Knettergek!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; OVC 16)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Knettergek!

  1. Andre zegt:

    Ja inderdaad kenttergek. Eventjes weer terug komend op het filmpje van de 3 dames die 6 grootsmoelen eventjes de les lezen. Dat is een maatschappelijk probleem wat gecreëerd is door links met hun achterlijke import, moslim knuffelarij en wegkijken zonder op te lossen. Deze 3 dames liepen er als een treintje in en waren goed voorbereid. Het gezag doet niets oplossen en dan komt het initiatief uit de burgerij. De 3 dames konden eventjes lekker los en de 6 grootsmoelen zijn vernederd, durven geen aangifte te doen en het probleem is opgelost. De VVD CU CDA PvdA/GroenLinks zijn de partijen die deze problemen veroorzaken. Er zijn maar 3 partijen waar ik wat in zie en dat is PVV FvD en BVNL. De beroepspoliticus moet plaats maken voor een zaken kabinet die NL weer vooropzet en als dit in combinatie kan met als rode draad wat Rienst in gedachte heeft dan kan het heel misschien maar ik weet het niet zeker nog goed komen met NL. Ik wacht het niet meer af en ben volgende maand vertrokken en Pietertje Omtzigt is net zo een smerige rat als de gevestigde orde.

    Geliked door 1 persoon

  2. karton zegt:

    Er is de laatste dagen iets vreemds met mij a.d. hand.
    Ik ben totaal niet gelovig en tóch zit en loop ik iedere dag gebeden te prevelen, héél zacht zodat m’n echtgenote niet verneemt dat ik een beetje vreemd doe.
    Ik bid n.l. al enkele dagen dat Vette Fransje de a.s. verkiezingen NIET zal halen, en dát ten gevolge van een ernstig ongeval (v.d. trap geflikkerd bijv. of van z’n fietsje).
    Hopelijk moet hij naar de i.c.-afdeling van het gesloten Heerlense ziekenhuis, zodat Vette Fransje NIET kan worden geholpen en overlijdt.
    Mijn dank zal groot zijn als m’n gebeden worden verhoord.

    Geliked door 2 people

  3. 007lucia zegt:

    Je bent absoluut krankzinnig als je op T&A stemt (zie boven)
    Ik vind Wilders ook geen intelligente keus en de reden waarom
    heb ik al elders vandaag hier neer gezet… dus wie interesse heeft
    moet daar maar gaan kijken.
    ik zou niet in de rechterbalk gaan zoeken
    want om de een of andere reden kom ik daar zelden in voor

    Like

Plaats een reactie