VIDEO: Geert Wilders maakt gehakt van Timmermans

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; RHW Jansen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Geert Wilders maakt gehakt van Timmermans

  1. Olie bol zegt:

    Yesilgöz neemt afstand van Wilders: ’Heb er helemaal niets mee’

    Dilan Yesilgöz (VVD), Geert Wilders (PVV) en Frans Timmermans (GL/PvdA) tijdens het NOS Radiodebat van NPO Radio 1.

    Het ziet er niet naar uit dat VVD en PVV na de verkiezingen samen in een regering stappen.

    Tijdens het NOS Radio 1-debat nam VVD-leider Dilan Yesilgöz afstand van PVV-leider Geert Wilders: „Als ik kijk naar Wilders en zijn programma en wat hij hier verkondigt, dan heb ik daar helemaal niets mee”, zo zei ze.

    De kogel is door de kerk, de deur bij de vvd is ook dicht, een mooi spel heeft ze gespeeld

    Geliked door 3 people

  2. karton zegt:

    Goed gesproken hr. Wilders !
    In elkaar timmeren die Timmermans, de lijkenpikker !

    Geliked door 6 people

    • Svalbard zegt:

      Hij heeft volkomen gelijk. Israël moet keihard terugslaan, en al deze monsters vernietigen. En het was niet alleen Hamas en Islamitische Jihad, die als monsters tekeer gingen, het waren ook vele honderden burgers, die met hen mee trokken.
      Geen enkel land zou dit pikken.

      Geliked door 5 people

  3. bobzelf zegt:

    ja u gaat er wer op stemmen toch eikels ??

    oom bob

    Geliked door 2 people

  4. Andre zegt:

    Gehaktbal Frans Timmermans van Groenlinks en soms weer rechts maar toch rood PvdA is helemaal niet kritisch want als hij dat was had hij wel een baantje. Nog nooit 1 dag in zn leven gewerkt! Zn moeder was ook al een links meisje op de UvW en daar is Fransje gemaakt. Frenske is een reageerbuis non binair iets niets.

    Geliked door 2 people

  5. Daan Kranenburg zegt:

    In 2007 mocht/moest Maxima(nu koningin) van Balkenende(CDA premier) zeggen de Nederlander bestaat niet. In mijn waarneming van het heden stel ik vast dat ze daarmee een ingefluisterde voorspellende uitspraak deed. Ja, de oorspronkelijke Nederlander is verworden tot een onnozele, laffe, polderende masochist die in meerderheid voor zijn eigen ondergang heeft gekozen. 22 november wordt van je gevraagd om één iemand te kiezen om jou voor 4 jaar te vertegenwoordigen in het bestuur van ons land. Dat is de administratieve werkelijkheid in onze ‘Democratie’. Wat je wilt is jou leven op jou manier met je eventuele nakomelingen te kunnen leven in een vrije, veilige, gezonde leefomgeving. Wie kan daar voor zorgen en bepaalt/realiseert die condities voor je? In de NL ‘democratie’ bepalen uiteindelijk 50% +1 van onze volksvertegenwoordigers wat de wetten en regels zijn in dit land . De werkelijkheid 2023 is dat onze bezetter de EU in Brussel hier voor 90% de dienst uit maakt. Als je dat prima vind stem dan niet op de PVV want die wil dat wij weer eigen baas in ons land moeten worden.

    Geliked door 3 people

  6. antiislamnu zegt:

    PvdA stelt niets meer voor waarom hoor ik niets anders dan PvdA dit PvdA dat waar hebben we het eigenlijk over . zoveel aandacht zijn ze niet waard

    Geliked door 1 persoon

  7. leeuw7 zegt:

    Anti-Israël activist Frans Timmermans

    Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 23 mei 2013) (Laatste bewerking: 12 augustus 2019)
    Frans Timmermans was van 1 november 2014, eurocommissaris en tevens de eerste vicevoorzitter onder de Luxemburgse drankorgel Jean-Claude Juncker en tevens diens plaatsvervanger en rechterhand. Timmermans werd in 2019 door de PES, de sociaal-democratische groepering in het Europese Parlement gekozen tot spitskandidaat bij de verkiezingen voor het Europees Parlement 2019. Hij dacht Juncker op te kunnen volgen deze functie ging naar Ursula von der Leyen. Timmermans moest genoegen nemen met een benoeming als eerste vicevoorzitter, de tweede man binnen de Europese Commissie.
    Timmermans was van 5 november 2012 tot 17 oktober 2014 minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet- Rutte II. In deze functie presenteerde hij zich als een pro-PLO activist (Palestinian Liberation Organisation) en een felle criticus van de staat Israël. Nauwelijks in functie opende hij een aanval op Israël door het plan van de Israëlische regering, 1285 nieuwe woningen in het oostelijk deel van Jeruzalem te bouwen, scherp te
    veroordeelen. Dit tot groot genoegen van de bekende meezwijmelende anti-Israël kliek. Niet gehinderd door juridische en historische feiten zoals vastgelegd tijdens de Conventie van San Remo in 1920, kletste
    Timmermans maar een eind weg. Zo noemde hij het bouwen van nederzettingen in Israëls aloude thuisland (de Bijbelse gebieden Samaria en Judea) in strijd met het internationale recht. Timmermans concludeerde volkomen ten onrechtte dat Joden in Samaria en Judea daar illegaal zouden wonen. Hij verzuimde er bij te vermelden welk internationaal verdrag Israël verbiedt in deze gebieden te bouwen. Dat bestaat namelijk niet! Hij nam geen enkele moeite de ware feiten te onderzoeken, want deze vertellen, zonder ook maar enig punt van discussie, aan wie het land volkenrechtelijk toebehoort. Zijn uitspraken zijn niet alleen volledig in strijd met de San Remo resolutie maar ook met het mandaat van de Volkerenbond. Timmermans papagaait luidruchtig met de anti-Israël kliek en hun mediapropagandisten mee.
    Volgens Timmermans: ,,ondergraaft Israël met de bouwplannen de twee-staten oplossing, waarbij Israël en een toekomstige Palestijnse staat in vrede en veiligheid naast elkaar bestaan.”Timmermans heeft zich kennelijk ook nooit verdiept in de handvesten van zowel het kannibalen bewind in Ramallah als dat van de doodscultuur Hamas in Gaza. Beide streven onverkort naar de vernietiging van Israël. Hij stond al bekend om zijn pro- Europese en pro-PLO standpunten. Hij streeft dan ook naar nauwe banden met de “Bende van Ramallah”. Hij stond al bekend om zijn felle kritiek op Israël en wil met zijn manier van optreden de hetze tegen Israël nog verder opvoeren. Dit natuurlijk tot groot genoegen van de Palestijnse terreurleider Mahmoud Abbas (Abu Mazen) en zijn maffia maatjes en niet te vergeten die van de Nederlandse diplomatieke elite die fel gekant waren tegen het pro-Israël beleid van Timmermans voorganger Uri Rosenthal. Ze adviseerden Rosenthal een positie in te nemen die meer in overeenstemming was met de pro-PLO standpunten van de EU en van de internationale gemeenschap. Op de interne website van het ministerie hadden ambtenaren ‘opgeruimd staat netjes’ berichten geplaatst, kritiek op de oud-minister geuit en zijn opvolger hartelijk verwelkomd. De opvattingen van Timmermans, zijn dus duidelijk meer in overeenstemming met de standpunten van de ambtenaren van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zijn politiek correct gezwam waarin het PLO-bewind enkel als slachtoffers moet worden gezien, moet kennelijk ten koste van alles in stand worden gehouden.
    “Zo waarlijk helpe mij God almachtig” zei hij op 5 november 2013 tijdens de eedaflegging in zijn nieuwe ambt als minister. Wie is dan wel deze God van Timmermans? Naast de bindende resoluties, die vandaag nog onveranderd van kracht zijn, bestaat Gods Woord. Wanneer Timmermans hier de God van de Bijbel mee bedoeld dan zou hij toch op zijn minst moeten weten dat het land waar hij kritiek op heeft, als een eeuwig durend verbond door God aan Israël is gegeven. Zo maar een paar voorbeelden: Genesis 12:1-2-3-4 Genesis 17:20 Genesis 17:7-8-19-20-21 Psalm 105:8-9-10-11 Dit verbond is nooit meer herzien. Dan zou Timmermans toch ook op zijn minst een paar van de meer dan 400 profetieën moeten kennen waarin de terugkeer van de kinderen van Israël naar de bergen van Samaria en Judea zijn aangekondigd. Opnieuw een paar voorbeelden: Ezechiel36:24 Jesaja 43:6 Hosea14:5-6-7 Jesaja 61:4.
    In opdracht van Timmermans wordt Nederlandse bedrijven afgeraden om mee te werken aan openbare voorzieningen in Judea, Samaria en het oostelijk deel van Jeruzalem zoals openbaar vervoer en waterzuivering. Zo heeft de Nederlandse regering ingenieursbureau Royal HaskoningDHV geadviseerd te stoppen met de bouw van een waterzuiveringsinstallatie in Jeruzalem, omdat dit project in door Israel bezet gebied zou liggen. Volgens Nederland zijn dergelijke projecten in strijd met het internationaal recht. De installatie waar Royal HaskoningDHV samen met de gemeente Jeruzalem aan werkt, zuivert rioolwater dat door het Kidron-bassin via

    Klik om toegang te krijgen tot anti-israel-activist-frans-timmermans.pdf

    De klimaatfascistische, oorlogshitsende,LGBTi,Woke,WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadiger-vaccinazi Frans Timmermans zal na de verkiezingen van 22 november aanstaande een ramp worden voor Nederland!!

    Veel Nederlanders laten zich nog steeds bedriegen door deze welbespraakte levensgevaarlijke,van overheidswege gefaciliteerde ,destabiliserende criminele fantast Frans Timmermans!!

    fantasie-fantast Frans de fantast!!
    1) Aartshuichelaar 2) Bedenker 3) Dagdromer 4) Dromer 5) Duimzuiger 6) Grillig mens 7) Iemand die veel verzint

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde gewetenloze ,Woke,LGBTi,antichristelijke,antisemitische,satanische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia boevenbende !!

    Laat uw stem niet verloren gaan aan de notoire collaborateurs van de PvdA en GroenLinks!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Geliked door 1 persoon

  8. leeuw7 zegt:

    t.a.v: De sprookjes prinses ,de huidige ongeloofwaardige minister van justitie!!

    Dilan Yesilgöz – Zegerius

    Persoonlijk ben ik er bijbelse gronden van overtuigd,dat Israël nooit Gaza had moeten afgeven!! Land voor vrede is een illusie,het werd land voor raketlanceerinstallatie’s !!

    Ook een terroristische,islamitische Palestijnse staat is aantoonbaar een project van en voor gestoorde idioten!!

    Twee keer in Gaza geweest voor de gedwongen domme ontruiming van Gaza voor 2005!!

    Geliked door 1 persoon

  9. leeuw7 zegt:

    Ijskoud de Nederlanders bedriegen is ook een kunst van de de incompetente,zeer onbetrouwbare ,demissionaire minister van justitie Dilan Yesilgöz – Zegerius!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn nodig deze notoire jokkebrokken te kunnen berechten wegens de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

    Geliked door 1 persoon

  10. leeuw7 zegt:

    De Israëlische premier Natanyahu zegt
    dat eerst de gijzelaars vrijgelaten
    moeten worden voordat er over een pauze
    gepraat kan worden.
    

    Netanyahu heeft gelijk en moet zich niets van de United Nonsens boevenbende aantrekken!!

    Ook de United Nonsens (VN) is een criminele organisatie waar Israël absoluut geen zaken mee moet doen!!

    De satanische islamitische Hamas terroristen en hun laffe leiders moeten tot de laatste man en vrouw worden ingerekend ,dood of levend !!

    Geliked door 2 people

  11. leeuw7 zegt:

    Herinnering!

    Barbaarse Palestijnse moordpartij op de familie Fogel
    Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 20 maart 2011) (Laatste bewerking: 3 maart 2018)
    Woorden schieten tekort om de barbaarse moordpartij op vrijdag 11 maart 2011 op de Fogel familie in de plaats Itamar in Samaria te omschrijven. Met een onvoorstelbare wreedheid werden vijf leden van één gezin door gehersenspoelde onderdanen van het PLO-bewind van Abu Mazen vermoord. Onder de slachtoffers zijn de vader Udi (36) en moeder Ruth (35) en drie kinderen Yoav, 11, Elad, 4, en de drie maanden oude baby Hadas. Allen werden door mesteken om het levengebracht. Waarschuwing: de foto’s zijn schokkend! Op vrijdagavond tussen 22.20 en 22.30 uur drongen de terroristen het huis van de Fogels binnen. Daar sneden ze de keel door van Yoav (11) en Elad (4 ) die lagen te slapen. Vervolgens werd de vader met messteken om het leven gebracht en sneden ze de keel door van de drie-maanden-oude dochter Hadas, die bij de vader in bed lag. Als laatste staken de hellehonden moeder Ruth dood toen zij uit de badkamer kwam.
    De vijf leden van de Fogel familie, links de driemaanden oude Hadas, Elad van vier, Joav van elf, vader Udi en moeder Ruth., vermoord door Palestijnse terroristen.
    Twee andere zoons, Ro’i (8) and en Yishai (2) lagen te slapen in een kamer die door de moordenaars over het hoofd is gezien. De beide jongens werden gevonden door hun totaal ontrederde zuster de 12-jarige Tamar, toen

    Klik om toegang te krijgen tot barbaarse-palestijnse-moordpartij-op-de-familie-fogel.pdf

    Deze satanisch geïnspireerde,islamitische moordenaarsbende zijn schijnbaar niet voor rede vatbaar!!

    Met wortel en tak wegdoen deze islamitische moordenaarsbende van Hamas!!

    Geliked door 2 people

  12. leeuw7 zegt:

    De neonazistische,linkse,Woke,LGBTi ,Islamitische bruinhemden van de VVD ,het CDA,BBB,PvdA en GroenLinks ,Denk ,ChristenUnie enz…………en hun van overheidswege georganiseerde ,oorlogshitsende corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s-psychopaten-oorlogsmisdadigers staan te popelen om ha de verkiezingen van 22 november 2023 Nederland nog verder te destabiliseren en te ondermijnen met hun onzalige plannen!!

    Het belooft met grote zekerheid niet veel goeds voor Nederland na de verkiezingen!!

    Geliked door 1 persoon

  13. leeuw7 zegt:

    Nederland is hopeloos verloren en dreigt door de van overheidswege georganiseerde terroristische,oorlogshitsende,corrupte,linkse ,Woke,LGBTi WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia bruinhemden-vaccinazi’s-psychopaten te worden overgenomen!!

    Het nazisme heet momenteel Woke,LGBTi,klimaatfascistisch vaccinazisme en wordt ondersteund door de meerderheid van ruggengraatloze minkukels (gemoderniseerde neonazistische bruinhemden)uit vrijwel alle politieke partijen !!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Geliked door 2 people

  14. leeuw7 zegt:

    De gewetenloze Woke ,LGBTi PvdA-GroenLinks fantast Frans Timmermans is een puur sang WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia landverrader zonder enig moreel kompas!!

    Geert Wilders heeft deze welbespraakte klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER fantast Frans Timmermans netjes een spiegel voorgehouden!!

    De komende verkiezingen beloven niet veel goeds voor Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  15. J.v.d.Heijden zegt:

    Complete debat:

    Like

Plaats een reactie