Duitsland mag niet sterven

(Vertaling: E.J. Bron)

10 meedogenloos eerlijke directe maatregelen die ons nog zou den kunnen redden

We kennen ons land niet meer terug

Antisemitische demonstraties en onlusten in Duitse straten, instellingen voor eerste opname aan hun limiet en een toestroom van illegale migranten, die ongehinderd elke dag over de grenzen komt. De waarheid is: sinds de grote crisis van 2015 heeft Duitsland niets ondernomen om migratie werkelijk te sturen en te beperken.

De politiek discussieert over geld voor gemeenten, mogelijke grenscontroles en integratiecursussen. Aan besef en manende woorden van de Duitse president tot aan de bondskanselier ontbreekt het niet, wel echter aan duidelijke en harde maatregelen als remedie. Alle waarheden zijn aan- of uitgesproken. Gebeurd is er niets. We zien het allemaal: ons land staat op een punt van scheiding. Wanneer we NU niet iets veranderen, zal een rijk land een armenhuis worden, dat zichzelf in de neerwaartse spiraal heeft getransporteerd.

Duitsland mag niet sterven! NIUS noemt tien directe maatregelen die ons land nog zouden kunnen redden. Wat de tien maatregelen gemeen hebben: ze klinken allemaal meedogenloos. Maar alleen als we het serieus menen, heeft onze samenleving de kans om de fouten van de mislukte migratiepolitiek nog te corrigeren:

  1. Geregelde versterking en bewaking van de Duitse grenzen naar het voorbeeld van de G7-top in het Beierse Elmau (hekwerk, camera´s).
    Grensinstallaties kunnen altijd overwonnen worden, maar het kan niet zo zijn dat de illegale binnenkomst als “wandeling” naar Duitsland mogelijk is. De zegswijze: We hebben een Europese oplossing nodig leidt herkenbaar tot GEEN oplossing. Als grootste migratiemagneet in het midden van Europa heeft Duitsland een duidelijke oplossing nodig. Wanneer de federale politie onze grens niet meer kan beschermen, moet het leger helpen. Beelden van prikkeldraad mogen ons niet bang maken, maar moeten ons veiligheid geven.
  2. Landen, die uitgezette landgenoten niet terugnemen, krijgen met onmiddellijke ingang geen (in woorden: nul) ontwikkelingshulp meer.
    Het argument dat men daarmee de verkeerden zou treffen, de armsten van de armsten, mag men niet te licht opvatten, en toch haalt ook noodhulp druk van regimes weg en helt hen te stabiliseren. Zodra deze staten samenwerken, kan men de hulp weer opstarten. De realiteit is: we betalen ontwikkelingshulp aan staten, die die zich er kapot om lachen, omdat ze ons geld krijgen – en geen van onze problemen oplossen.
  3. Uitzettingen moeten ook naar landen als Tunesië, Afghanistan of Syrië mogelijk zijn.
    Het instrument van “dulden” moet een uitzondering worden. Een migrant krijgt bescherming of niet. Duitsland heeft onmiddellijk een overeenkomst met derde landen nodig, die afgewezen asielzoekers opnemen naar het voorbeeld van het verdrag van Groot-Brittannië met Rwanda. Ook Denemarken werkt aan een gelijksoortige deal met Kosovo. Wie afgewezen werd, moet uitgezet worden. En niet geduld. Elk jaar gaan er honderdduizenden Duitsers op vakantie naar Tunesië – maar het land wordt door de regering als niet veilig land van herkomst geclassificeerd.
  4. Wie zich strafbaar maakt, wordt uitgezet.
    Nog steeds kunnen asielzoekers (om het even of ze afgewezen werden of niet), die vanwege verkrachting of moord in Duitsland veroordeeld werden, veel te vaak niet worden uitgezet. Hier mag geen sprake meer zijn van tolerantie. Dat begrijpt geen Duitser. Wie zich niet aan onze wetten houdt, heeft geen recht om hier te leven. Dat moet niet alleen gelden voor halsmisdaden – maar bij winkeldiefstal beginnen.
  5. Vesting Europa” gold lange tijd als scheldwoord. De waarheid is: we hebben de Vesting Europa nodig.
    De eis naar een “betere bescherming van de EU-buitengrenzen” is intussen versleten en vooral compleet zonder gevolgen gebleven. De Duitse marine heeft jarenlang op piraten aan de Hoorn van Afrika gejaagd, ze kan net zo goed in de Middellandse Zee het vertrek van gammele smokkelboten verhinderen of migranten naar de Afrikaanse kust terugbrengen. De aanwezigheid van de Duitse marine in de Oostzee levert niemand iets op. Grensbescherming begint in de Middellandse Zee – hier zou Duitsland het voortouw moeten nemen en zich niet achter de EU verstoppen.
  6. Deals met dictators in Noord-Afrika mogen niet langer taboe zijn.
    Wie zaken doet met schurkenstaten wat betreft olie en gas, kan ook overeenkomsten met hen sluiten over de terugname van migranten of over grensbewaking.
  7. Asielzoekers krijgen tot het einde van hun procedure uitsluitend uitkeringen in goederen of betalingsmiddelen zonder contant geld.
    Iedere vorm van contant geld is een uitnodiging naar Duitsland. Contant geld betekent: geld voor thuis.
  8. We hebben een bovengrens van nul voor illegale migratie nodig. Wat illegaal is, moet helemaal niet geaccepteerd worden.
    Ook niet “een beetje”. Geen belastingkantoor zou op het idee komen om bij een beetje belastingontduiking een oogje toe te drukken, vrij naar het motto: de bovengrens voor belastingontduiking zou bij 100.000 gevallen per jaar moeten liggen. Nee. De bovengrens in de rechtsstaat luidt altijd nul.
  9. Met een “noodtoestand migratie” zou de Duitse regering beperkt (bijvoorbeeld tot drie jaar) in grondrechten kunnen ingrijpen om bijvoorbeeld handelingsbekwaam te zijn bij uitzettingen of afwijzingen.
    Tijdens de corona-pandemie was het mogelijk snel door te pakken, verantwoordelijkheden van deelstaten en andere hindernissen uit de weg te ruimen. Bij een migratie, die Duitsland economisch, maatschappelijk en democratisch overbelast, zou dat minstens eveneens gepast zijn. Tijdens de pandemie konden aan de Duitse grenzen (!) mensen worden afgewezen. Waarom zou dat in een “noodtoestand migratie” niet ook aan buitengrenzen mogelijk zijn?
  10. Geen belastinggeld meer voor de anti-uitzettingsindustrie en “redders op zee”.
    De Duitse staat ondersteunt en financiert organisaties, die de staat er aan hinderen zijn recht door te drukken. Uitzettingen worden verhinderd, afgewezen asielzoekers krijgen advies hoe ze langer in het land kunnen blijven. Het ideologische doel: verblijfsrecht voor iedereen. Eveneens pompt de Duitse staat geld in organisaties, die zichzelf “redders op zee” noemen en in werkelijkheid mensensmokkel in de Middellandse Zee bedrijven.

Bron:
nius.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Duitsland mag niet sterven

  1. Niek zegt:

    Dat gaat allemaal niet gebeuren, hoe graag je dat ook wilt, zij die hoger in de pyramide zitten laten dat simpelweg niet gebeuren, desnoods met dwang of baan opzegging, u bent niet meer welkom hier. Zo houd je controle lekker via de media iedereen veroordelen, zo simpel wordt door dit oorgaan tot wappie of complot denken gemaakt, de bulldozer er over heen! Media.

    Geliked door 3 people

  2. Henk der Niederländer zegt:

    Dat hebben ze bij Nius allemaal heel erg goed gezien, maar als politicie per sé deze invasie door willen drukken en dus continue dwars gaan liggen bij welke oplossing dan ook komt er helemaal niks van in en blijft de toestroom ongewijzigt, wat overigens niet alleen geldt voor Duitsland maar voor heel west Europa.
    Want wat als laat ik zeggen in Duitsland dit allemaal uitgevoerd gaat worden maar Frankrijk blijft verblijfsvergunningen en identiteitskaarten uitdelen.
    Met het vrije verkeer van Europa kan elke profiteur door heel Europa gaan en in het land waar de beste uitkeringen betaald worden eenvoudig door reizen naar de beste sociale dienst pot.
    Het probleem is niet Duitsland of welk land dan ook,maar het probleem huist in Brussel waar de wetten hede ten dage gemaakt worden voor heel Europa.
    Daarom een uittreden uit de EU zou voor alle landen een win-win situatie opleveren en de Brusselse profiteurs zullen echt werk moeten gaan zoeken.

    Geliked door 4 people

    • Saeftinghe zegt:

      Die asielzoekers die hier binnenkomen zijn absoluut geen vluchtelingen,
      het is de vijfde colonnen van de islam.
      Iedereen met meer dan drie hersencellen had dat kunnen bedenken.
      Een vent van 30 die vlucht neemt vrouw en kinderen mee.
      Zo´n zelfde vent als agressor laat vrouw en kinderen veilig thuis.

      Dat zou zelfs de grootste sukkel behoren te zien!!

      Wanneer de tijd er rijp voor wordt geacht door ogen van de islam hebben ze al hun 5de colonne ter plaatse. Zelfs met die aanval van Hamas is dat nog niet duidelijk voor veel Europese politici!!!

      Laten we deze keer eens zorgen dat er juist gestemd wordt bij de eerst volgende verkiezing.

      Laten we Wilders eens een kans geven, misschien zojn we nog op tijd
      Naar mijn meningzijn Wilders en/of Gideon van Meijeren met voorkeurstemmen als premier zien te krijgen, dan zal er snel een omslag ten goede komen.

      Voorbeeld van hoe het kan: Een aantal jaren terug spoelt een bootje met (Economische) vluchtelingen aan op een eiland in zuid Europa, 24 stuks; oude, jonge mannen EN vrouwen, met een groepje kinderen.
      Een foutje gemaakt in hun planning om het korte oversteekje van Marokko naar Bibraltat te maken.
      Hebben drie dagen rond gedobberd met te weinig voedsel en vooral water.
      Het was makkelijk om ze te verzamelen op dat eiland.
      Naar de vaste wal, waar breng je ze onder zonder dat ze weg kunnen lopen??
      Dat was geen probleem , Het aankomstland had weinig criminaliteit.
      Vlakbij was er een leegstaande gevangenis, met alle voorzieningen bij de hand. Slaapplaatsen, keuken, badkamers.
      Artsen zorgden voor een goed verzorging en al snel waren ze weer helemaal genezen van hun uitdroging door te weinig meegenomen water.

      Er volgde een proces, met als gevolg terugkeer naar hun thuisland.

      Dit alles in goede harmonie

      Waarom kan zoiets niet in Nederland of in de rest van Europa?

      Like

  3. Realist zegt:

    Oh oh!

    Geliked door 3 people

    • Htskday zegt:

      Told you..

      Tsunami is coming!!

      Half Midden Oosten en omstreken komt naar Europa als de pleuris daar uitbreekt.
      Ik geef het nog hooguit een paar weken.

      Zijn uw vluchtplannen nu eindelijk klaar, of gaat u het gevecht aan…

      Ja, maar de Joden…..

      Slaap maar lekker verder..

      Geliked door 3 people

      • droevige mof zegt:

        Vervolgens zullen we honderdduizenden Palestijnen opnemen. De Egyptenaren zullen ze onmiddellijk op de boten zetten en de EU-landen zullen ze opnemen. Dan zijn er nog de Afghanen die de Pakistanen uit hun land hebben geschopt. Ook zij zullen binnenkort op onze stoep staan.

        Geliked door 2 people

  4. Ravian zegt:

    “Landen, die uitgezette landgenoten niet terugnemen,”

    Sorry, maar das geen probleem voor het uitzettende land.
    Die landen hebben helemaal het recht niet om hun eigen burgers “niet terug te nemen”.
    Je schopt al die illegalen dus gewoon de grens over, en zo nodig in het land van herkomst het vliegtuig uit.

    Dezelfde stierenpoep kom je tegen als een land als Turkije zogenaamd “de grens open zet”.
    Normaal gesproken wordt wat het land uitgaat helemaal niet gecontroleerd door een staat, het is de staat die binnen gegaan wordt waar gecontroleerd wordt.
    En het is dus niet Ankara dat bepaald of de Griekse slagbomen open gaan, dat wordt nog altijd in Athene bepaald.

    Al die zogenaamde “reddingsboten” is hetzelfde verhaal, heeft niets met “redding uit zeenood” te maken, het zijn gewoon ordinaire mensensmokkelaars, en het bewijs daarvoor ligt metersdik op straat.
    Er wordt gewoon één grote “we kunnen er niets aan doen” show opgevoerd, terwijl de realiteit is dat ze gewoon heel simpel de deur dicht kunnen maken.

    Waarom dan deze hele klucht?
    Omdat de ‘democratisch gekozen leiders’ willen wat de bevolking niet wilt, feitelijk gewoon met de mensensmokkelaars onder één hoedje spelen, en al doende de democratie verneuken, maar dan zonder dat de domme kudde het in de gaten heeft.

    En hetzelfde geld voor dat “ze willen ze niet terug nemen”.
    Je hoeft zo’n derde wereld shithole helemaal niet te vragen alsof ze “alstublieft” hun eigen fucking burgers terug willen nemen, je zou ze zelfs ($$$$$) aansprakelijk kunnen stellen voor de ellende die deze burgers in jouw land veroorzaakt hebben…

    Geliked door 4 people

    • Saeftinghe zegt:

      Heel wat jaren geleden, één van de eerste “vluchtelingen” vluchten, Een vliegtuig met een groot aantal moslims die onderweg hun paspoort “kwijt” raakten op Schiphol.
      De legale pasagiers werden uitgeladen, het vliegtuig werd op een bewaakte afgezonderde plaats op het vliegveld geparkeerd.
      En dat was het, De betreffende maatschappij had maar voor de passagiers te zorgen.
      Na een aantal dagen(weken?) werden ze teruggevlogen naar het land van herkomst,
      Probleem over.
      Ik meen dat het in de tijd was dat Lubbers het land uit de ellende haalde die de onbekwamen linkse Den Uil veroorzaakt had, het land bijna bankroet.
      De zakenman Lubbers kon snel besluiten nemen die goed werkten, zijn orders werden uitgevoerd zonder tegenspraak.
      In korte tijd was het land economisch weer helemaal in orde!!

      Momenteel hebben we weer een zakenman als Lubbers nodig.

      Gideon van Meijeren / Wilders ??

      Like

  5. Sinyo zegt:

    Lets Hope And Pray
    Never gave Europe Away
    Gé Wilders voor in de strijd
    Zo raakt men die asieltjes kwijt
    Jaag hen dan ook vliegensvlug
    Naar hun eigen paradijs terug

    Ik als Indo! Kind van 2 culturen
    Had in Patria veel te verduren.
    En als iemand naar je wees
    Riep deze Vuile Pinda Poep Chinees

    Geliked door 1 persoon

  6. bobzelf zegt:

    DUITSLAND MAG NIET STERVEN ??

    WHAHAHAHA , NOU DAAR IS NIET IEDEREEN HET MEE EENS HOOR.

    ALLS JE DUS HIER ZIT TE ZEIKEN OVER ALLE IMPORT
    EN
    DE DUITSE STAAT DUS DE GRATIS OVERZET BOTEN PAS 7 JAAR FINANCIEERD

    JA EN TOT DE DAG VAN VANDAAG HE

    DUS DAN PRAAT JE TOCH NIET MEER OVER EEN ONGELUKKIE ??

    TIEFT EFFE LEKKER OP ..

    MAG JE DAN NOG ZEIKEN OOK ?/ WHAHAHAHA

    IN HET LEVEN VAN OME BOB IS MAAR 1 OPLOSSING ….

    ALS JE WATER OVERLAST HEBT MOET JE NIET GAAN DWEILEN ,,,,

    MAAR EERST DE KRAAN OF DE HOOFLEIDNG DICHTDRAAIEN

    ZEG MAAR NET ALS MET RUSSISCH GAZZZ.. WHAHAHAHAHA

    MAAR ALS JE DUS NU EEN KLEINE 20 JAAR HET VERROT OM GEWOON DE BUITENGRENZEN AF TE SLUITEN

    EN DE HELP HELP KRETEN DUS WEL OPZOEKT. MAAR JE ZE DAN DUS OF MET HUN BOOTJE OMDRAAIT. EN ZE GEWOON IN MAROKKO OF TUNESIE WEER AFZET.

    EEN KLEIN SALVO DOOR EEN RUBBER BOOT MET 50 MAN DOET OOK WONDEREN HEB IK GEHOORD ..??

    DAN ZIJN DE PROBLEMEN DUS ZO OPGELOST ..

    ILLEGAAL ?? ZONDER PASPOORT. EN DAAR DUS MEDELIJDEN VOOR HEBBEN

    IN KOREA ILLIGAAL DE GRENS OVERSCHRIJDEN BETEKEND DOOD GESCHOTEN WORDEN . KIJK DAT IS WEL EEN VIJAND NATUURLIJK
    OMDAT U USA FAN BENT ALS ZIJNDE HERSENDOOIEN

    DUS . ALLEMAAL GELUL . WAAR GEEN WIL IS . IS ER OOK GEEN WEG .

    DUS 10 PUNTEN ?

    KOM NOU TOCH . ALS JE WILT NET ALS HONGARIJE ZIJN JE GRENZEN TOCH BINNEN 1 WEEK HERMETISCH GESLOTEN

    DUS . U WIL HET DUS NIET OPLOSSEN . IK DENK ZELF DAT DE GRENZEN SLUITEN DUS OOK HELEMAAL NOOIT DE BEDOELING IS GEWEEST

    IK BEN WAT UITGELACHEN TOEN IK WAT JAARTJES GELEDEN VOORSTELDE OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN IN EEN BRUIN CAFE. MET WAT WERELDLEIDERS
    IK DACHT ERGENS IN REYKJAVIK ??

    WHAHAHAHA BOB TOCH . DAT KAN TOCH HELEMAAL NIET .. ?? MAN

    5 DAGEN LATER WAREN DE PROBLEMEN UITGESPROKEN IN MIJN CAFE.

    WAAR EEN WIL IS IS EEN WEG.

    MAAR DIE WIL IS ER DUS NOOIT GEWEEST

    U MOET KAPOT. DAT IS DE STELREGEL

    EN U WEIGERT DAAR OOK MAAR IETS AAN TE DOEN

    HET ZAL WEL WEER GOEDKOMEN . NOU IK VERZEKER U ..

    DIT KEER NIET MEER .. .

    OOM BOBOB

    Geliked door 4 people

  7. de barbaar zegt:

    Tja…duitsland is ten dode opgeschreven en nederland ook,beide volkeren zijn te laf en te scheiterig om de werkelijke burgerlijke macht te heroveren op de globalisten die nu onze landen leegzuigen en klaarmaken voor een soort slaven-eiland.
    Je kunt vele punten bedenken en benoemen….maar het volk zal het toch echt zelf moeten gaan doen…wanneer?
    Ik denk(!) lukt soms wel, dat het zal gebeuren zodra de westerse landen aan de geelhonger liggen en/of de tenen eraf vriezen.
    De restanten van de gifspuit-genocide…diegenen die zich niet hebben laten doodspuiten …zullen in eerste instantie de moslimhordes moeten eli-mi-neren(links jargon…weten we het nog?)
    Daarna moeten de overlevenden van neder-duitse oorsprong de kliek wef/who/vn/bnavo/eu ratten moeten zien te verdelgen….ik doe mee….uitermate gemotiveerd….wie nog meer?

    Geliked door 5 people

  8. stradivotsi zegt:

    BRD de industrieel sterke motor in het groot west europese deel. Als die
    afsterft, sterft de rest mee. En dan haantje de beste “Nederigstan”
    zich willen spelen of voordoen, maar het gekef van een klein
    hondje doet minder zeer aan het been als een grotere.
    En laat de kleinste keffertjes de meeste schoenen willen likken………

    en nog wel met succes daarintegen.. Ja slim zijn we wel………..nogthans
    Behalve het Volk, dat deel wat zwoegen moet om het steeds zwaardere
    juk te kunnen dragen.

    Zie verleden.

    enne, Hee Willem de Koning, hoe zat dat met Uw belasting afdracht ?
    Nooit betaald hè? Onlangs nog zo’n dingetje…. “gedoogd”
    Smaakte het eten?

    Maar huichelen als de beste, wat maar goed uitkome voor de kroon…..

    Intussen gaan wij West Europa naar de kloten, althans wat het “gewone
    Volk” betreft. Nog hebben ze de winkelkarren vol, verbazend wel.
    Maar ik zie niet de schulden die ze hebben…. Ander verhaal over kort-
    zichtige domme mensen, die denken komt wel goed.

    Sinter-mag-niet-meer-Klaas en Tini-Lau-Kersemis staat toch al op de
    Kalender, en de Duitsers zijn maar kutmoffen.
    Met de Merkel hebben we dat in versnelling gezien. Een antimof

    De soapserie episode 129.

    Aan 22 November op een papiertje het kruisje …. en dan ook nog
    verkeerd zetten. Want ik weet niet beter.

    Commercieële bagger van den laatste generaties;

    Voetbal of F1 of Mieke op reis in Afrika is op TV, het meest hersenloze
    wat mij betreft, maar zoooo belangrijk in ons huiskamertje.

    ( sorry hoor maar die commercieële shit is wat mensen blijkbaar boeit )

    Als Duitsland kapituliert, dan zijn we hier mee allen de goot in. Daar denk
    je dan niet aan, want Matti Verstapsel in Dubai F1 en Felice Umgwabai
    ster op “Nederlands” elftal scooooortttt!!! Godeverdomme, mn zak ships
    pleurt aan de grond….

    Mof ze nog…..

    Geliked door 3 people

  9. Peter zegt:

    Tsja, echt goede ideeën hoor en honderd procent mee eens , ik hoop van ganse harte om dit nog mee te mogen maken maar het feit is wel dat dit nog slechts waanideeën zijn.

    Het westen ligt met zijn rug op de grond. We zijn genaaid. Accepteer het en fasten your seatbelts.

    Geliked door 1 persoon

  10. scherpschutter1943 zegt:

    Dit alles is geen toeval, nee, dit is opzet. Opzet van de duitse regering en van de EU. Men wil geen grenscontroles, men wil geen asielstop, dat wil de regering in nl ook niet. Als het aan staatsseretaris v.d.Burg ligt (hij is nou gelukkig ziek), komen er nog veel meer, zonder bovengrens. Wat is nou de bedoeling van dit alles? Er is maar 1 conclusie mogelijk. In het geheim heeft de top van de eu besloten dat de natiestaten dienen op te houden te bestaan en dat er 1 europese regering komt. Alle EU.landen moeten uit 1portemonnaie gaan leven. Een portemonnaie die door de EU.regering beheert wordt. De huidige regeringen van de eu.landen zijn volledig op de hoogte van de plannen van de EU.regering en werken daar volledig aan mee, zonder dat dit expliciet gezegd wordt in de openbaarheid omdat het in deze fase nog niet uitkomt dat de bevolkingen weten wat er achter de schermen gebeurt. Pas als de eu.macht voldoende gevestigd is en over voldoende dwangmiddelen beschikt, dan pas kunnen ze los gaan op de bevolking en hen de vrijheden afnemen en dwangmaatreghelen met sanctsies opleggen. Er is al geoefend in de Covidtijd met QR.codes en straatverboden. De bevolking protesteerde niet, dus dat gaat nog veel meer gebeuren. Het internet is aan banden gelegd, ons telefoonverkeer standaard afgeluisterd. 5G uitgerold, overal cameras in de openbare ruimte met gezichtsherkenning, contant geld afgeschaft, alle bankrekeningen onder surveillance,
    De bevoegdheid van de staat om met 1 druk op de knop banktegoeden en spaartegoeden te confisqeren Zie daar de heilstaat “1984”is een feit. Terug is niet meer mogelijk. De enige manier om onze vrijheid terug te krijgen, is om er voor te vechten. Persoonlijk denk ik niet dat het lamzakkenvolk in nederland daar nog warm
    voor zal lopen. Zolang de voetbaluitslagen in de landelijke nieuwsprogrammas de meeste aandacht krijgen en als zulke idioten als johan derksen en die idioot van van der geip nog de hoogste kijkcijfers scoren, zolang krijgt het nederlandse volk wat het verdiend. Gaat u maar vast een cursus arabisch volgen en koop een koran bij het nederlands-islamitisch genootschap want die zal u in de zeer nabije toekomst hard nodig hebben.

    Geliked door 7 people

  11. droevige mof zegt:

    Geen van deze eisen is onrealistisch of absurd. De oorlog in het Midden-Oosten zal een enorme vluchtelingenstroom op gang brengen die Duitsland voor onoverkomelijke problemen zal stellen. Gevreesd wordt dat aan beide kanten openlijk geweld zal uitbreken.
    De auteurs van de site nius.de zijn journalistieke professionals die de staatsmedia hebben verlaten of zijn ontslagen omdat ze niet langer leugens wilden verspreiden.
    Hun oproep, die we hier lezen, is een wanhopige poging om het ergste af te wenden. Ik vrees dat het niet bekend zal worden en niet serieus zal worden genomen. Jammer voor Duitsland. Het was ooit een mooi land… in de 18e eeuw.

    Geliked door 3 people

    • ronjaspers zegt:

      droevige mof.De islamitische invasie van miljoenen moslims naar europa is al in 2015 begonnen.Dankzij de onwettige en illegale oorlogen van de V.S. “deepstate” in het midden oosten.

      Like

  12. Nadenker zegt:

    Het verplicht terugsturen naar eigen land na een delict, crimineel gedrag, zou in heel het Westen het probleem oplossen.

    Geliked door 1 persoon

  13. Bob zegt:

    Duitsland mag niet sterven? Zeker nooit geschiedenisboeken gelezen? Duitsland is allang dood, vermoord en verkracht! Wat een imbeciel achterlijk krantenartikel! Op de puinhopen van wat eens Duitsland was hebben ze nu de halve Moslimwereld gehuisvest maar zelfs dat is nog niet genoeg! Nog steeds onder NATO bezetting, het geboortecijfer al deciannialang zo laag dat het volk uitsterft, dit terwijl de gehersenspoelde bevolking alles accepteert. In Godsnaam, waar heeft u het over als u in een krantenartikel schrijft dat Duitsland niet uit mag sterven? Herinnert u zich Dresden ten tijde van WOII? Dat maken ze nu van Gaza en al ver voor 7 okt. jl. van de Westbank… Mijn God, waar zit uw ellendige verstand???

    Like

  14. Peter zegt:

    Een klein berichtje in het nieuws of ze morgenmiddag allemaal in het water willen springen en de volgzame Duitser springt braaf van de brug .
    Duitsland is al om zeep,dankzij Merkel en de genadesteek van de huidige socialisten .

    Geliked door 2 people

  15. Gerrit zegt:

    Altijd maar dat gejammer dat dit land arbeidskrachten nodig heeft van uit het buitenland. Nu weer Minister Faeser in Marokko. Als Dld wat foute mensen terugneemt dan wil ze de deur open zetten voor meer arbeidskrachten uit Marokko.
    Die krijgen dan een opleiding in Dld. Een win-win situatie beweerde ze.
    Ze heeft haar huiswerk niet gedaan. Nederland krijgt daar ook niets voor elkaar.
    Die Duits politici zijn volkomen de weg kwijt.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie