Na antiblanke mes-moord: Frankrijk woedend – landelijke protesten

(Vertaling: E.J. Bron)

Vorige week overviel een Arabische migrantenbende een feest in het Franse dorp Crépol en vermoordde de 16-jarige Thomas met meerdere messteken. Volgens ooggetuigen wilden de daders “blanken neersteken”. Terwijl de regering de repressie tegen migratiecritici opvoert, komt het in het hele land tot protesten.

De onrust is groot in Frankrijk. De brute moord op de 16-jarige rugbyspeler Thomas in het dorp Crépol in de buurt van Grenoble heeft voor een verdere escalatie van de gespannen situatie in het land gezorgd. In de afgelopen dagen kwam het tot demonstraties, relletjes en repressie van de kant van de staat.

Wat was er gebeurd?

Frankrijk wordt met steeds kortere tussenpozen door zware geweldsmisdrijven geteisterd. Leraren worden op straat onthoofd of op het schoolterrein doodgestoken, jonge vrouwen worden in hun eigen huis het slachtoffer van inbraken en brute verkrachtingen. Zelfs kinderen, zoals het 12-jarige meisje Lola uit Parijs, die doodgemarteld en in stukken in een koffer werd gestopt, blijven niet gespaard. Patriottische Fransen spreken al van “Francocide”. De overval van Afrikaans-Arabische migranten op een dorpsfeest in Crépol mondde uit in de mes-moord op de 16-jarige Thomas. De daders van de overval zouden geschreeuwd hebben: “We willen blanken neersteken!”

De Fransen zijn het zat!

De zaak Thomas zorgt voor meer woede in Frankrijk dan gebruikelijk. De Fransen hebben genoeg van het alle perken te buiten gaande migrantengeweld en gaan de straat op. Een grotere groep jonge mannen uit het voetbal-milieu demonstreerde enkele dagen geleden onaangemeld in de migrantenwijk waar de moordenaars van Thomas vandaan komen. De politie pakt veel van de deelnemer sop.

In talrijke grote en kleine steden worden demonstraties aangemeld, op bruggen over de autosnelwegen staat met graffiti in de kleuren van de Franse vlag te lezen: “Thomas stierf, omdat hij blank was”, of “De islam uit Europa!”

De staat slaat terug

Wie gelooft dat de regering in Parijs het vreselijke geweld tegen de eigen bevolking eindelijk tot aanleiding neemt om de oorzaak, namelijk open grenzen en een multiculti bevolkingspolitiek, aan te pakken, komt bedrogen uit. De Franse centrale staat antwoordt op de terecht protesterende Fransen met keiharde repressie. Deelnemers aan demonstraties worden om dubieuze redenen opgepakt en vaak tot 24 uur lang vastgehouden. Ondertussen kwam het bij enkele betrokkenen in hun afwezigheid tot huiszoekingen. De Franse minister van Binnenlandse Zaken verbood inmiddels drie patriottische organisaties. In een radio-interview sprak hij van “groepen die een burgeroorlog willen”.

Eenzelfde optreden kon men enkele jaren geleden in Oostenrijk zien. De reactie van de regering op de “islamistische” terreuraanval in Wenen was o.a. een symboolverbod voor de Identitaire Beweging en de burgerbeweging DO5. Het antwoord van links-liberale staten op zware misdaden tegen autochtonen lijkt in heel Europa dezelfde te zijn: repressie tegen patriottische organisaties, die sinds jaren en tientallen jaren voor exact deze ontwikkelingen waarschuwen.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Na antiblanke mes-moord: Frankrijk woedend – landelijke protesten

  1. Alphons Mantel zegt:

    Door de irrationele keuze van Macron , Timmermans, Merkel en Rutte om niet Europese moslims massaal toe te laten tot Europa is er wederom een daad van geweld geweest door een moslim jegens niet-moslims. Vorige week werden 6 mensen in Dublin door een stekende geimporteerde moslim met een mes verwond , daarbij geinspireerd door de Koran-kernwaarde (‘dood allen die niet in Allah geloven’); deze irrationele immigratie en asiel-instroom heeft overduidelijke nadelen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Marijke zegt:

    Ongelofelijk dat de demonstranten worden opgepakt. Soms zou je willen dat de guillotine terug kwam voor de “leiders” van de landen. Eigen burgers interesseert ze geen barst; hoe kan het toch?!

    Geliked door 2 people

    • BosscheBol zegt:

      Marijke. Dat kan als opnze “leiders” zo achterlijk zijn als de achterkant van een varken. Eerlijk gezegd geloof ik dat niet zo. Als het om hun eigen hachje en hun eigen geld en macht gaat, zijn ze zo sluw als de godverdomme.
      Een andere verklaring is dat er een agenda achter zit. Ze willen dat de autochtonen een ondergeschikte rol krijgen en dat de mohammedanen in de meerderheid raken. Waarom? Waarschijnlijk denken ze dat ze de mohammedanen beter onder de duim kunnen houden. Onze zogenaamde elite wil al zeker 30 jaar een enorme onderlaag creëren van paupers zonder bezit en zonder inspraak.

      Geliked door 3 people

    • R. zegt:

      Ze zitten er alleen voor het geld…meer niet!!! Ik hoop van harte dat één van deze elitaire shit wordt afgemaakt! Dan kunnen ineens wel maatregelen komen….let maar op!!!

      Geliked door 1 persoon

    • koosv8 zegt:

      SOMS???? VOLKEREN VAN EUROPA, STA OP, EN MAAK AF, WAAR ZE ZELF MEE BEGONNEN ZIJN.

      Geliked door 1 persoon

  3. Willem zegt:

    De bekende kruik gaat net zolang te water tot hij barst en ik denk dat dat moment heel dichtbij is.

    Geliked door 2 people

    • Henk der Niederländer zegt:

      Inderdaad Willem.
      Het moment kan wel eens dichterbij zijn als de neppoliticie willen geloven.
      Neem Duitsland waar Nancy Feaser van de SPD moest toegeven dat met de import van de halve wereld de criminaliteit niet meer te onderdrukken is.
      Ik zelf denk dat de bom zal barsten in Ierland als het openbaar ministerie daar inderdaad een zaak gaat beginnen tegen Conor McGregor.
      Dat is een publiek figuur die zeer geliefd is in Ierland met heel veel volgelingen die in sportscholen te vinden zijn dus over het algemeen fitte jongelui, die ook een totaal andere mentaliteit hebben dan de jeugd hier op het vasteland en daarbij een nationalistische instelling hebben, een soort van Wilders zogezegd en die eenvoudig stellen Ierland voor de Ieren en de Ieren op de eerste plaats.
      De regering probeert dat te onderdrukken maar Ik vermoed dat dat niet zo eenvoudig zal zijn.
      Dan komt zo’n Idioot als de loco burgemeester van Limmerick een moslim dus met de uitspraak dat de mensen die demonsteren tegen de onderdrukking van de eigen bevolking maar door het hoofd geschoten moeten worden, omdat hij toch zeker zijn genoot in de moslimideologie wil verdedigen maar daarmee de halve Ierse bevolking tegen zich in het harnas jaagt.
      Maar pas op als de Paddy’s het op hun heupen krijgen zijn ze moeilijk tegen te houden daar weten de Engelsen alles van die in vroeger tijd de Ieren zwaar onderdrukt hebben.

      Geliked door 5 people

    • Jules Vismale zegt:

      Deze wijze spreuk las ik ooit in een oud geschiedenisboek toen in de 18de eeuw de Franse Revolutie uitbrak! Het zou me zelfs niets verbazen als de geschiedenis zich herhaalt en de gefrustreerde Fransen dadelijk moslims en de linkse regering gaan aanvallen en moskeeën gaan vernietigen!
      Het idee alleen om de guillotine (n Algerije en Tunesië, die vroeger koloniën van Frankrijk waren, hebben de Fransen toen al eeuwenlang vele honderden moslimextremisten met de guillotine onthoofd!) weer in te gaan voeren zou ik iets minder geslaagd vinden al heb ik geen spatje medelijden meer met dat radicale islamtuig!

      Geliked door 2 people

    • loekie zegt:

      denk het niet hoor; men (de overgrote meerderheid)is vooralsnog niet overtuigd van de enige mogelijke oplossing

      Geliked door 1 persoon

  4. Niek zegt:

    Overheden zijn als de dood voor dit soort groeperingen terwijl zij dit zelf uitlokken met meer meer meer migranten. Laat de politiek eens uitleggen waarom dit niet te stoppen is? Want Victor Orban kan het wel! Het is de macht achter de macht wat regeert en dirigeert en draagt regeringen op om bepaald beleid uit te voeren ongeacht het verkiezingsprogramma. Pietertje en die Turk weten dat heel goed. Europa wil dit niet maar vooral niet toegeven dat er verandering nodig is. Zij zijn helemaal geen volksvertegenwoordigers maar uitvoerders van Big farma en multinationals die aan de knoppen draaien. En het volk kan naar de kloten lopen. Helaas is dit eerder geweest in de geschiedenis tijdens de Franse Revolutie. Dat is ook de rede dat Europa zo graag nepnieuws wil bestrijden want dat is helemaal geen nepnieuws maar alternatieve media in opkomst omdat de echte media alles verdoezeld maar in opdracht van wie?

    Geliked door 1 persoon

  5. fredjohan zegt:

    Er woedt nog geen burgeroorlog, maar wel een veenbrand.

    Geliked door 3 people

    • Henk der Niederländer zegt:

      Goed gezien Fredjohan.

      Geliked door 1 persoon

      • scherpschutter1943 zegt:

        Veenbranden plegen op termijn vanzelf uit te gaan, als het veen op is. Een burgeroorlog ben ik niet zo bang voor. Een burgeroorlog vereist wapens, organisatie en een commandostructuur. In nederland en ook in europa, krijg je dat nooit voor elkaar. Moslims kunnen dat wel, die hebben de mensen, de organisatie, de commandostructuur en de wapens. Wordt dan zoiets als hamas.

        Geliked door 1 persoon

  6. R. zegt:

    NERGENS TE LEZEN BIJ DE NOS!!!!!!!!!! FUCK THEM ALL!!!!!!!

    Geliked door 2 people

  7. kulomnist zegt:

    Let me say this inEnglish:

    Geliked door 2 people

  8. Pingback: Frankrijk liet “islamist” vrij – even later vermoordde hij een Duitser | E.J. Bron

Plaats een reactie