GEESTELIJKE NOOD . . .

(Door: “Angélica”)

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op GEESTELIJKE NOOD . . .

  1. BosscheBol zegt:

    De mohammedanen haten ons al 1400 jaar. Dat ze ons moeten haten, staat in hun sprookjesboek de koran. Ze hebben al tig pogingen gedaan om Europa te veroveren. Daar heeft Europa altijd in eerste instantie gelaten op gereageerd. Toen de reactie uiteindelijk dan toch kwam, heeft Europa de mohammedanen eruit gegooid. Met wat geluk, vaak. Zo heeft Karel Martel de mohammedanen bij Poitiers mede kunnen verslaan omdat de mohammedanen in Marokko met een soort revolutie te maken hadden en troepen uit Poitiers wegtrokken om naar Marokko te sturen.

    Het wordt tijd nu, de hoogste tijd, dat we uit onze christelijk/ humanistische/ socialistische dromen ontwaken: de mohammedanen gaan NIET veranderen. Ze willen ons veroveren en VERMOORDEN. WORDT WAKKER.

    Geliked door 5 people

  2. Blaffertje zegt:

    👍🏻Angélica.
    Dit is o zo waar.
    Wilden de gutmenschen dat nu ook maar eens inzien, maar die blijven roepen “ja maar….”

    Geliked door 4 people

    • waalkade zegt:

      Vergeet niet dat Hamas opgericht is door Amerika en Israël. Dat Hamas de laatste jaren door zowel Amerika als door Israël financieel en militair gesteund zijn, daarom is deze hele oorlog een grote fals flag net als MH17, Pearl Harbour, en 9/11.

      Regeringen hebben er totaal schijt aan om hun eigen burgers te vermoorden voor hun eigen gewin.

      Geliked door 1 persoon

      • ronjaspers zegt:

        waalkade.De rotschilds (nepjoden) zijn samen met de rockefellers (nepjoden) eigenaren van amerika (deepstate) Ze hebben ook veel macht in israel,die rat nethanyahu is hun marionetpop.

        Geliked door 1 persoon

      • Blaffertje zegt:

        PALESTIJNSE LEIDER BEZOCHT IN 1941 ADOLF HITLER.

        ’Wij voelen dat Arabieren en Joden qua ras neven zijn, die beiden werden onderdrukt (…) maar nu de eerst stap zetten naar de verwezenlijking van hun nationale doelen.” Deze woorden uit 1919 van emir Feisal, de leider van de Arabische Opstand tegen de Turkse overheersers, bleken al snel een dode letter. Zijn achterban wilde geen Joodse staat in Palestina. Een nu al honderd jaar durende geweldspiraal die afgelopen weken zijn dieptepunt bereikte, was het gevolg.

        *Onlusten*

        Nog geen jaar na de uitspraak van de emir braken bloedige onlusten uit tussen Arabieren en Joden in Jeruzalem. Aanstichter was Amin al-Hoesseini, een in 1897 in een moefti-familie geboren Arabische nationalist. Hij werd opgepakt door de Britten, die na WO I de macht in Palestina van de Turken hadden overgenomen. In 1921 kreeg hij gratie en werd grootmoefti, de hoogste wetsgeleerde, van Jeruzalem. Die functie gebruikte hij om zijn aanhang op te hitsen tegen de zionisten, de Joden die in Palestina een eigen staat wilden vestigen. Zo zat hij in 1929 achter de moord op vrijwel de hele Joodse gemeenschap in Hebron.

        In de jaren dertig genoot Al-Hoesseini veel aanzien in de Arabische wereld waar hij rondreisde op zoek naar steun voor zijn pan-Arabische, antisemitische politiek. Tijdens WO II verbleef hij in het fascistische Italië van Benito Mussolini en in Nazi-Duitsland. In dat laatste land maakte hij propagandaradio en hielp de nazi’s Bosnische moslims te rekruteren voor de SS. In 1941 bezocht hij Adolf Hitler, die weinig interesse toonde in zijn plannen.

        *Oorlogsmisdaden*

        Uit angst te worden vervolgd wegens oorlogsmisdaden vluchtte de grootmoefti na de oorlog naar Egypte, waar hij in 1948 asiel kreeg dankzij de Moslimbroederschap waarvan hij vertegenwoordiger werd in Palestina. Hij leidde daar de Arabische oorlog tegen de Britten en de nieuwe staat Israël. Ook was hij tot 1959 hoofd van de Palestijnse regering in Gaza. Hij overleed in 1974 in Beiroet. Een graf in Jeruzalem hield Israël tegen.

        Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      Blaffertje.Die zogenaamde “gutmenschen” extreem links, zijn nazi,s (socialisten) facisten (antifa) racisten (antiblank) Geestelijk gestoord,agressief,geweldadig,en staatsgevaarlijke landverraders.Het zijn ratten van het smerigste rioolwater.

      Geliked door 3 people

  3. Angélica zegt:

    Een dag van tranen en verdriet… Dat gebeurt soms… Blij dat hij bijna voorbij is. Ik denk altijd in beelden en ‘zag’ voor me wat ik las over deze Hamasduivels. Meer dan een jaar geleden schreef Dhr. Bron me dat het goed voor me was als ik ‘dingen’ van me af zou schrijven, hier op dit weblog. Hij had gelijk! Soms helpt het, (vandaag niet) maar ik realiseer me wel hoe eensgezind we hier bij E.J. Bron zijn; we streven naar menselijkheid en fatsoen en verzetten ons tegen het kwaad dat overal en in vele gedaantes opduikt.
    Laten we Dhr. Bron dankbaar zijn dat hij zoveel tijd en energie steekt in ONS (!) want dat is wat hij feitelijk doet!

    Geliked door 4 people

    • delamontagne zegt:

      “………Maar die haat is er al, die zit in elke moslim………”
      100% de waarheid en als er al muslims zijn die een pietsie fijngevoeliger zijn ?
      ze leggen zich erbij neer, de moorddadige taal van Mo de wrede is belangrijker.
      [ hoeveel van hen protesteerden tegen deze WREEDHEDEN ? ? ? ]
      Het is zo-iets als de zgn nwe-muslim-NL’ers die een bovenstaande positie bekleden aan de islam wetten meer waarde hechten dan die van hun nwe [ paspoort ] land.
      Zijn er al meer interviews geweest met Abu uit Islammerdam aan de Maas ? wat hij van een en ander vind !

      Geliked door 3 people

    • delamontagne zegt:

      Als Mo de “WREDE” in de jaren deze verdorven Achterlijkheid werd uitgevonden, de hedendaagse digi mogelijkheden had gekend [ gifi, GIF’s ,inet,Videos,etc ] hadden deze Hamas helden nog ’n paar posities hoger in ‘t
      Allahah paradijs gekomen……
      Er is maar één oplossing: die ligt in Saoudie Barbarije, in Mekka.
      Het zgn heilige Kaâba, middelpunt van hun geloof

      Dat goed richten op dit eeuwenoude gammele gebouwtje waar die idioten om de zoveel tijd op de knieeën omheen moeten crawlen, met de cula omhoog, kan toch niet al te moeilijk zijn ?
      Anders zijn ’t geen goeie muslims en is allah weer boos.

      Geliked door 1 persoon

    • waalkade zegt:

      Angélica het is puur evil en niet goed te praten maar wat zou jij doen als jouw alles afgepakt wordt, vernederd wordt, afgeslacht wordt ?

      Is het niet zo dat beide partijen evil zijn ?

      Ik denk dat de grootste fout in de geschiedenis is om zionisten land te geven wat nooit van hen is geweest.

      Like

      • Ton Ruygrok zegt:

        Weetje …eens woonden de Joden daar en toen een paar 1000 jaar niet speciaal en nu sinds 10 tallen jaren wel weer.
        Tja en daar kan je wat van vinden maar dat gaat niet veranderen…
        Ik zou zeggen Arabieren c/q Palestijnen ga er samen met de Joden iets moois van maken…..
        Maar da’s Utopie…
        Israël zal tot het einde der tijden een steen des aanstoots blijven .
        Tot die tijd zal er nog wel regelmatig het nodige bloed vloeien ., helaas.
        Wen er maar aan.
        En trouwens hier in het westen zal men er niet beter van af komen.
        Ook hier zal men er aan moeten geloven…
        Want uiteindelijk hebben moslims niet alleen een bloedhekel aan Joden maar zeker ook aan westerlingen.
        Suc6.
        Ton.

        Geliked door 2 people

      • Marijke zegt:

        En van wie was dat land dan wel?

        Geliked door 1 persoon

      • Ravian zegt:

        Ik erger mij wel vaker aan dat domme geleuter van jou, maar dit is wel een hele fraaie…

        “maar wat zou jij doen als jouw alles afgepakt wordt, vernederd wordt, afgeslacht wordt ?”

        Het zijn de Joden die hier het slachtoffer zijn, en niet de ‘Palestijnen’.
        Zaken die gestolen zijn worden namelijk niet “afgepakt”, die worden enkel terug gegeven aan de eigenaar.
        En de enige die hier afgeslacht en vernedert worden zijn de Joden, maar liefst 1400 bij deze laatste ‘Palestijnse’ aanslag.

        “Is het niet zo dat beide partijen evil zijn ?”

        Enkel in jouw MSM bubbel, enkel de ‘Palestijnen’ / islamieten zijn namelijk “evil”, omdat enkel deze ‘Palestijnen’ / islamieten zich (keer op keer) gelijk primitieve beesten gedragen.

        “Ik denk dat de grootste fout in de geschiedenis is om zionisten land te geven wat nooit van hen is geweest.”

        Israël is al meer dan drieduizend jaar het land van de Joden.
        En aan het gebruik van de term “zionisten” herken je de echte antisemieten…

        Geliked door 4 people

      • Angélica zegt:

        Waalkade,
        In 1948 werd de staat Israël uitgeroepen in een woestijngebied waar vooral nomaden doorheen trokken. Het land is daarvoor duizenden jaren door joden bewoond geweest en sinds het einde van WO I, toen het Ottomaanse Rijk verslagen was en uiteenviel, werd de mogelijkheid geopperd om de joden een eigen land te geven en niet zomaar een land, hún land want wie anders dan joden hebben ooit Jeruzalem gebouwd?

        De joden boden en bieden de moslims de mogelijkheid om samen met hen in Israël te wonen. Een kwart van de Israëlische bevolking is islamitisch en ze zijn de meest ontwikkelde en welvarendste moslims van het Midden Oosten. Ze zitten ook in de Knesset en mogen meebeslissen en meeregeren. Israël is de enige democratie in het Midden Oosten.
        Maar in 1948 werd Israël meteen aangevallen door moslimlanden die het niet konden verkroppen dat voormalig moslimgebied ook door niet-moslims werd bestuurd.
        De joden die de Holocaust hadden overleefd, overleefden ook deze oorlog en ze versloegen de moslimlegers. Datzelfde gebeurde in 1967 en in 1973. Israël heeft Egypte en Jordanië het veroverde grondgebied uit 1967 teruggegeven in ruil voor vrede. Israël heeft genoeg oorlogen meegemaakt en het joodse volk heeft genoeg geleden en ze willen niets liever dan in vrede leven met hun buren.
        Alleen willen de buurlanden dat niet. Turkije, Iran, Syrië, Libanon, Jemen, Pakistan; allemaal willen ze het jodendom vernietigen.

        De Palestijnen is niets afgepakt zoals u beweert. Israël heeft hun levens gespaard in 1948. Daarom zitten ze nu in deze ellendige situatie. De Palestijnen hebben tientallen miljarden steun ontvangen maar er niets positiefs mee gedaan. Ze hadden er een Singapore aan de Middellandse Zee van kunnen maken met mooie stranden voor toeristen. Ze kozen voor oorlog en Hamas dat in 1987 werd opgericht, zwaait er de scepter. Hamas is niet door de VS of Israël opgericht zoals u beweert maar door moslimextremisten tijdens de eerste intifada en wordt door schurkenstaat Iran gesteund, net als Hezbollah. Die laatste twee zijn sjiitisch, Hamas is soennitisch.

        Israël is niet evil, het land moet constant vechten om niet te worden vernietigd. De islam is evil; de islam wil de wereld veroveren en is totaal intolerant voor iedereen die zich niet wil onderwerpen aan haar heerschappij. Duizenden aanslagen en miljoenen doden hebben ze gepleegd sinds Mohammed zijn waanvoorstellingen begon te prediken. Vrouwen hebben geen rechten en meisjes van zes jaar worden al seksueel misbruikt. Seks met dieren en lijken is ook toegestaan en dan schrijft u dat joden net zo ‘evil’ zijn!
        Baby’s onthoofden of levend verbranden, mensen ontvoeren en de eigen bevolking misbruiken als levend schild tegen tegenaanvallen is evil. wapens opslaan in ziekenhuizen, moskeeën en scholen is evil en voedsel en brandstof alleen aan strijders geven is evil, de gedoneerde miljarden dollars voor eigen gebruik aanwenden om in luxe te leven in rijke oliestaten, terwijl de gewone mensen niets hebben is evil maar u zegt dat Israël het van de Palestijnen heeft afgenomen. U bent of misleid, of hebt zich nooit in deze materie verdiept, of er is iets anders mis met u.

        Pearl Harbor was een false flag? Dan hebben de Amerikanen zichzelf overtroffen! Japanse vliegdekschepen namaken, kleine Amerikanen met een bruine tint Japans leren en in nagemaakte Japanse vliegtuigen Hawaii laten bombarderen met tweeënhalf duizend doden tot gevolg. Yamamoto had in de VS gestudeerd en kende de Amerikanen heel goed. Hij was tegen de oorlog met de VS maar werd gedwongen tot de aanval… Volgens u dus door de Amerikanen… Maar u doelt waarschijnlijk op de vliegdekschepen die niet in de haven lagen… Er was al langer sprake van een oorlogsdreiging en de VS wilden niet dat de vliegdekschepen een soort van sitting ducks waren. Toch waren de Amerikanen niet alert genoeg: de ‘Arizona’ waar meer dan 1000 matrozen hun leven verloren, ligt er heel triest bij. Misschien moet u er eens een bezoek brengen (nog geen $ 100,-) of aan het 9/11 Memorial en museum (paar tientjes), misschien dat uw ogen dan open gaan. Het heeft heel weinig gescheeld of New York was door dambreuken helemaal vernietigd geweest. Het is prima om kritisch te zijn en de mensheid wordt belazerd door corrupte politici en types als Schwab, die heel duistere plannen hebben maar je kunt ook doorslaan! Ook op 7 oktober jl. was er sprake van gebrekkige Israëlische alertheid, met alle gevolgen van dien. Uiteindelijk zal Netanyahu erover struikelen en dat weet hij, dus dit was ook geen false flag… De jodenhaat is wereldwijd enorm toegenomen, dus waar zit de winst dan?
        Het is moeilijk om u als doorgewinterde complotdenker nog te overtreffen maar als het moet, dan moet het maar!
        “U wist natuurlijk al dat de Amerikanen nooit op de maan geland zijn… Maar het zit anders dan u denkt… En dat komt omdat u in de maan gelooft, net als Mohammed! Die geloofde zelfs in een maangod! Hij was de eerste echte ‘lunatic’! Dus laat u niks wijsmaken. De maan is niet echt maar een hologram van een ronde geitenkaas die door joden en vrijmetselaars, de nazaten van de Essenen, wordt geprojecteerd en omdat ze zich steeds verplaatsen, lijkt het alsof hij om de aarde draait! Soms dekken ze een gedeelte af en lijkt het alsof de maan ‘schijngestaltes’ heeft maar het asgrauwe verschijnsel verraadt hun bedrog. U mag dit wel nooit verder vertellen hoor, dan blijft het ‘ons geheimpje’! De CIA en de Mossad willen ook niet dat het uitlekt en ze zouden u zomaar kunnen opsluiten.”

        Geliked door 2 people

      • dutchess43 zegt:

        Waalkade ben jij nou helemaal van het padje af? Jij gunt de Joden geen eigen stukje land? Een stukje land waarze RECHT op hebben zoaks eeuwen geleden al beschreven.
        Beide partijen evil? Hebben de ( jouw woorden) Zionisten geen recht om zich te verdedigen als ze aangevallen worden.
        Ik weer niet meer van wie dit citaat is:
        Äls de mosllims en met name Hamas méér van hun kinderen hielden dan zij de Joden haten, zou het morgen vrede zijn!!!!

        Geliked door 1 persoon

  4. karton zegt:

    Uitroeien dat criminele islamieten-zootje !

    Geliked door 3 people

  5. R Thomasson zegt:

    Ik heb voor een paar dagen geleden, per toeval, naar het nieuws op France 2 gekeken. Gewoon te zien hoe ze daar het nieuws uitbrengen. Mijn kennis van France is niet best, maar een woord hier en woord daar kan ik opvangen. Wat een wereld van verschil met het waardeloze NOS-journaal! France 2 brengt het nieuws op veel evenwichtige manier gebracht. Er werd aandacht besteed aan de slachtingen en ontvoeringen. Een hele kleuterspeelzaal werd naar Gaza op beestachtige wijze ontvoerd. Zij lieten ook zien de verbrande rolstoel van het 17-jarige gehandicapte meisje die samen met haar vader tijdens het feest werden vermoord. Niets daarover op de NOS. De NOS is een primitieve DDR-achtige zender die op goedkope wijze mensen van stroperige propaganda moet voorzien. Een massamedium dat het publiek voor de Kalergi-Plan moet voorbereiden en de ontvolking van Nederland. Echter, zij en hun bazen zijn bang. De excessieve wreedheden door de zielige Palestijnen bij de grens met Gaza kunnen onnodig de aandacht van het publiek trekken en roet in het eten gooien. De NL “Flodders” zouden “racisten” worden, en al de moeite zou voor niets zijn. Dus, men moet zoveel mogelijk moeite doen om de verschrikkingen te bagatelliseren. Programma’s zoals “Sofie en Khalied” zijn perfect geknipt dit doel te bereiken. https://martienpennings.wordpress.com/2023/10/19/ramsey-nasr-ramt-de-jodenhaat-erin-hilbrand-en-groenteman-assisteren/ De Nederlanders moeten zich voorbereiden op de overname van Nederland door vooral islamitische ongedierte uit de Derde-Wereld. Ze moeten beseffen dat Nederland is NIET MEER HUN EIGEN LAND. Dat ze binnen afzienbare tijd vreemde (wrede) heerschappij zouden moeten accepteren. Zie de steeds groter wordende inmenging van moslims met dubbele nationaliteiten in de Tweede Kamer; al wetend dat de loyaliteit van deze ‘volksvertegenwoordigers’ is twijfelachtig. Op de dag dat het Jihad-leger zal Rotterdam overnemen, zal de vlag van ISIS boven op de toren van het stadhuis wapperen. Aboutaleb zal ze met open armen ontvangen.

    Geliked door 5 people

    • delamontagne zegt:

      Ik dacht dat ik bevooroordeeltd was betreffende zoals U omschrijft, kan erg waarderen hetgeen ik las.
      In het NL-nieuws is ook ’t geniepige hoe ze ’t be/omschrijven omtrent de Jihaat tegen Israel nu ( later dus tegen ’t Westen )
      Ik kan niet helemaal uitleggen, het is woordkeuze, de toon en op welke volgorde gebracht.
      Zeg maar: de ondertoon….
      Als NL 50 jaren geleden Pro-Israel was en ik nu hoor hoe ze ’t brengen…..
      Enfin, ik had dus niet me verkeerd wat dat NL nieuws betreft….

      Geliked door 1 persoon

    • delamontagne zegt:

      Tjonge-jonge, helemaal mijn ideeën en dat voor iemand die al jaren uit NL weg is.
      Ik kan m’n ogen soms niet geloven als ik foto’s/ reacties en zie hoe Nederlanders worden behandeld door dit 3e wereld muslim-TUIG.
      Zal overdreven klinken maar als ik bijv beelden uit Ter Apel zie hoe NL-mensen zich onveilig voelen IN EIGEN LAND.
      En dan gaan gedachten door je heen hoe dat tuig Westerlingen zouden behandelen die in die achterlijke landen maar ’t minste hetzelfde zouden gaan doen.

      Geliked door 1 persoon

  6. Willem zegt:

    En hoe gaan we dat in Nederland en Europa aanpakken? Waar en hoe gaan we ons organiseren?

    Geliked door 1 persoon

  7. R Thomasson zegt:

    “… En dan vullen de straten in West-Europa zich met moslims en linkse activisten om op te roepen het jodendom helemaal uit te roeien en Israël te veroveren… En dan waarschuwen linkse politici in Europa voor moslimhaat”. De straten van West-Europa vullen zich met moslims die van plan zijn niet enkel Joden uit te roeien, maar een genocide op immense schaal in West-Europa te plegen. De linkse activisten zijn de vijfde colonne in het hart van Europa. De Quisling-achtige collaborateurs die met de vijand heulen en hun volk verraden. Israël heeft slecht geluk dat ze niet omringd is met volkeren zoals de Nederlanders, Denen of Zwitsers, maar met puur, inferieur bloeddorstig menselijk afval. West-Europeanen worden door hun regeringen gedwongen de grenzen van hun landen te openen voor geïmporteerde beestmensen uit islamitische landen en Afrika. Ze noemen ze “vluchtelingen” die men volgens internationale mensenrechtenverdragen, moet accepteren. Al werken deze mensenrechtenverdragen als een boemerang tegenover hun eigen volk. Een gevaarlijk experiment die het leven van miljoenen Europeanen op het spel zet. De kindermoordenaars en verkrachters van Gaza zitten al hier in ons midden en vreten op ons kosten.

    Geliked door 5 people

  8. J.v.d.Heijden zegt:

    DOM VOLK, dat pro-palestijnse uitschot…!!!

    Geliked door 2 people

  9. Svalbard zegt:

    Er komt steeds meer bewijs naar buiten, dat de terroristen van Hamas, samen met honderden burgers van Gaza, de meest verschrikkelijke wreedheden hebben begaan. Ze waren trots op hun wandaden, want velen filmden het o.a. met bodycams.
    Veel van dat tuig werd tijdens vuurgevechten gedood, en zo kwamen al die bewijzen beschikbaar. Talloze bodycams van gedode terroristen hebben veel bewijsmateriaal opgeleverd. Vorige week heeft het Israëlische leger een bijeenkomst voor journalisten gehouden, en daar werd filmmateriaal getoond die men niet aan het publiek wilde laten zien, omdat de beelden te gruwelijk waren.
    Eén journalist raakte zo hevig geëmotioneerd, dat hij zwaar in de stress schoot en onwel werd, en zelfs in het ziekenhuis behandeld moest worden.
    Een Israëlische buschauffeur, die op 7 oktober nog veel mensen in veiligheid wist te brengen, zag vreselijke dingen en heeft later zelfmoord gepleegd!

    https://t.me/beholdisraelchannel/21389

    Kortom, er is nu genoeg bewijs, dat de Hamas nog erger is dan ISIS of de Nazi’s.
    Israël heeft het recht om zichzelf te verdedigen, maar….
    Dat “maar” moeten we geheel achterwege laten, daar is geen ruimte voor.
    Hamas moet met wortel en tak uitgeroeid worden, het is erger dan ongedierte.
    Het is triest dat daar ook burgers in Gaza bij omkomen, maar het is oorlog. En die oorlog is niet door Israël begonnen. En ik kan ook niet vergeten, dat diezelfde burgers massaal de straat op kwamen om feest te vieren, toen ze hoorden van de vele doden in Israël. Vele honderden burgers trokken in het kielzog van de terroristen mee, en deden volop mee aan het afslachten van iedereen die ze tegenkwamen. Hamas loofde $ 10.000 uit voor elke Israëliër, die ze meenamen naar Gaza!

    De maat is vol, Israël vecht dit keer om te overleven. Ik sta vierkant achter Israël.
    Iedereen die meedoet aan pro-Hamas demonstraties is net zo erg als dat tuig van de Hamas!

    Geliked door 5 people

    • Ravian zegt:

      “Vorige week heeft het Israëlische leger een bijeenkomst voor journalisten gehouden, en daar werd filmmateriaal getoond die men niet aan het publiek wilde laten zien, omdat de beelden te gruwelijk waren.”

      Dit is dus een grote fout, want het grote deugende publiek heeft deze beelden dringend nodig om uit de linkse pro islam propaganda droom wakker geschud te worden.
      Als ze deze beelden niet laten zien dan geld vervolgens “niet gezien = niet gebeurt”.
      Het wordt tijd dat de onnozele Westerse kleuter kudde eens geconfronteerd wordt met de wrede realiteit van de wereld, en in het bijzonder de wrede realiteit van de islam, voordat ze deze aan den lijve ondervinden, want dat is het enige alternatief.

      Geliked door 4 people

    • R Thomasson zegt:

      ‘Het is triest dat daar ook burgers in Gaza bij omkomen, maar het is oorlog’. Rutte spreekt over de ‘gewone burgers’. Maar in Gaza wonen net zoveel ‘gewone burgers’ als fatsoenlijke normatieve burgers in de Bijbelse Sodom en Gomorra. De werkelijkheid is dat procentueel gezien leven in Gaza meer Hamas moordenaars, verkrachters en koppensnellers dan nazi’s in nazi-Duitsland. In Gaza is zo goed als iedere man van 12 jaar en ouder een Natural Born Killer. Iedere individu vermoordt ‘ongelovigen’ voor plezier. Er is geen spat menselijkheid in deze gedrochten. In nazi-Duitsland waren de moord-bataljons van de Waffen SS, mensen die dienst deden bij de GESTAPO, de Sicherheitsdienst en in concentratiekampen. Maar hoeveel Duitsers kwamen iedere zondag als vrijwilligers naar concentratie- en vernietigingskampen om een handje te helpen bij het uitroeiingsproces?

      Geliked door 1 persoon

  10. Svalbard zegt:

    Nog even wat informatie. Voor wie meer uitgebreid het nieuws over deze oorlog wil volgen, zijn er betrouwbaarder bronnen dan de NOS of het RTL4 journaal.
    Allereerst voor wie tv via de satelliet kan kijken. In Yafo, iets ten Zuiden van Tel-Aviv bevindt zich de studio van i24 News. Deze zender is 24 uur per dag in de lucht in het Engels en in het Frans.
    Hier de gegevens:

    Hotbird op 13° Oost, 11642H symboolrate 27500 3/4.

    Ik vind dit een zeer interessante zender, echt het bekijken waard, als je goed geïnformeerd wil zijn.

    Verder kan ik het Telegram kanaal van Amir Tsarfati van harte aanbevelen. Vooral hier kan je heel veel nieuws volgen.

    Geliked door 3 people

  11. Alice zegt:

    Zoveel horror, zoveel wreedheden, zoveel angst, zoveel verdriet, zoveel leed.
    Het is niet te bevatten. Het scheurt je hart uiteen.

    Zo’n onzekere toekomst. De laatste bijna vier jaren heeft de glans van het leven weggenomen.

    Ik moet juist deze dagen zo vaak aan mijn vader* denken. Ook hij heeft de oorlog meegemaakt en gedaan wat kon, als jonge jongen.
    Als we het over de oorlog hadden, hij kon er gelukkig wel over praten, dan zei hij: ‘De Tweede Wereldoorlog was erg, maar er gaat een tijd komen, daarbij zal verbleken wat ik heb meegemaakt’.
    Hij waarschuwde lang geleden al voor de ‘import’ die toen opgang kwam. En noemde het beest (nee, geen beestje) bij de naam. ‘Er komt een tijd, dan draaien ze hun kont overal in. En hebben we niets meer te willen en te vertellen ‘.
    Pap, je had gelijk. Samen hebben we Yad Vashem nog bezocht. Dat heeft op ons beiden een diepe indruk gemaakt.

    Sterkte voor allemaal in deze heftige tijd!

    Geliked door 4 people

  12. Henk der Niederländer zegt:

    Zet dat verhaal van die baby in een oven maar van je af Angelica want dat is een verhaal dat door Ishay Coen een Isrealische journalist ontkracht is.
    Het is uiteraard dat aan beide zijden allerlei soorten negatieve propaganda bedreven wordt en in dit geval dus ook weer waar gemaakt door een verknipte geest.

    https://www.informationliberation.com/?id=64093

    Like

Plaats een reactie