8 oplossingen die de massa-immigratie echt indammen

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Het aantal immigranten dat Nederland binnenkomt, blijft maar groeien. In 2022 waren het er wel 403.000. De druk op het land is zo groot, dat kabinet-Rutte IV op het migratiedossier is gevallen. Wat kan een nieuw kabinet doen om de immigratie in te dammen?

#1 Een asielstop instellen

Het lijkt voor de hand liggend, maar in de Nederlandse politiek moet je het telkens herhalen: we kunnen gewoon de grenzen sluiten. Kijk maar naar corona. Toen de pandemie losbrak, bleek het opeens mogelijk om de grenzen dicht te doen. Uiteraard moet je vervolgens uitzonderingen maken voor mensen die wél binnen mogen, zoals vervolgde christenen en verwante volkeren (denk aan de Zuid-Afrikaanse Boeren).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op 8 oplossingen die de massa-immigratie echt indammen

  1. Marc zegt:

    Ja, helemaal waar natuurlijk, als al die acht aanbevelingen 25 jaar geleden zouden zijn ingevoerd. Nu is het te laat. Het meest waarschijnlijke scenario is dat de cultuur van westerse volken binnen dertig jaar volledig verdwenen is.

    In het zeer onwaarschijnlijke geval dat de meerderheid der autochtonen ter elfder ure toch wakker mochten worden en besluiten die acht aanbevelingen alsnog in te voeren, dan kan dat niet anders dan door gewapende strijd, want de naar hier gemigreerde groepen zullen hun samenleving ervoor in de plaats willen stellen.

    Geliked door 2 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      Alle importmoslims zijn soldaten van Allah en bereid voor dat geloof te sterven, ook in europa. Autochtone burgers in de eu houden van het luie, goede leven en zijn absoluut niet bereid om dat leven te geven voor het vaderland, of wat je daar dan ook onder verstaat. Conclusie, de geharde strijders van Allah hebben al bijvoorbaat gewonnen.

      Geliked door 3 people

  2. olieklippie zegt:

    Als je die smeriger politiek te veel keuzes geeft gebeurd er niks, dus?
    Punt 1 : SEND THEM ALL BACK!!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  3. BigLJohn zegt:

    Allemaal goede bedoelingen, alleen zullen ze nooit hout snijden. Er zit (en blijft ook na de verkiezingen) een crimineel regime zitten in den Haag, en die piekert er niet over om de grenzen te sluiten of om al die insluipers terug te sturen. Dat zou tegen de WEF doelstellingen zijn. De enige oplossing zou zijn dat het volk die criminelen in den Haag zelf gaan opruimen. Want bedenk; al zijn het stuk voor stuk landverraders, ook de justitie en de rechtbanken staan achter dit tuig van de richel.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie