Burgemeesters . . .

(Door: “Balkanske priče”)

Onlangs weigerde de Marokkaanse burgemeester van Rotterdam, Aboutaleb, de recente gruwelijke misdaad, begaan door Palestijnse Arabieren tegen Israëliërs, te veroordelen, omdat hij zichzelf als salafist beschouwt. En als Aboutaleb zichzelf als salafist beschouwt, laat hij zien dat hij zich aan de regels en wetten van de sharia houdt. Het is duidelijk dat het besluit van de burgemeester om de Palestijnse misdaden niet te veroordelen een antisemitisch motief had. En hoe is het mogelijk dat zo iemand een bestuursfunctie heeft in Nederland?

Oh ja, nu weet ik het. Aboutaleb is ook lid van de Bilderberg Groep, waardoor hij burgemeester van Rotterdam kon worden. Prins Bernard richtte deze Bilderberg Groep op, en dat wijlen prins Bernhard enkele jaren lid was van de NSDAP, de partij van Adolf Hitler, was al bekend. Hoe is het eigenlijk met die andere islamburgemeesters in Amsterdam en Arnhem? De burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, is ook een salafist. Die wilde moslimonderwijs op openbare scholen invoeren. Bij een pro-Palestinademonstratie op Plein ’40-’45 in Amsterdam Nieuw-West werden mannen en vrouwen gescheiden van elkaar. De burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, zegt daar geen invloed op te hebben, omdat zij ook wil dat de wetten van Allah in dit land regeren. En als we straks volledig door de achterlijke woestijncultuur en aan haar als geloof vermomde veroveringsideologie zijn onderworpen, hoop ik voor Halsema dat zij als eerste onder een boerka verdwijnt en in een harem terechtkomt waar ze elke dag stevig genomen wordt door zulke bebaarde en behaarde pedo-aanhangers. En die omvolking van Nederland komt ook met de hulp van deze burgemeesters. Nu zijn het de islamo-fascisten die vrijwel ongehinderd hun bezetting uitvoeren. Nexit. Stem PVV!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Burgemeesters . . .

  1. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Die hele kliek uit ’t Haagje o.l.v VVD i.s.m PvdA en de Oranjes hebben dit Land naar de kalote geholpen.
    Een en al geïmporteerde Murken meuk en Arabierisering .
    De kolerezooi van die Clubs is gigantisch.

    Geliked door 4 people

  2. Tante Maart zegt:

    Achmed Aboutaleb is een salafist ? Mijn antwoord luidt hierop: geef mij dan maar liever Robert Long, een homoseksueel, maar wel een heerlijke knul.

    Like

  3. hw.rademaker zegt:

    de gemeente wet aanstelling burgemeester er mag hierover een referendum gehouden worden er mag gekozen worden uit 2 kandidaten.
    ik denk dat deze pino toch wel een eed gezworen heeft dat er vrijheid van menings
    uiting is is toch meer beperkt tot de burgers of de functie van burgemeester
    toelaat dat hij zich verschuild achter een onbekend geloof
    is in mijn ogen ontoelaatbaar dit valt ook weer onder de discussie of een politie agent met een tulband op mag lopen

    Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      Een moslim lapt de westerse eed aan zijn laars. Een moslim legt geen eed af op de bijbel, dat is een doodzonde. Doet hij dat toch dan is dat een gevalletje van takiya.

      Geliked door 2 people

  4. Marijke zegt:

    Ik heb de voorlichter (dhr. Roozen) van de gemeente Rotterdam gevraagd of men sancties gaat nemen tegen de moskee of de imam. Dit antwoord kreeg ik van BDS: “Op 2 november heeft de burgemeester met de Gemeenteraad gesproken over dit onderwerp. Dit kunt u via deze link terugkijken, vanaf 1:44:30. De burgemeester heeft verklaard dat de oorlog in Israël en Gaza in de samenleving leidt tot ongelofelijk veel verdriet en pijn. Iedereen heeft het recht om emoties te uiten. Daar moet ook ruimte voor zijn. Er is tot op heden geen aangifte gedaan. Het OM ziet op basis van de nieuwsberichten geen aanleiding tot het doen van ambtshalve onderzoek of vervolging. Als burgemeester van deze stad past het niet om iemand in zijn uitingen te beperken, of anderszins te beïnvloeden.

    De burgemeester heeft zich wel uitgelaten over de preek van de heer Bouzariouh. Die getuigt van veel emoties, maar draagt niet bij aan de maatschappelijke vrede in de stad. De burgemeester heeft hem opgeroepen zijn rol in te zetten om te verbinden.”

    Geliked door 1 persoon

  5. Gerrit zegt:

    Een 64 jarige Topambtenaar bij de Geheime Dienst had toegang tot de meest geheime documenten. Deze Marokkaan is opgepakt onder verdenking van spionage.
    Nam zelfs geheime documenten mee naar Marokko als hij daar op vakantie ging.

    Dan de activiteiten van de Frits Bolkestein protege Soumaya Sahla (Marokkaans) die deel uitmaakte van de Hofstadgroep waartoe ook de moordenaar van Theo van Gogh behoorde. Zij kreeg 3 jaar maar was daarna bezoekster bij de NAVO , Tweede Kamer en het Torentje van Rutte.

    Dan Burgmeesters van grote steden die zich Salafist noemen en nog steeds volop het Moslim-gedachtegoed propageren of duidelijk stelling nemen.

    Ze weten zich dus prima te nestelen in onze samenleving maar hun hoofd en hart is nog in Marokko.

    .

    Geliked door 8 people

  6. fredjohan zegt:

    Als ik Aboutaleb zie moet ik altijd denken aan Voute (1941-1945 burgemeester van Amsterdam)

    Geliked door 3 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      Aboutaleb die de seculiere wetten van nederland ondergeschikt maakt aan de Koranwetten. Deze burgemeester van rotterdam is een vijand van de nederlanders.
      Leve Israël en dood aan ALLE palestijnen

      Geliked door 4 people

  7. BigLJohn zegt:

    Een burgemeester moet zijn eigen politieke c.q. geloofsovertuiging opzij zetten in het belang van de burgers in zijn stad. Maken zij daar misbruik van, dan zou er een afzettingsprocedure moeten volgen. Helaas leven wij in een land waar door overheden Wet en recht niet meer nageleefd worden en burgers zich maar dienen te schikken in al het onrecht wat ze word aangedaan.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie