Frankrijk liet “islamist” vrij – even later vermoordde hij een Duitser

(Vertaling: E.J. Bron)

De “islamistische” terreur is weer naar Europa teruggekeerd: zaterdag jongstleden vermoordde een bij de politie bekende “islamist” onder het schreeuwen van “Allah Akbar” een Duitse staatsburger. Nu werd bekend: de Iraniër zal al in de gevangenis – het onverantwoordelijke gedrag van de Franse autoriteiten heeft de daad pas mogelijk gemaakt.

Bij de daad raakten twee andere Europeanen levensgevaarlijk gewond. Nu berichten Franse media: de Iraniër zat al wegens terrorisme in de gevangenis – en kwam onlangs vrij, ondanks zorgwekkende aanwijzingen. Geen incident, zoals de cijfers van de autoriteiten laten zien.

Dader was als terrorist bekend

Al in 2018 werd hij tot 5 jaar gevangenisstraf veroordeeld. De reden was een geplande terreuraanslag in La Défense. Ondanks een bewijsbaar enorm hoog risicopotentieel kwam de “islamist” vrij. In zijn documenten wordt eufemistische van een “fragiele positieve ontwikkeling” van de gevangene gesproken. Bovendien werden bij hem “aanzienlijke psychiatrische storingen” vastgesteld Deze behandeling is geen speciaal geval. Volgens Franse media komen er jaarlijks 340 terroristen vrij, waaronder 80 jihadisten. Een enorm veiligheidsrisico.

Islamisten” worden geduld, patriotten worden bestreden

Maar deze toestanden blijven niet tot Frankrijk beperkt: na de moordaanslag in Brussel in oktober jongstleden kwam aan het licht dat de dader al lang uitgezet had kunnen worden. Ook hier hadden de autoriteiten de bescherming van een vreemde moordenaar boven die van de eigen bevolking gesteld. Het signaal, dat deze knuffeljustitie aan de talrijke andere “islamistische” bedreigers in het land stuurt, in levensgevaarlijk. Want zij komen vrij, terwijl terecht woedende patriotten voor protesten tegen deze toestanden enorme repressies moeten ondergaan.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Frankrijk liet “islamist” vrij – even later vermoordde hij een Duitser

  1. BosscheBol zegt:

    Onze regeringen laten hun ingevlogen killers op ons los.

    Geliked door 2 people

  2. olieklippie zegt:

    Het lijkt er sterk op dat dit in heel het westerse Europa door die idioten van regeringen/ rechters BEWUST gebeurd, door al het crimineel tuig op ons los te laten.

    Geliked door 2 people

  3. olieklippie zegt:

    Nogmaals voor de Oost-Indisch dove westerse Europese lijders, dit soort tuig verstaat alleen maar de harde aanpak en voor dit stuk ongedierte is de enige juiste vonnis : De strop, de kogel of de guillotine.

    Like

  4. Marijke zegt:

    Hij kon er niks aan doen hoor; was verward. Hij wist wel dat hij moest moorden vanwege Gaza, dus hoe verward was hij eigenlijk?!

    Like

  5. Julia zegt:

    De man is helaas getraumatiseerd net als de rest van dat import schorem. Ongelooflijk maar ligt het ook niet mede aan eigen volk omdat zij zich alles wijs hebben laten maken en er zelfs voor over hebben dat dit geïmporteerd schorem gratis onderdak krijgt, dure hotelkamers of op een duur argehuurd cruiseschip worden ondergebracht terwijl eigen medeburgers onder de brug mogen slapen of kinderen tot bijna 50 jaar bij ouders moeten wonen omdat er geen woningen meer zijn voor eigen volk. Het eigen volk wordt beschouwd als derde rangs burgers die dienen als betaalslaven om dit schorem van alles gratis te voorzien. Maar ja wie ligt er ook in ons land van wakker IKKE, IKKE en de rest kan stikken als wij maar ons biertje hebben, een voetbalwedstrijd zijn we toch dik tevreden. Kortom Panem et circenses” of “brood en spelen” is een uitdrukking die slaat op de praktijk om de gunst van het volk te winnen door oppervlakkige behoeften van het volk te lenigen, namelijk eten en vermaak. Dream on voorlopig is het einde van de invasie profiteurs en gelukzoekers niet in zicht.

    Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Waarom denkt u dat in ons vergane landje het onderwijs zo beneden peil is. it is niet alleen een onderwijscrisis; het is een crisis van nationale proporties die onze toekomstige economische positie en democratische stabiliteit bedreigt. Een dom volk kan je alles wijs maken als zij niet de kennis bezitten om een gedegen eigen mening te vormen.” En dat is exact de bedoeling van het tuig dat ook dit land bestuurd. Een Wake-up call ? De volgende generaties moeten beeldschermknuffelaars zijn. Stommelingen welke alles wel ok vinden, feitelijk nergens wat van af weten, uitsluitend hun brein laten vollopen met alles dat de linkse machthebber ‘m voorschotelt via (a)sociale media. Het is één grote snoeppot op het internet. Als je je kleuter zich vol laat douwen met troep dan eet het niet meer. Dan gaan we dom, snel, dood. Exact volgens de wensen van de machthebbers.

    Geliked door 1 persoon

    • Ravian zegt:

      De algemene ontwikkeling is inmiddels al zover gedegenereerd dat de leden van de kudde niet eens meer in staat zijn om zelfs de meest opzichtige leugens als zodanig te herkennen.
      En dat zet dan vervolgens de poort wagenwijd open voor de staatspropaganda…

      Like

  7. Bram zegt:

    Opdat de politiek verantwoordelijken tot zelfs na het einde der tijden kermend in de hel mogen creperen tot in de eeuwen der eeuwen. Genoeg is genoeg! Weg met dat crapuul en al die geimporteerde ingenieurs en dokters!

    Like

  8. Groene Leeuw zegt:

    Deze lieden moeten nooit worden vrijgelaten maar standaard worden gefusilleerd.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie