Er waart een spook rond in Europa… het spook van de islam

(Door: Mario B. – Vertaling: E.J. Bron)

Alle notoire ontkenners van een islamisering van Europa en zodoende ook van een islamisering van Duitsland, alle “bontelingen” die op stations stonden te klappen en andere woke fantasten hadden sinds de 7e oktober en diens wereldwijde gevolgen eindelijk de gelegenheid om opnieuw na te denken over hun naïeve instelling over de islamitische bedreiging en deze desbetreffend bij te stellen. Of ze dat ook echt doen? Ik betwijfel het. Want sinds wanneer hebben mensen ooit uit hun ervaring geleerd?

Steeds opnieuw wordt er waarschuwend op gewezen dat het vijf voor twaalf zou zijn. Maar deze uit gewoonte gebruikte frase is wat betreft de islam met zijn als een achtarmige inktvis infiltrerende machtsaanspraak al lang achterhaald, want het is al zes en een halve minuut over twaalf, ook al willen nog steeds enkele Duitse medeburgers – waaronder nog steeds helaas ook verantwoordelijke politici – dit besef heftig weigeren.

Hebben we niet allemaal onlangs de Duitse schande in onze straten meegemaakt, begeleid door de drieste eis van jonge islamitische “geschoolde arbeidskrachten” naar een kalifaat en zodoende ook naar een radicale wetsorde, de sharia, die het hele openbare en private leven in Duitsland wil regelen – ver weg van al die verlichte, liberale en democratische rechtsstatelijkheid?

Maar wat horen we van onze verantwoordelijke politici? De ene ontmaskerende platitude na de andere en niets zeggende lippendiensten aan de lopende band, terwijl islamitische landveroveraars en Afrikaanse geluksridders nog steeds met het toverwoord “Sesam, open U!” door onze federale agenten op regeringsconforme wijze braaf de hand geschud krijgen en worden binnengelaten.

De politici van de “stoplicht”-coalitie (plus CDU/CSU) proberen op de gebruikelijke manier ons met loze, ineffectieve maatregelen gerust te stellen. Maar deze politieke terughoudendheid is niet acceptabel meer. Bertolt Brecht beschouwde het ooit als gegeven dat wanneer onrecht recht wordt, verzet een plicht wordt. Een regering, die heftig weigert om het boven Duitsland zelf onrechtmatig opgehangen zwaard van Damocles te verwijderen, delegitimeert zichzelf en moet plaatsmaken voor een staatsmacht die dat wel kan. Politici, die hun ambtseed minachten, moeten door de binnenlandse veiligheidsdienst in de gaten gehouden worden.

Eigenlijk – en daarmee wil ik graag aanknopen bij de titel van deze bijdrage – waart er niet alleen een spook rond in Europa, maar in de hele wereld. Wat zou Karl Marx nu wel niet van de Duitse islamisering of zelfs de globale globalisering zeggen? Wellicht het volgende: “Ongelovigen aller landen, verenigt u!”

Bron:
pi-news.net
Door: Mario B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Er waart een spook rond in Europa… het spook van de islam

  1. Rosa zegt:

    Geliked door 3 people

  2. Ravian zegt:

    Het is geen spook, het is een wreed onze samenleving en beschaving vernietigend beest, en het is hier op uitnodiging van de linkse politiek, en het linkse deel van de bevolking, met het doel ons te doden.
    Dit beest moet dus vernietigd worden, omdat het anders ons dood, en eenieder die komst en verblijf van dit beest mede gefaciliteerd heeft dient mede vernietigd te worden, omdat zij net zo’n grote bedreiging voor ons leven vormen als het beest zelf.

    Geliked door 3 people

  3. Sinyo zegt:

    Ruim een kleine 30 jaar geleden maakte ik al een akkevietje mee in Rotterdam Zuid bij een winkelier en een Turk. Deze laatste gaf zijn ongenoegen weer door te spugen. Nog niet de winkelier in zijn gezicht, maar bij vertrek op de grond.
    Opgegroeid in het verre oosten weet ik wat dit betekent. MINACHTING.
    Een paar jaar geleden zag ik hun vlaggen bij honderden op de Maasbruggen zwaaien. Dat was voor mij de zoveelste bevestiging dat – en dan druk ik me nog netjes uit – Europa LAM geslagen IS.
    Het is niet Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht
    Voor de islam staat wagenwijd open de poort. Dat is echt.
    A long time I feel very sad
    Future for my kids is very bad. 😩

    Geliked door 3 people

  4. leeuw7 zegt:

    De van overheidswege georganiseerde Woke,LGBTi WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s hebben deze satanische ,fascistische islam onder de belachelijke noemer godsdienstvrijheid toegelaten in Nederland en Europa!!

    Het antichristelijke – antisemitisme is opzettelijk met miljoenen tegelijk geïmporteerd in de WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi landen!!

    In deze oorlog hebben christenen – en wij allemaal – een morele verantwoordelijkheid om de strijd van een beschaafde natie tegen barbarij te steunen. Israël moet een terroristische groepering, Hamas, uitroeien, net zoals wij ISIS hebben geconfronteerd. Dan moeten we allemaal het echte meesterbrein achter zulke groepen, het genocidale regime van Iran, in bedwang houden. Helaas is er geen andere haalbare oplossing als we het Westen willen behouden.

    Ook het Nederlandse van overheidswege georganiseerde,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia schorriemorrie heeft willens en wetens aan meegewerkt aan het faciliteren van deze satanische antichristelijke-antisemitische intolerante Islam!!

    Wie zwijgt stemt toe met de klimaatfascistische FAILED State Nederland!!

    Geliked door 2 people

  5. leeuw7 zegt:

    De patriarchen en hoofden van kerken zijn er niet in geslaagd moreel leiderschap uit te oefenen en morele duidelijkheid te bieden in hun reactie op de Hamas-terreur – niet alleen nu, maar jaar na jaar, nu raketten meedogenloos Israëlische burgers hebben aangevallen. Hoewel het tegenwoordig misschien handiger lijkt om neutraliteit te omarmen, propageren deze leiders valse verhalen en misleiden ze anderen om ze te geloven.

    Terwijl kerkleiders in Israël en anderen hun uitspraken zorgvuldig moeten afwegen vanwege de precaire situatie van de Palestijnse christenen, hebben die in andere landen zo’n excuus niet. Uiteindelijk is het aannemen van een houding van morele gelijkwaardigheid ten opzichte van het Israëlisch-Hamas conflict niet alleen intellectueel lui; het is immoreel. Hoewel de Palestijnse verliezen tragisch zijn, zijn ze het onvermijdelijke gevolg van hun keuze om een ​​genocidale terreurgroep te kiezen en aan de macht te houden, die heeft gezworen een eeuwige oorlog met Israël te zullen voeren.

    We zouden er allemaal goed aan doen om de woorden van Holocaust-overlevende Elie Wiesel te onthouden:

    “We moeten altijd partij kiezen. Neutraliteit helpt de onderdrukker, nooit het slachtoffer. Stilte moedigt de kwelgeest aan, nooit de gekwelde.”

    De bombardementen op Gaza zouden onmiddellijk stoppen als de islamitische goddeloze barbaren de Israëlische gijzelaars onmiddellijk vrijlaten!!

    Wie zwijgt stemt toe!!

    Geliked door 1 persoon

  6. leeuw7 zegt:

    Israël heeft in 2005 eenzijdig alle Joodse kolonisten uit de Gazastrook geëvacueerd en deze geheel en onvoorwaardelijk aan de Palestijnen overgedragen, in de hoop dat zij, door zichzelf te regeren, eindelijk zouden kunnen proberen vreedzaam samen te leven met hun buren. Verschillende Amerikaanse miljonairs kochten zelfs 3.000 kassen voor 14 miljoen dollar en droegen ze over aan de inwoners van Gaza, zodat ze een vliegende start konden maken met de bouw van een ‘ Singapore aan de Middellandse Zee ‘. Binnen enkele dagen waren de kassen geplunderd en vernield.

    De Palestijnen zijn, helaas voor hen en alle anderen, bij hun parlementsverkiezingen van 2006 overgegaan tot het aan de macht komen van Hamas. Na een bloedige burgeroorlog met zijn rivaliserende Palestijnse partij Fatah, Hamas, had Hamas in juni 2007 de volledige controle over de Gazastrook. Sindsdien leven Israëlische burgers in het zuiden van Israël, evenals de Palestijnen in Gaza, in terreur . In een recente video is te zien hoe een vrouw uit Gaza zegt: ‘Die klootzakken bij Hamas’, voordat een man snel zijn hand voor haar mond legt. Ondertussen is Israël, ongeveer zo groot als New Jersey (22.000 vierkante kilometer), jaar na jaar het doelwit van tienduizenden dodelijke raketaanvallen vanuit de Gazastrook. Als er sprake is van een ‘bezettingsprobleem’ in Gaza, dan is de bezetter Hamas, en niet Israël.

    Een Palestijnse islamitische terreurstaat is en blijft een project van en voor gestoorde psychopaten zoals o.a: De levensgevaarlijke WEF-BILDERBERGER psychopaat Frans Timmermans,de gewetenloze Woke,LGBTi,D’66 WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid Kaag en zeer veel ander malloten uit de toekomstige Nederlandse krankzinnige politieke arena!!

    ISLAM EN VREDE IS EEN CONTRADICTIE!!

    Wie zwijgt stemt toe met de van overheidswege georganiseerde ,satanisch geïnspireerde,pro islamitische Woke,LGBTi WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s-psychopaten-misleiders!!

    De komende verkiezingen beloven niet veel goeds voor Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  7. leeuw7 zegt:

    De satanische islam hoort absoluut niet bij de Joods -Christelijke beschaving!!

    Geliked door 3 people

  8. leeuw7 zegt:

    Het huidige incompetente,gewetenloze,gewelddadige zeer partijdige openbaar ministerie zal waarschijnlijk nooit de van overheidswege georganiseerde Nederlandse 9/11 massamoordenaars gaan vervolgen!!

    Heulen met het kwaad is de gemakkelijkste methode voor de ruggengraatloze jongens en meisjes ambtenaren bij de Nederlandse ministeries!!

    Like

  9. Saeftinghe zegt:

    Met bovenstaande berichten geheel eens.
    Wat ons in Europa te wachten staat is vergelijkbaar met hetgeen NU Israel bedreigt.
    Moslim waanzin en geweld.
    Dat valt alleen nog te voorkomen door DIRECT te beginnen met de illigalen te verwijderen, grote aantallen bevinden zich al op vaarklare schepen, laat die een aantal grote rubberboten meenemen en hun illigale gasten erin zetten een mijl vanaf de kust waar ze op andere schepen ingestapt zijn, even duidelijk maken waarheen ze moeten roeien, dan hebben we een begin met het weer bewoonbaar maken van Nederland.

    We hebben ruim voldoende werkwillige Nederlanders om het noodzakelijk werk te doen, De kosten van ongenode moslims worden gespaard en in enkele jaren is NL weer bewoonbaar voor normaal denkende mensen.

    Maar er moet wel een besluit genomen worden om deze actie te starten.
    De ENIGE die het inzicht heeft en de moed om het te doen is Wilders.

    Laten we even de toekomstverwachtingen bezien voor wat ons te wachten staat en dan is een stem uitbrengen niet moeilijk meer, WILDERS ALS PREMIER!

    Kijk eens wat Israel steeds weer overkomt:
    Een heel ruime 2/3 meerderheid van de WERELD bevolking heeft in 1947 VÒÒR een Joodse staat gestemd.
    De Israelies wilden genoegen nemen met véél kleinere Joodse staat dan meermaals beloofd, wanneer er maar vrede was.
    Israel is vele jaren beschoten met raketten, waarop de Israelies ALLEEN de raketten uit de lucht schoten en geen palestijn geschoten werd.
    Kijk naar de kwaliteiten waarmee de Israelis hun land verdedigen,zonder één enkele oorlogsmisdaad te begaan.

    vergelijk dat eens met wat Hamas op 7 oktober deed, van uit het DEEL van ISRAEL wat de Arabieren kregen om onder zelf bestuur te wonen GAZA.

    Laten we in NL zorgen dat het door ons bewoonde land dat niet hoeft mee te maken.
    Dat kan door Wilders te kiezen.
    Laten we Wilders een kans geven om eindelijk eens zijn kwaliteiten te bewijzen.
    Wanneer het niet goed gaat is het voor 4 jaar, maar wanneer het wel goed gaat laten we hem dan ook eens 4 kabinetten achtereen zijn kwaliteiten laten zien.

    We weten nu wat we gehad hebben, van lieden met de onbekwaamheid van de laatste periode, slechter is onmogelijk.

    Wilders als PREMIER.

    Like

Plaats een reactie