Advies wegens toenemend antisemitisme: “Reis niet naar het buitenland” en andere waarschuwingen

(Door: Joop Soesan)

Gezamenlijke verklaring van de Israëlische Nationale Veiligheidsraad in het kabinet van de premier en het ministerie van Buitenlandse Zaken van vrijdag 3 november 2023.

Gezien de toename van antisemitische en gewelddadige incidenten tegen Israëliërs en Joden over de hele wereld, roepen de Nationale Veiligheidsraad (NSC) en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MFA) het publiek op om extra voorzichtig te zijn in het buitenland.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Advies wegens toenemend antisemitisme: “Reis niet naar het buitenland” en andere waarschuwingen

  1. Andre zegt:

    Tuurlijk en hier gaan we weer. Altijd de middenstand moet even stoppen of naja name it………. Oorlog staat kennelijk boven bestaansrecht. Oorlog is een noodknop van de elite om hun macht te kunnen behouden en hij gaat er niet komen want er moet een klein elitair hufter clubje uit.

    Like

  2. leeuw7 zegt:

    Ook Nederland is dankzij de invasie van honderdduizenden satanisch geïnspireerde moslims een gevaarlijke land geworden voor onze Joodse Nederlanders!!

    Nederland zal in de toekomst door het corrupte krankzinnige asielzoekers-beleid nog verder worden gedestabiliseerd en ondermijnd met de antichristelijike-antisemitische nieuwkomers!!

    Like

Plaats een reactie