ARC: hoop of illusie?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De EU heeft inmiddels bij wet een parallelle samenleving strafbaar gesteld… Maar hoe wil zij dat dan rijmen met de moslimgemeenschap? Als er namelijk één parallelle ‘samen’leving is – compleet met onderwijs en wetgeving – ÌS dat de moslimgemeenschap in Europa! Maar de vraag is nu: wordt ARC een soort parallelle samenleving en derhalve onze redding uit de ons met angst en geweld opgedrongen NWO/VN/WHO/NAVO/EU/WEF ‘idealen’?

ARC (Alliance for Responsible Citizenship) presenteerde zich deze week als de absolute tegenhanger van het doom-syndroom/angst/alarmistische WEF ‘beleid’ wat uitsluitend gebaseerd is op een ideologie, ondersteund door vals voorgeprogrammeerde modellen, angst aanjagen, polariseren, onderwerpen, voorgeprogrammeerde artificiële ‘intelligentie’, keiharde leugens en aannames van en door volstrekt ontoerekeningsvatbare psychopaten. ARC echter bestaat uit de dappere strijders die de rug recht hebben gehouden en zich tegen het hedendaagse globalisme/fascisme en al hun misdaden hebben verzet. Is dit de – met grote financiële ondersteuning – bevrijding van de NWO/het WEF? Of is het meer van hetzelfde in een (letterlijk en figuurlijk) ander jasje?

Veel zal in ieder geval afhangen van hoe dit zich gaat ontwikkelen. Ik HOOP (!) in ieder geval oprecht dat zij zich NIET gaan gedragen als een WEF met slechts een andere naam en die alsnog voor ons gaat bepalen hoe te leven.

Mijn hoop is vooral gevestigd op dat zij dappere mensen hebben uitgenodigd en daadwerkelijk REALISTISCHE doelen zullen nastreven. Alles lijnrecht tegenover de volstrekt onbetaalbare, uitsluitend idealistische luchtfietserij gebaseerd op klimaatleugens en hun doorzichtige Timmermans en Klaver-doom-scenario-toneelstukjes is namelijk een enorm positieve vooruitgang.

Wat ik als eerste hoop, is dat Reiner Fuellmich, Julien Assange, Edward Snowden en alle andere klokkenluiders ontzet worden uit hun Deep State/Stasi gevangenschap en zich kunnen aansluiten bij deze groep mensen. Tevens hoop ik oprecht dat moedige artsen als John Campbell, professoren als Kees de Lange, prof. Dr. Mattias Desmet, Paul Cliteur, Marcel Crok (Clintel), FvD, AfD, BVNL, Elon Musk, artsen voor vrijheid, het artsen collectief, Jeroen Pols, Willem Engel en velen andere helden in de strijd tegen het NWO/WEF-kwaad zich zullen aansluiten.

Ontmaskeren

Het eerste wapenfeit waarmee zij mijns inziens wereldwijd vertrouwen kunnen winnen is de fake-regeringen en hun fake-‘recht’systemen uit de macht ontzetten en het daadwerkelijk instellen van een onafhankelijk rechtssysteem dat de daders (en medewerkers) van het NWO/WEF-fascisme en hun daden tegen de mensheid en menselijkheid, hun wereldwijde coup, hun misdaden tegen de natuur (om zogenaamd de wereld te redden…) en de Corona-HOAX/‘vaccinatie’-genocide op de mens zal ontmaskeren en berechten. Dat tribunaal MOET er komen! En liever vandaag nog dan morgen!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op ARC: hoop of illusie?

  1. Htskday zegt:

    Wat is ARC (The Alliance for Responsible Citizenship)

    Eva Vlaardingerbroek is een leuke bijdehante meid,.. en ook zij is erg enthousiast om lid te worden van The Alliance for Responsible Citizenship (@arc_forum) als een van hun Young Leaders.

    Eva Vlaardingerbroek (@EvaVlaar) posted at 9:57 PM on Mon, Oct 30, 2023:
    Really excited to be joining The Alliance for Responsible Citizenship (@arc_forum) as one of their Young Leaders.

    Time to show the WEF who’s boss. https://t.co/sm2gf5w50u
    (https://x.com/EvaVlaar/status/1718990581349662934?t=qk2hCSGaTepv7T3zILsflA&s=03)

    De vraag is; is dat een goed ding…

    Wat is Jordan Peterson’s ARC (The Alliance for Responsible Citizenship) ??

    Is het WEF 2 ???

    Amazing Polly zocht het uit…

    Kijk en oordeel zelf.. 👇

    Jordan Peterson’s Great Reset “ARC” for billionaires..
    https://www.bitchute.com/video/maZtSbLrrfbR/

    Like

  2. leeuw7 zegt:

    Het van overheidswege georganiseerde nazisme is niet verslagen na 1945 ,maar hebben zich momenteel gehergroepeerd en heten nu de klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s!!

    Ook de Nederlandse neonazistische,fascistische vaccinazi overheid is een schaamteloze,schandelijke criminele organisatie zonder enig moreel kompas of normbesef !!

    Geliked door 1 persoon

  3. leeuw7 zegt:

    Daar de rechtspraak niet meer onpartijdig is ,zijn onafhankelijke tribunalen nodig om Nederland op de valreep te ontzetten van deze kwaadaardige ,neonazistische levensgevaarlijke satanisten!!

    Geliked door 2 people

  4. Andre zegt:

    Ja correct je moet iets kunnen afsluiten om verder te kunnen. Het is de laatste decennia met Rutte al 13 jaar drama. Hij blijft maar plakken en dat moet anders. Het vervelende hardnekkige puistje moet eerst verwijderd worden om weer iets moois van Nederland te kunnen maken.

    Wel apart we gaan naar 22 November en als ik mensen om me heen vraag hebben ze eigenlijk nog geen idee waarop ze moeten gaan stemmen. Met stemwijzer kom je altijd op D666 uit.

    Geliked door 2 people

    • Henry N zegt:

      Andre , oom Bob heeft gewoon gelijk de Nederlanders hebben een IQ nog lager dan hun schoenmaat. Wanneer je een stemwijzer nodig hebt om een beslissing te maken geeft dat duidelijk aan dat je te stom bent om zelf na te denken en te beslissen!!

      Geliked door 1 persoon

  5. Raymond zegt:

    Illusief, de personen die erachter zitten komen letterlijk allemaal uit de buisiness-hoek, de motivatie is loos. Jordan Peterson heeft van sommige dingen totaal geen verstand of hij is doortrapt, erg jammer van die man. En zoals Hatsikiday schrijft (en linkt) zie Amazing Polly.

    Like

  6. Groene Leeuw zegt:

    Ik vrees dat de oorspronkelijke bevolking als parallelle samenleving zal worden beschouwd

    Like

Plaats een reactie