Aan de Rotterdamse gemeenteraad

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste raadsleden,

We moeten het over jullie burgemeester hebben. Ahmed Aboutaleb (foto) weigerde na het barbarisme van de terroristen van Hamas de Israëlische vlag te laten hijsen boven het stadhuis en koos ervoor de Rotterdamse vlag halfstok te hangen.

Dat mag. Lafheid is geen reden voor ontslag. Edoch, maar en echter. Er ontstond enige ophef.

De Joodse Gemeente Rotterdam weigerde namelijk begin vorige week met Aboutaleb in gesprek te gaan over hoe in Rotterdam moest worden gereageerd op de pogrom van Hamas.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Aan de Rotterdamse gemeenteraad

  1. bobzelf zegt:

    goooood morning friends , yes YES YES FUCK YOU TOO

    OOM BOB

    Geliked door 1 persoon

  2. leeuw7 zegt:

    Nederland wordt opzettelijk door de van overheidswege gefaciliteerde,gewetenloze ,oorlogshitsende Woke,LGBTi,transhumanistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia terroristische overheden gedestabiliseerd en ondermijnd door onder andere de goddeloze fascistische Islam als een normale religie te faciliteren !!

    Liegen en bedriegen is de normale omgangsvorm van de onbetrouwbare WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s-psychopaten -criminelen-misleiders van de WEF-BILDERBERGER VVD landverraders!!

    Deze verrotte,corrupte incompetente van overheidswege gefaciliteerde gezagsdragers en beleidsmakers worden beschermd door de gemoderniseerde “Gestapo “ te weten de complotbedenkers -afdelingen van de onbetrouwbare AIVD,het eveneens zeer ongeloofwaardige NCTV,en de sukkels van de MIVD!!

    Nederland is aantoonbaar een zeer onbetrouwbare oorlogshitsende FAILED State zonder enig moreel kompas!!

    De komende verkiezingen zullen weinig soelaas bieden voor de huidige status-quo!!

    Like

  3. karton zegt:

    “Afschaffen” die terrorist Aboutaleb !
    Wir, zusammen, schaffen das !”

    Geliked door 3 people

  4. leeuw7 zegt:

    Deze islamitische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi burgemeester had nooit burgemeester van Rotterdam mogen worden en zijn!!

    Deze van overheidswege gefaciliteerde islamitische burgemeester heult indirect mee het de islamitische “Hamas “ beesten!!

    Deze video geeft een duidelijke uitleg over ook hoe Nederland van overheidswege momenteel door “Hamas ‘ demonische geesten opzettelijk wordt gedestabiliseerd en ondermijnd!!

    https://vm.tiktok.com/ZGJTgPTdC/

    Wie zwijgt stemt toe net de onbetrouwbare ,fascistische FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  5. Niek zegt:

    Zolang de echte discussie niet gevoerd wordt zal dit groter en groter worden net zo lang dat het tot een burgeroorlog komt tussen de islam en de bevolking. Een kwestie van tijd voor dit werkelijkheid is, Frankrijk zal naar alle waarschijnlijkheid aftrappen waarna de rest in Europa volgt. De Kalergi prijs wordt elk jaar uitgereikt en is het dus echt met de omvolkingsplannen. En Aboutaleb had ik niets anders van verwacht dan dit maar het verbaast mij dat sommigen iets anders hadden verwacht, zo naïef en typisch Nederlands.

    Geliked door 1 persoon

  6. olieklippie zegt:

    Die slappe gemeenteraad kan het vertrouwen in deze “burgemeester” opzeggen toch?
    Maar tja dan moet men een ruggengraat hebben en laten zij dat nou net niet hebben.

    Geliked door 1 persoon

  7. Blaffertje zegt:

    Had iemand anders verwacht?
    Ik denk de reaguurders hier op Bron vast niet op een enkeling na dan die nog niet helemaal wakker is

    Geliked door 2 people

  8. pepo Copyright zegt:

    Mooi zootje is het aan het worden.

    Maar wat wil je als je op iedere post van de roverheid een mohammedaan zet.
    Tot in de regering toe.
    Ze staan elkaar na het leven én vechten het in het westen uit.
    Er moet een wonder gebeuren om dat op te lossen.
    Maar ik zie het somber in 😢

    Geliked door 1 persoon

  9. Ravian zegt:

    Goed, we hebben nu dus vastgesteld dat Aboutaleb een islamiet is, zich (surprise surprise) als een islamiet gedraagt, en dus dringend door de Rotterdamse gemeenteraad de stad uit geschopt dient te worden.
    De volgende vraag zou dus moeten wezen wie deze islamitische twee paspoorten klootzak tot burgemeester van Rotterdam gemaakt hebben, en hoe we gaan voorkomen dat die zo iets nog ooit een keertje opnieuw kunnen flikken, maar die vraag zie ik dus helaas nergens gesteld worden.
    Voorkomen is tenslotte beter dan genezen, en dat geld zeker waar het islamieten betreft.

    Geliked door 1 persoon

  10. Hovawart zegt:

    Het valt toch zo langzamerhand niet meer te ontkennen en is dus niet meer verwonderlijk dat in steeds meer europese steden waar de moslims zich écht thuisvoelen, dat daar meer zware criminaliteit heerst en de drugshandel zo floreert..dat steeds meer moslims zich niet meer thuisvoelen en verhuizen naar andere steden, en het probleem zich uitbreidt…..rara hoe kan het?….vanwege het feit dat deze vrije beroepsgroepen vrijstelling van belasting betalen krijgen….?
    Minder, Minder, Minder!!!

    Geliked door 1 persoon

  11. Henry N zegt:

    Hij ,de burgemeester, gaat op dienstreis naar Marokko en aansluitend om vakantie te vieren. Je kunt je direct al afvragen waarom hij zo nodig naar Marokko moest! maar die vakantie zal ook wel betaalt worden door de Rotterdamse belasting betaler. Dit soort overheids figuren nemen met alles een loopje!!

    Like

Plaats een reactie