschaving. Hier heeft de geschiedenis van het Joodse volk zich vele eeuwen afgespeeld. Geen ander volk heeft zo’n sterke band met dit gebied…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De Arabische staten willen het Midden-Oosten “Judenrein”

  1. Harry zegt:

    Goed plan !
    Maar dan mogen wij onze staten ook moslimvrij maken zonder het eeuwige gejammer van die “ zielige gediscrimineerde “ moslims .
    De jammerende massa moordenaars !
    Lijkt me een prima ruil !
    Te meer omdat er zo’n 212 Joodjes zijn met een Nobelprijs en slechts twee Palestijnen waarvan de opper terrorist Arafat er één van was ,
    Geen idee wie die andere poedelprijsontvanger was .

    Maak er haast mee !
    Opdonderen met ál die KUTMOSLIMS !

    Geliked door 2 people

    • delamontagne zegt:

      Weer een aantal * tjes waard.
      Zou ’t kunnen dat degenen die ze, de pislammers in hun eigen habitat hebben meegemaakt, de meeste AFKEER ervan hebben ? ?
      Nooit heb ik begrepen, al 10-tallen jaren geleden ze werden toegelaten in NL / EU.
      De grote ellende moet nog komen, als je nu leest na de laatste moord hier in Fr. hoe de anti-pathy, zeg maar haat tegen muslims is toegenomen, voorspelt nie veel goeds……………of toch ?

      Geliked door 1 persoon

  2. delamontagne zegt:

    Bij jouw volkomen juiste reactie zou ik nog willen schrijven dat ze, de z.g.n. gematigde muslims [= die bestaan niet overigens ] je bent aanganger van die moordenaar of niet, je gelooft in god, cq. allaha of niet..
    1/2-half om gaat niet.
    Maar ik wilde schrijven, diep, ergens verborgen in hun binnenste, denken ze er allemaal zo over.
    Alleen die mislam mag daar heersen, daarom hun haat tegen de enige democratie, Israel in M-Oosten.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie