Ondanks € 640 miljoen Duitse ontwikkelingshulp: Nigeria weigert migranten terug te nemen

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland leven momenteel 15.000 Nigerianen, die eigenlijk uitgezet zouden moeten worden. Nigeria weigert echter hardnekkig zijn burgers terug te nemen. Desondanks int Nigeria de geldregen uit de Duitse belastingpot. De “stoplicht”-regering laat Duitsland verworden tot roofland – terwijl er concrete oplossingsbeginselen bestaan.

Uit een interpellatie van de AfD in februari 2023 bleek dat de Bondsrepubliek alleen al aan Nigeria € 640 miljoen ontwikkelingshulp betaalt. Deze belasting-miljoenen worden zonder concrete voorwaarden of tegenprestaties aan Nigeria geschonken. De zwart-Afrikaanse staat weigert nu zelfs actief om zijn staatsburgers terug te nemen, die uit Duitsland uitgezet moeten worden.

Ontwikkelingshulp voor klimaat

Volgens de Duitse regering stroomt er een groot deel van het Duitse belastinggeld in klimaatprojecten en hernieuwbare energieën. De Duitse regering had geen (!) informatie over de actuele energieverzorgingssituatie of de voortgang van de projecten. De data en informatie zijn afkomstig van de Nigeriaanse geldontvangers zelf. Ondanks immense economische problemen in eigen land verkwist Duitsland dus miljarden aan ongecontroleerde klimaatprojecten in de Derde Wereld. De resterende gelden worden zogenaamd voor “mediawerk” en het verhinderen van conflicten gebruikt. In heel Centraal Afrika leidt een razendsnelle demografische groei tot etnische en religieuze conflicten.

Geldzegen zonder verplichtingen

De duizelingwekkend hoge geldbedragen stromen naar Nigeria zonder wederkerige verplichtingen. Actuele mediaberichten spreken van 14.000 Nigerianen in Duitsland, die eigenlijk uitgezet moeten worden, waarvan Nigeria de terugname weigert. In een bericht van 17 februari 2023 is zelfs sprake van 15.191 Nigerianen. Daar komt nog bij dat er sinds 2015 in totaal 54.440 Nigerianen Duitsland zijn binnengekomen en een asielaanvraag hebben ingediend. Daarvan werden 38.857 asielaanvragen al gecontroleerd en afgewezen, omdat er geen concrete beschermingsbehoefte vastgesteld kon worden. Deze worden ondanks de afwijzing van hun asielaanvraag door de Bondsrepubliek in het land geduld en verzorgd.

Geld verstoken door ontwikkelingshulp

Behalve Nigeria leven veel andere Afrikaanse en Arabische landen door de globale herverdeling van geld van de belastinginkomsten van Europese landen. In het kader van een abstracte klimaatpolitiek financiert Duitsland zelfs miljoenenprojecten voor supermachten zoals China of India. Het verblijf van de asielzoekers in Duitsland kost een veelvoud van de som die de onderbrenging in veilige Afrikaanse landen zou veroorzaken. Ook zouden de miljarden aan zogenaamde ontwikkelingshulp een ideale hefboom ter oplossing van het migratieprobleem zijn.

Remigratiepolitiek: een faire oplossing

Een diplomatieke oplossing zou kunnen zijn dat betalingen alleen plaatsvinden tegen samenwerking en de terugname van migranten. Uitreisplichtige personen en afgewezen asielzoekers zouden zo naar hun landen van herkomst teruggebracht kunnen worden en daar kunnen deelnemen aan de ontwikkeling van hun thuislanden. Dit was de grondgedachte bij de invoering van de ontwikkelingshulp. Of dit duurzame oplossingsbeginsel ten voordele van beide kanten toegepast wordt of dat Duitsland een roofland voor de rest van de wereld blijft, zal in 2024 worden beslist. Dan worden de volgende regeringsonderhandelingen met Nigeria gevoerd.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ondanks € 640 miljoen Duitse ontwikkelingshulp: Nigeria weigert migranten terug te nemen

  1. leeuw7 zegt:

    De Duitse destabiliserende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s geloven in sprookjes !!

    Geliked door 1 persoon

  2. Joannes den Hollander zegt:

    Die Duitsers toch, maak er niet zo’n probleem van. Houd het gewoon simpel. Het hoeft niet op dezelfde wijze te gebeuren zoals jullie opa’s met ongewensten deden. Maar om die negers bij kop en kont te pakken en over de landsgrenzen te schoppen, daar zie ik het probleem niet van in.

    Geliked door 1 persoon

  3. olieklippie zegt:

    Die liegerianen moet je ook niet vragen maar de handel daar gewoon dumpen (geldt ook voor de rest van dat gelukzoekerstuig) , maar waarom laten OOK die domme Duitsers die aantallen eerst zo oplopen?😡😡😡

    Geliked door 2 people

    • BigLJohn zegt:

      ….maar waarom laten OOK die domme Duitsers die aantallen eerst zo oplopen?….De vraag stellen is hem beantwoorden; je hebt het over domme Duitsers, zeg maar liever stomme Duitsers, want ze willen liever stom blijven en goede raad in de wind blijven slaan. Het zal ze hun kop gaan kosten.

      Geliked door 1 persoon

    • Henry N zegt:

      Inderdaad gewoon dumpen. Landen met een vliegtuig zal natuurlijk niet gaan maar niet getreurd. Allemaal een parachuutje om en ff vertellen aan welk touwtje ze moeten trekken en dan hupsakee ,duwtje en vliegen maar!!!

      Geliked door 1 persoon

  4. Harry zegt:

    Ik heb in Nigeria gewerkt !
    GROTER TUIG BESTAAT NIET IN DE WERELD !
    Het hele land bestaat uit dieven en hoeren .
    De hoeren zijn part-time dief en de dieven part-time hoer !
    Je bent je leven als blanke daar helemaal niet zeker .
    Voor ongeveer zeven en een halve gulden vermoordden ze daar iemand , als je als blanke iets dergelijks zou wensen kostte dat vijftien guldens , te voldoen in naira’s .
    Ik heb daar meermaals moeten rennen voor mijn leven !
    Ik zou er niet rouwig om wezen als iemand er een atoombom op dondert !

    Geliked door 3 people

    • karton zegt:

      @ harry.
      Dus voor 15 guldens zouden wij (voorbeeldje hoor 😂!) van Rutte of Qut Quag of Jetje of Beffie Ollonkreng of Vette Fransje verlost kunnen zijn ??
      En álle vijf genoemden voor 75 guldens ?
      Misschien krijgen we óók nog wel een fikse korting bij 5 stuks !
      Kunt u ff informeren dan ga ik ff m’n spaarrekening bekkjken.

      Like

  5. R Thomasson zegt:

    Nigeria weigert vluchtelingen terug te nemen? OK Dan smijt men ze elders in Afrika op een afgelegen vliegveld … Of vindt men een leuk onbewoond eilandje bij de Poolcirkel. Plaats zat!

    Geliked door 2 people

  6. Herre-Jan Hhj Kanis zegt:

    In Duursland op water en brood zetten, zonder geld, zonder verlating opvangcentra, behalve op terugreis naar Nigeria. Ontwikkeling hulp naar €0,- cruise schepen vol Nigerianen naar Lagos onder begeleiding van marine schepen afzetten in de haven, desnoods onder militaire pressie.

    Geliked door 1 persoon

  7. Herre-Jan Kanis zegt:

    De ontwikkelingshulp naar €0,-. Let eerlijk op alleen water en brood zetten, zonder beweging vrijheid buiten opvangcentra, behalve voor een enkeltje Nigeria. Verder cruise schepen vol van die parasieten naar Lagos sturen en daar afzetten desnoods met militaire pressie.

    Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      Natuurlijk wil nigeria die lui niet terug. Die maken elke maand nog geld over naar het moederland. Als die lui allemaal teruggaan houdt die geldstroom ook op. Die duitsers zijn te laf om die ontwikkelingshulp stop te zetten. Dat weet die nigeriaanse staatsmaffia ook wel.

      Geliked door 3 people

  8. Ravian zegt:

    LOL, het zijn gewoon Nigeriaanse burgers, dus Nigeria heeft helemaal niets te weigeren.
    Je hebt geen toestemming van een land nodig om uit dat land afkomstige ongewenste individuen die illegaal in je land verblijven je land uit te flikkeren.
    Ze mogen blij zijn dat je ze de rekening van dat het land uit flikkeren niet toestuurt.

    Dit valt gewoon allemaal onder, met een “ze willen ze niet terugnemen” kutsmoes, niet handhaven, en daarmee de eigen bevolking aan dodelijk gevaar blootstellen.
    De verantwoordelijken binnen de EU en alle betrokken nationale regeringen zouden direct opgepakt en voor het faciliteren van criminelen, verkrachters, en moordenaars berecht horen te worden…

    Geliked door 1 persoon

  9. Hubert zegt:

    Duitsland moet deze figuren gewoon ergens op een eiland in de buurt van
    Nigeria dumpen.
    Moeten ze wel door Nigeria opgehaald worden en zo niet pech gehad, probleem ligt bij Nigeria.
    Westerse menselijkheid moet enorm gedimd worden want anders gaan wij zelf
    ten onder.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie