VIDEO: Daar zijn vrienden voor!

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Arsen Ostrovsky)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Daar zijn vrienden voor!

  1. BosscheBol zegt:

    Geweldig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Serieus? IJsberen op de zuidpool…? Hilarisch!

    Ik volgde afgelopen week de bijeenkomst van Clintel van onder andere Marcel Crok https://www.climategate.nl/2023/10/marcel-crok-is-er-een-klimaatcrisis/ en daarna vooral de online reacties daarop op You-Tube: De eerste die reageerde was ene EaB. Overduidelijk een trol, lijdend aan het bekende NOS/NPO/Pointer-Stockholm-syndroom en/of in ieder geval een slachtoffertje van het uitermate geslaagde klimaat-hersenspoel-angst programma.

    EaB (4 jaar oud en op school geïndoctrineerd? 22 jaar oud en geestelijk instabiel? Of 26 jaar oud en werkzaam voor de NOS/NPO of Pointer toevallig?) kwam namelijk meteen met een tranentrekkend jank-verhaal over dat er “het hele verkeerde publiek” bij de bijeenkomst was geweest “want bij klimaat moet je je wel aan de ‘feiten’ houden”… De valse VN-IPCC/Timmermans/NOS/NPO en Pointer-‘feiten’ zal hij/zij hiermee dan bedoelen neem ik aan? EaB had het in ieder geval over de ijsberen en de grote sterfte in India omdat daar iedereen in een grote metropool leeft omdat op het platte land bijna niemand meer kan leven door de hoge sterftecijfers door het klimaat… Het mooiste nog was zijn voorbeeld van de ijsberen op de zuidpool die daar al niet meer te vinden zijn… wat volgens hem (of haar) het bewijs was van hoe erg het gesteld is met het klimaat… En dat moet gezegd: als er ineens wèl ijsberen op Antarctica zouden leven zou er inderdaad wel het een en ander zeer ernstig verschoven zijn …want er hebben namelijk nog NOOIT ijsberen op de zuidpool geleefd! Hooguit diverse pinguïn populaties. Hoe ongelooflijk DOM en/of ‘goedgelovig bent u dan…? EaB lijkt mij dan ook een typerende IQ-70 D66 of GroenLinks adept. Het ergste echter is dat dergelijke SUKKELtjes(!) met het IQ van een verrote banaan in de (volle) maneschijn – nog stemrecht hebben ook…

    Dus Marcel Crok, die op basis van wereldwijd GEMETEN feiten(!) de OPZETTELIJK vervalste/misleidende/zwaar overdreven MOGELIJKE(!) ‘scenario’s van de VN (vervalste IPCC-rapport) en haar klimaat-alarmisten, met bewijzen weerlegt, zou proberen ‘verwarring te zaaien’ in het klimaat’debat’? Bij een ‘debat’ heb ik altijd het idee dat men – net als in de èchte wetenschap! – discussieert en beide meningen op basis van bewijs en onderbouwing gehoord èn gerespecteerd zouden moeten worden maar tegenwoordig betekent ‘debat’ klaarblijkelijk een van één richting opgelegde(!) (extreem-Links, financieel ‘gesponsorde’!) dwang-neurose waarbij iedereen die daarvan af durft te wijken voor ontkenner of wappie wordt uitgemaakt… En hoe heet zo’n één richting opgelegd dictaat…? Mijn medeleven is dan ook met EaB en zijn/haar mede-slachtoffertjes van de klimaat-angst-hersenspoeling want ikzelf ben te oud om er na ruim 60 jaar (ik reken de eerste ruim 20 jaar ‘kinder/tienertijd niet mee omdat ik er totaal niet bewust mee bezig was) milieu, extreem-weer en klimaat angsten en alarmisme, nog in te trappen. Er is namelijk nog NOOIT ook maar IETS van uit gekomen! Nog NOOIT!

    Klimaat is de opmaat naar een nieuwe vorm van communisme, afgedwongen door een wereldwijd georganiseerd fascistisch (globalisme) systeem. En het zijn de private instanties als het WEF, de zogenaamde NGO’s, de Banken en de overheid die u middels de verplicht opgelegde SDG’s, onder de cover ‘klimaat’ en ‘de wereld redden’, àlles gaan afpakken! Want u zult in 2030 niets meer bezitten maar o zo gelukkig zijn…

    Tegenwoordig is ‘de enige waarheid’ dàt, wat u elke dag opnieuw via de mainstream media voorgeschoteld krijgt. Al het andere is gewezen naar de term desinformatie…
    Het is echter NIET zo dat als u èlke dag – op steeds diversere podia – èxact dezelfde VN-IPCC-leugens hoort, die leugens dan ook de waarheid geworden zijn! Kleuterscholen, middelbare scholen, universiteiten, de NOS, het nieuws, de NPO, de kranten, spel shows, zelfs de dagelijkse reclames…! Àlles en iedereen die nog iets wil en/of geld wilt verdienen MOET aan de VN-IPCC-leugens/indoctrinatie en derhalve de SDG-DWANG(!)maatregelen meedoen/voldoen en anders is het exit! En hetzelfde geldt voor de trollen die betaald worden om daadwerkelijk gemeten bewijs en uw gezonde verstand dagelijks te ondermijnen.

    Voordeel is echter dat zij steeds meer terrein en medestanders verliezen en steeds wanhopiger om zich heen slaan. En ik vind het heerlijk om die totale paniek in die lege (gehersenspoelde) ogen te zien!

    Overigens: ook fijn om te weten: Dilan “staat aan jouw kant”… tenminste… tijdens verkiezingstijd WÈL…

    Geliked door 2 people

    • Sinyo zegt:

      Die figuren leven zelf in een omgeving – lees klimaat – waarin het bijzonder noodzakelijk is die (muffe) eens goed te ventileren met frisse lucht (lees: met gezond verstand).

      Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      Een moslim staat NOOIT aan de kant van de ongelovige(hond). Geloof geen moslimd die het anders beweert want die heeft een verborgen bedoeling. In gewone mensentaal heet dat liegen . in oslimtaal is dat Takiya (dat is geoorloofd liegen tot meerdere eer en glorie van M….ed

      Like

  3. Marc zegt:

    Fantastisch!

    Geliked door 1 persoon

  4. Rosa zegt:

    Like

  5. bobzelf zegt:

    WAAR ZE TOCH IEDERE KEER. DIE GEHERSENSPOEDE BRAIDEAD VANDAAN HALEN IN MIJ EEN RAADSELL

    Geliked door 1 persoon

  6. bobzelf zegt:

    MISSCHIEN HEBBIE HIER WAT AAN ??

    SO IK BEN PLEITE. LATER NA EEN DIKKE 42 KM HOOP IK WHAHAHAH

    THE MARATHON MAN

    Geliked door 1 persoon

  7. leeuw7 zegt:

    Bedankt voor de feiten,die de neonazistische corrupte,gewetenloze,collaborerende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s landverraders van de NOS ons niet melden!!

    Welke van overheidswege gestoorde gezagsdragers en labiele beleidsmakers hebben de satanische,barbaarse islam in Nederland gefaciliteerd en toegelaten??

    Nu huilt het asociale van overheidswege georganiseerde gezag ,ach en wee,van wat deze van overheidswege georganiseerde boevenbende onder het mom van godsdienstvrijheid hebben toegelaten!!

    De kots krijg je van de 4 mei dodenherdenking,waar het asociale van overheidswege georganiseerde criminele ,satanische ,geldverslindende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaten tuig jaarlijks hun krokodillentranen staan te huilen !!

    Het antisemitisme is nog nooit zo erg in geweest als nu !!

    De komende verkiezingen beloven niet veel goeds voor Nederland,de meerderheid van de te verkiezen politici zijn wederom karakterloze antichristelijke ,klimaatfascistische mensen zonder enige visie ,hoe Nederland te reorganiseren!!
    De ons kent ons boevenbende gebruiken nu andere middelen en namen om wederom Nederland nog verder te destabiliseren en te ondermijnen met hun idiote Woke,LGBTi,transhumanistische,klimaatfascistische waanideeën!!

    Wat is het Pact van Marrakech?
    Het stelt dat internationale samenwerking nodig is om de “intrinsieke voordelen van migratie” te optimaliseren, met oog voor de risico’s en uitdagingen voor individuen en gemeenschappen in landen van oorsprong, doorvoer en bestemming van deze migratie. Er is kritiek vanuit de westerse wereld op dit pact.

    Welke VVD randebielen hebben dit onzinnige pact zonder toestemming van de Nederlandse bevolking ondertekend ?(Van overheidswege georganiseerde ondermijning!!)
    .
    Stop de van overheidswege georganiseerde FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  8. Cathja zegt:

    Schitterend!!
    Kan die groep ook eens uitgenodigd worden in de Tweede Kamer? Is weer eens wat anders dan dat gezeur wat we daar gewend zijn….

    Like

Plaats een reactie