“Verloren paspoorten”: Meer dan 50% van de migranten kan niet uitgezet worden

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Uit angst voor machtsverlies en de zegetocht van de AfD wil nu ook de Duitse regering een beetje uitzetten. Maar de onvermijdelijke vraag waar naartoe men wil uitzetten, wordt door onze gelijkgeschakelde media überhaupt niet gesteld. Maar juist daarin ligt het centrale probleem.

NIUS heeft een interessant interview gehouden met de CDU-dinosaurus Wolfgang Bosbach over de problematiek, een van de weinigen uit de CDU die nog een beetje geloofwaardigheid heeft behouden: “Alleen ignoreert de ´stoplicht´-coalitie in dit pakket Duitslands grootste uitzettingsprobleem: de meeste landen van herkomst nemen landgenoten zonder papieren niet terug. De daarvoor benodigde akkoorden zijn nog steeds niet in zicht, en het uitlezen van data op mobiele telefoons om achter de identiteit te komen, wordt tot nu toe onder verwijzing naar privacybescherming en privésfeer verboden. Een onding, vindt CDU-legende Wolfgang Bosbach: “99,9% hebben een smartphone, maar nauwelijks eentje heeft een paspoort.” De reden voor deze omstandigheid ligt wat betreft Bosbach voor de hand: “Als ik de identiteit niet ken, de nationaliteit niet ken, is een repatriëring van afgewezen asielzoekers heel moeilijk”, zei Bosbach.

Volgens schattingen staan de Afghanen (64,1%) en Somaliërs (92,9%) helemaal bovenaan. Dus juist die groepen migranten, die bijzonder vaak door zware criminaliteit opvallen.

Smartphones, maar geen paspoorten

Dat asielzoekers weliswaar smartphones bij zich hebben, identiteitspapieren in het kader van de professioneel georganiseerde invasie echter weggooien, is geen geheim: inmiddels zijn het meer dan de helft (52,4%) van de volwassen asielzoekers die exact dit doen. Op 24 oktober 2023 berichtte de regionale editie van de “BILD” dat agenten van de federale politie bij Dippoldiswalde (deelstaat Sachsen) een Seat Alhambra met 15 vermoedelijke Turkse staatsburgers aan boord aanhielden:

“De vloer van het voertuig was bedekt met kapot gescheurde identiteitsbewijzen… Vluchtelingen hebben persoonsbewijzen nodig om uit hun thuislanden tot in de EU te geraken, uiterlijk in Duitsland gooien velen echter hun documenten weg om een mogelijke uitzetting moeilijker te maken. Bij de registratie worden bovendien vaak valse namen en nationaliteiten opgegeven. De gesmokkelde personen weten bijvoorbeeld heel goed dat aan bijvoorbeeld Syriërs, Irakezen of Afghanen hulp wordt geboden.”

Bosbach daar over: “De niet te overziene problemen bij de uitwijzing en uitzetting van rechtsgeldig afgewezen en uitreisplichtige migranten zijn grotendeels gebaseerd op de praktijk bij de binnenkomst. Sinds september 2015 vervangt het asielverzoek aan de grens in principe alle andere voorgeschreven voorwaarden om binnen te kunnen komen.

Niet uitzetbaar wegens duidelijkheid over de ware identiteit en nationaliteit

Het woord ´asiel´ vervangt dan paspoort en visum. Met als gevolg dat zich hier velen met een onopgehelderde nationaliteit en identiteit ophouden – met alle daaruit voortkomende problemen bij het verkrijgen van vervangende documenten voor de repatriëring na de afwijzing. Het gevolg is dan geen juridische, maar een feitelijke uitzettingsbescherming. Onbehouwen geformuleerd: niet uit te zetten wegens onduidelijkheid over de ware identiteit en nationaliteit.”

Geen mens kan mij wijsmaken dat Faeser, Scholz of Spahn en Merz niet van deze feiten op de hoogte zijn, al het andere zou nalatigheid zijn en zou nog extra voor hun snelle afscheid uit de politiek spreken. Maar ze kennen deze feiten en terwijl ze nog – in de hoop daardoor verloren kiezers terug te winnen – om een beetje meer uitzetting roepen, weten ze dat er aan de bewust teweeggebrachte catastrofale toestanden en de vernietiging van ons vaderland helemaal niets zal veranderen.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Verloren paspoorten”: Meer dan 50% van de migranten kan niet uitgezet worden

  1. scherpschutter1943 zegt:

    weer zon kutsmoes om die lui het land niet uit te gooien. Ook zonder paspoort vallen ze net zo snel uit een vliegtuig als diegenen met een paspoort.

    Geliked door 4 people

    • bobzelf zegt:

      WHAHAHAHAHHAHAHAHA
      JA ONZE KONINGIN .ZEG MAAR DIE ARGENTIJNSE TAFELDANSENDE STOEPHOER KAN JE PRECIES VERTEELLEN HOE DAT WERKT
      HAAR PAPA . WAS ER EEN MEESTER IN

      DIE GAF PARACHUTE SPRING LESSEN BOVEN OPEN ZEE MET HAAIEN ”ZONDER PARACHUTE.

      EN DAT RUIMT ALLE JEZUS LEKKER OP HOOR.
      DIE MOCHT ALLEEN NIET BIJ DE TROUWPARTIJ AANWEZIG ZIJN . ..

      MAAR MOCHT WEL NAAR EEN LEKKER ACCORDEON LIEDJE LUISTEREN MET EEN SNIK EN EEN TRAAN

      MAAR KIJK JE MOET HET HELE ZAKIE OMDRAAIEN

      IEMAND ONDR PASPOORT WEIGER JE DAN BIJ DE GRENS BIJ BINNEN KOMST

      PAPIERNE BITTE. HABEN SIE DIE NICHT ??

      WAS SAGEN SIE JETZT ?????

      OPTIEFEN DARUM UND SNELL BITTE . UND ZURUCK NACH OPERATIE DESERT
      UND IHRE HEIMAT

      SO SIND WIR NICHT VERHEIRATED . SCHEISSE

      Geliked door 2 people

      • Harry zegt:

        Zó simpel is het gewoon .
        Paspoort weggegooid , meteen retour !
        Gek , hun mobiele telefoon verliezen ze kennelijk nooit , of hun portemonnee noch hun betaalpas , altijd alleen hun paspoort .
        Waarom moeten wij zo stom zijn om daar in te trappen ?
        Nou ja , het linkse deel .

        Geliked door 1 persoon

  2. BosscheBol zegt:

    En alweer iets waar “naar gekeken” moet worden en over nagedacht en vooral over gedebatteerd. En in die tijd gaat de massa-immigratie gewoon door. Alleen in een steeds hogere versnelling. OMVOLKING heeft TOP-prioriteit. De rest is afleiding.

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    DAN ROEP JE BIJ DE GRENS

    GUTEN TAG. IHRE AUSWEISEN BITTE ???

    DAT KUNNEN ZE NA 40 -45 TOCH WEL DROMEN ??

    EN DAN ??

    WASSSS . HABEN SIE DIE NICHT ?? ALLES AUFMACHEN UND SCHNELL

    SONST KONNEN SIE OPTIEFEN SO SNELL WIE MOGLICH
    NACH IHRE RIFGEBERGTES UN SO WEITERR GRUSS ZU MEKKA UND FREUNDEN

    KEINE PAPIEREN ?? SO SIND WIR NICHT VERHEIRATED

    SCHEISE RAUS RAUSSSSSSSSSSSSSSSS RAUSSSSSSSSSSSSSSSS

    UND SNELL

    DEZE ZINNEN KUNNEN ZE TOCH DROMEN . VRAAG ANDERS EFFE AAN VON DE HEIJDEN OFZO

    DIE WEISS AUCH IMMER ALLES WHAHAHAHAHAH

    OOM SS UNTERSCHAGFUHRER KEITL WO IEST KEITEL ??

    Geliked door 1 persoon

  4. Raymond zegt:

    Dus als kers op de taart zorgen migranten ook nog eens voor nog een argument voor de europese digitale identiteitsbewijzen.

    Like

  5. Ravian zegt:

    Weer zo’n stierenpoep verhaal.
    Als iemand niet kan aantonen een ingezetene te zijn, of een buitenlander met alle benodigde papieren die verblijfsrecht verschaffen, dan hoort hij of zij gewoon via de dichtstbijzijnde grensovergang het land uitgeschopt te worden.
    De werkelijke identiteit en nationaliteit speelt daarbij gewoon geen enkele rol.
    Dit zijn allemaal onzin verhalen om toch maar vooral niet tot daadwerkelijke uitzetting over the hoeven gaan.
    Het is gewoon ordinaire volksverlakkerij op gigantische schaal.

    Geliked door 5 people

  6. Groene Leeuw zegt:

    De Argentijnen hadden een goede politieke oplossing om van dit soort gevallen af te komen in de jaren’70. Boven zee dumpen.

    Geliked door 1 persoon

  7. Peter. zegt:

    Opeens gaan ze het over privecy hebben ,terwijl bij de normale burgers alles uit de kast wordt gehaald om iedereen te mogen afluisteren alla DDR.

    Geliked door 1 persoon

  8. memaxq zegt:

    Het hele zootje op een enorm vrachtschip naar Internationale wateren. Liefst waar veel haaien en andere extreme roofvissen zwemmen. Dan het hele zootje overboord. Ik wens de vissen aldaar een smakelijke maaltijd.

    Geliked door 1 persoon

  9. Aranka Muscal zegt:

    Een zeer gevaarlijke ontwikkeling mensen zonder geldige legitimatie!!! Aan de Zuid grens van Europa de Taliban is bezig om met wapens en geweld Europa te veroveren!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  10. Andre zegt:

    Pleur toch op met dat linkse verdienmodel. 50% kan niet uitgezet worden maar ze komen er wel in? Waar zit toch die error.

    Het gaat slecht en ik zie het om me heen zowel in D als in NL. In NL lopen mensen vast gewoon vast waar ze (bijna) niets aan kunnen doen door incompetente overheden en dan wordt het per maand beroerder omdat er geen oplossing komt van de overheid. Na 6 maanden komen er allerlei linkse hulp instanties die dan over hun rug geld gaan verdienen maar de gedupeerde zit in de malle molen en is het handelsproduct geworden van links.

    Geliked door 4 people

  11. Hubert zegt:

    Als Westerse landen deze oplichters op zo’n manier in hun land houden zijn ze nog
    stommer als het achtereind van een v……n.
    Ze gooien expres hun paspoort weg want ze weten hoe er op gereageerd wordt.
    Het Westen moet eindelijk eens gaan reageren zoals Israël dit dit, met ijzeren vuist want hiervoor is dit gespuis vatbaar en niet meer met fluwelen handschoentjes.
    Geen paspoort, uitzetten ergens op een onbewoond eiland of aan de Marokkaanse,
    Turkse grenzen of Afrikaanse grenzen , zonder pardon. Lopen ze maar weer terug naar waar ze vandaan zijn gekomen.
    Ze moeten menselijkheid eindelijk eens achterwege laten en de buitengrenzen
    geheel afsluiten met hekwerk en draad, camera’s, bewaking. Want zoals het nu gaat kan niet meer en loopt volledig uit de hand. En er is een enorme kans op een interne burgeroorlog waar de Westerse burgers de dupe van zal worden.
    Wanneer deze massa’s, en de al in het Westen levende immigranten in opstand komen krijgen wij dezelfde taferelen als in Israël.

    Maar het kan ook als volgt gaan.
    Engeland is nu al de pineut, hier willen ze een islam partij gaan oprichten.
    Zullen de nu heersende partijen misschien wel eindelijk eens wakker worden.
    Zo’n partij krijg je ook hier en overal in het Westen waardoor na verloop van tijd de
    islam de leiding zal krijgen in Westerse landen en hun eigen sharia wet zal invoeren.

    En dan is het gedaan met het Westen en met ons.
    Dan gaat het hier zoals in Afghanistan.

    Wat zitten in het Westen toch enorme klootzakken aan het bewind om op deze wijze
    onze vrijheid en manier van leven te verkwanselen?

    Geliked door 4 people

  12. loekie zegt:

    wie niet aannemelijk kan maken in het achtergebleven Holland aan de Noordzee thuis te horen, hoort er dus niet thuis. punt

    Like

  13. Gerrit zegt:

    Stel je komt binnen zonder papieren. Ergens moet dan toch je leeftijd geregistreerd worden. Een uitgelezen kans om je zelf aan aantal jaren (7)? ouder op te geven.
    Dan kan je later 7 jaar vroeger dan die domme Duitsers met pensioen!!!!

    Like

  14. Peter zegt:

    Dan hebben ze het over verdelen in het land ,beter allemaal op de Rottermerplaat,daar kunnen ze weinig schade aanrichten ,men kan vanaf daar onderzoeken of ze recht op asiel hebben ,en zoniet hoef je ze niet op te sporen en kan men ze gelijk op de boot retour zetten .

    Like

Plaats een reactie