VIDEO: Israëli´s bewapenen zichzelf in recordaantallen

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Israëli´s bewapenen zichzelf in recordaantallen

  1. Marc zegt:

    Nu wij nog!

    Overigens opvallend dat dit nieuwsitem door Aljazeera gemaakt is.

    Geliked door 2 people

  2. delamontagne zegt:

    Nu NL en de rest EU nog.
    Zoiets las ik hier in Fr. waar men nu ook langzamerhand uit de islam-slaap ontwaakt.

    Geliked door 2 people

  3. Olie bol zegt:

    Kabinet trekt nog eens 15 miljoen euro uit voor hulp aan Gaza
    Het kabinet stelt nog eens 15 miljoen euro beschikbaar voor humanitaire hulp aan de inwoners van Gaza. Dat bedrag komt bovenop de al eerder aangekondigde 10 miljoen euro hulpgelden die de regio van Nederland ontving, zegt demissionair minister Liesje Schreinemacher (Ontwikkelingssamenwerking) vrijdag na de ministerraad.

    De 15 miljoen gaat naar het Nederlandse Rode Kruis, het Wereldvoedselprogramma en Nederlandse hulporganisaties. „Het is bedoeld voor noodhulp die daar heel hard nodig is.”

    Volgens Schreinemacher kunnen met het geld veel extra goederen gekocht worden. Zodra de grenzen bij Gaza geopend worden kunnen die spullen dan ook in de regio naar binnen worden gebracht, verwacht de minister. Dat is nu nog niet mogelijk vanwege het conflict in het Midden-Oosten. „We drukken op alle mogelijke manieren om humanitaire hulp toe te laten, want het is momenteel heel lastig om voedsel, water en medicijnen daar ter plekke te krijgen.”

    Het blijkt dat Nederland dit jaar zoveel geld heeft, dat ze gewoon de Sinterklaas zijn van Europa, behalve voor hun eigen burgers.

    Geliked door 1 persoon

  4. Olie bol zegt:

    Israëlische leger: ‘Hoofdkwartier van Hamas onder grootste ziekenhuis in Gaza’
    Het Israëlische leger heeft inlichtingen gedeeld met de media waarmee zij stellen dat het hoofdkwartier van de terreurbeweging Hamas zich bevindt onder het Al Shifa-ziekenhuis. Dat ziekenhuis is het grootste in de Gazastrook. Hamas heeft de Israëlische beschuldiging ontkent.
    Volgens woordvoerder Daniel Hagari heeft het Israëlische leger vast kunnen stellen dat Hamas het ziekenhuis gebruikt als dekmantel voor het hoofdkwartier. Zo zouden er meerdere ondergrondse ruimtes onder het ziekenhuis zijn. Deze zouden zelfs via tunnels te bereiken zijn ver vanaf het ziekenhuis zelf, al is het complex ook te bereiken via het ziekenhuis zelf. Daarnaast zou er een commandopost en wapenopslag van Hamas in het ziekenhuis zitten. Zelfs de energietoevoer zou worden afgetapt door Hamas. De inlichtingen zijn verzameld door Shin Bet, de interne veiligheidsdienst van Israël. De bevindingen zouden inmiddels zijn gedeeld met bondgenoten.
    Volgens Hagari gebruikt Hamas ook andere ziekenhuizen in Gaza op een vergelijkbare manier, hij stelt dat Hamas een heel ziekenhuis als ‘menselijk schild’ gebruikt. “Hamas gebruikt het Al Shifa-ziekenhuis als schild voor allerlei terreuroperaties,” zegt Hagari. “Hamas voert oorlog vanuit ziekenhuizen. Door vanuit deze ziekenhuizen te opereren, brengt Hamas niet alleen het leven van Israëlische burgers in gevaar, maar buit het ook onschuldige Gazaanse burgers uit.

    “Hamas-terroristen opereren juist vanuit ziekenhuizen omdat ze weten dat het Israëlische leger onderscheid maakt tussen terroristen en burgers.” En hij waarschuwt: “Wanneer medische faciliteiten worden gebruikt voor terreurdoeleinden, kunnen ze hun bescherming tegen aanvallen verliezen, in overeenstemming met het internationaal recht.”

    Geliked door 2 people

  5. Hovawart zegt:

    Geef de Israëlische burgers allemaal een vuurwapen van het kaliber .22 (5,56 mm), een soort ‘plinking for peace’……….venijnig kogeltje hoor.

    Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      kaliber 22 wordt gebruikt om kraaien en duiven mee te schieten. Mensen schiet je van
      dichtbij met een 9mm dumdumkogel. Zo’n dumdum maakt grote uitschotwonden.
      Bijvoorbaat richten op de borstkas. Die stopt de tegenstander a la seconde. Buik of beenschoten, schakelen de tegenstander niet uit. In zijn laatste momenten kan hij je altijd nog doden. Vandaar dit advies. Persoonlijk ben ik van mening dat het gros van de mensen die straks een vuurwapen gaan dragen, geen schijn van kans maken om zich zelfs tegen een ongewapende terrorist te verdedigen.

      Geliked door 4 people

      • Ravian zegt:

        Israëliërs zijn allemaal in dienst geweest, zowel de mannen als de vrouwen, en hebben allemaal geleerd om met een vuurwapen om te gaan.

        Geliked door 2 people

    • Alex Delarge zegt:

      5.56*45

      Like

  6. Julia zegt:

    Nu wij nog ook onze veiligheid kan niet meer worden gegarandeerd door de massale invasie van asielzoekers uit alle werelddelen. Kortom we gaan gewoon terug naar de tijd van het Wilden Westen. Kan nog gezellig worden.

    Like

Plaats een reactie