Bijwerkingen…?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik spreek steeds meer mensen met plotselinge – elkaar zeer snel opvolgende – ontstekingsklachten zoals hartinfarcten, herseninfarcten, Crohn, colitis ulcerosa en andere inwendige ontstekingen aan organen, jicht, en zeer snel groeiende kankersoorten, en vrouwen die zomaar vier tot zes weken ‘menstrueren’. Een aantal van deze mensen zèggen zelf dat dit na de prik pas optrad en hoogstwaarschijnlijk de bijwerkingen zijn van de Covid-injecties.

Anderen weigeren deze combinatie te erkennen, ondanks de toename van operaties en medicatie die dat moeten kunnen bevestigen. Zij zeggen dat dit gewoon pech is of dat ze dat hun hele leven al hadden, maar ik ze daar nog nooit over gehoord heb. Ook zou het in de familie zitten… maar niet deze vorm van kanker, want die is sinds 2021 NIEUW!

Ik kan natuurlijk niet bewijzen dat dit aan ‘de prikjes’ ligt, maar het feit dat dit fenomeen zich in toenemende mate voordoet VANAF het moment in 2021, waarbij voor het eerst wereldwijd mRNA ‘vaccinaties’ of beter: gentherapie! (zoals dat letterlijk in de Staatscourant omschreven staat) onder psychische overheids- en mainstream-mediadruk zijn toegepast, leg ÌK die relatie WÈL!

Helaas ziet ‘dokter’ Kuipers geen enkele relevantie om deze in aantal toenemende gezondheidsklachten, medicatie èn de nog altijd aanhoudende oversterfte te onderzoeken… maar werkt elk onderzoek juist actief tegen!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bijwerkingen…?

  1. bobzelf zegt:

    IK GOK

    DAT HET KOMT DOOR DE OPWARMING VAN DE AARDE . .

    DE SMELTENDE IJSKAPPEN

    DE STIJGENDE ZEESPIEGEL ..

    DE ZURE REGEN

    BINNENKORT IS DE OLIE OP

    EN HET GAZZ .

    DAAR WORDEN MENSEN ZENUWACHTIG VAN

    EN DAN BEGINT DAT GEDONDER. SCHIJTERIJ , JEUK , AAMBEIEN

    JA DAT HAKT ER DAN WEL IN NATUURLIJK

    EN DAN LOOPT JE HARSLAG OP , EN JE GAAT MEER ETEN EN DRINKEN VAN DE ZENUWEN .. JE GAAT JE WIJF SLAAN

    EN DAN DOET JE IMMUUN SYSTEEM HET NIET MEER

    KAN IK DOOR VOOR DE KOELKAST ?? IK GOK VAN WEL

    BOBOBOBOBOBOBOB . DE BOKMA FAN

    Geliked door 3 people

  2. de barbaar zegt:

    Helaas knul, die koelkast heb ik hier gewonnen …simpel.
    Je doet het voor een ander en met elkaar stort je inelkaar….simpel toch?
    De prik en prikken ,boostertjes van troep….en je ingewanden kots je uit op de stoep….simpel toch…
    Je eet lekker je brood, neem de booster nr 6 en je gaat lekker dood…is simpel toch..
    Komt door het klimaat, de haat op de straat maar voornamelijk omdat je hersenpan op nul staat!,
    Neem de prik…de gratiesz spuit en de staat blaast jouw leventje uit…..simpel toch?

    Geliked door 3 people

    • bobzelf zegt:

      NOU WEET JE WAT IK DOE NIET ROT

      IK ZAL EFFE AAN BERT VRAGE OP HIJ HET EMAIL ADRES

      VAN OLIEBOB AAN JE DOOR GEEFT.

      DAN KAN JE EFFE AFSPREKEN

      IK HAD ER AL 2 MAAR VERGETEN OP TE HALEN

      ER ZIT WEL EEN KLEIN DEUKIE AAN DE LINKER KANT

      HUGGIE VEEL PLEZIER ERMEE

      BOBOBOBOOB 4 STERREN

      Like

    • 007lucia zegt:

      Mooi ritme !!!! Jij mag zeker alle sintgedichten schrijven

      Like

  3. pepo Copyright zegt:

    Check je aandoening op een van de bijwerkingen pagina’s van Pfizer.
    Het zijn maar 7 A4 tjes met bijwerkingen 😲

    Geliked door 2 people

  4. Alphons Mantel zegt:

    Volkomen terecht vervolgt de proccueur generaal van Texas (USA) momenteel fabrikant Pfizer wegens misleidende info terzake van werkzaamheid en bijwerkingen van genoemd vaccin

    Like

  5. Julia zegt:

    Het was een ordinaire onderdrukking gelukkig val ik onder de personen die wappies worden genoemd en heb mijn leven niet in gevaar gebracht door de exlperimentele rotzooi. Dat dit een deel van mijn vrijheid heeft gekost zal ik nimmer vergeven ook de zogenoemde egoïsten van medeburgers niet die het allemaal prima vonden dat eigen burgers werden buitengesloten en het zogenaamd deden voor een ander en zelfs mee lulden met de massa dat ongevaccineerden schuldig waren aan de toename van het virus. Dit zijn burgers die ook in tijden van oorlogen nimmer te vertrouwen dan verraden ze hun eigen moeder nog. Wie kwamen er op voor ouderen die werden opgesloten in bejaardenhuizen, onder dwang werden gevaccineerd omdat ze anders niet eens met een kaartjeclubje mochten mee doen en zelfs in eenzaamheid hebben moeten sterven. Echte vrienden en leuke sympathieke normaal denkende mensen heb ik juist in deze tijd van corona onderdrukking leren kennen. Zo ook de horeca zaken waar ik ook als ongevaccineerde gewoon werd toe gelaten zonder ausweis de QR code. Kortom ik laat mijn leven niet beïnvloeden door angst, leugens en indoctrinatie. Eén ding is zeker al die onderdanige angsthazen beseffen zeker nog niet dat iedereen vroeg of laat dood zal gaan maar het is nu wel triest hoeveel jonge mensen aan kanker lijden of sterven sinds de experimentele vaccinaties.

    Like

  6. duinsnip zegt:

    Jammer dat Wilders ook onnozel is.

    Like

    • 007lucia zegt:

      Kijk dat wil er bij mij niet in dat hij onnozel is..Je moet voor het eerst in je leven een hele verklaring tekenen dat Big Pharma fuck you zegt als het fout gaat… maar dat was al een hele poos zo, dat hadden ze al voor mekaar een dubbel FucK you dan, omdat je dubbel genaaid wordt???? Omdat je een walking talking dead man/woman walking bent…je houdbaarheids datum wordt zwaar verminderd
      Dat was al verdacht…. nog verdachter was dat waar ze je mee inspoten op -15 0f -20 graden bewaard moest worden..Dan moet je weten dat als er water in je oor gespoten wordt of als je een rectaal onderzoek moet ondergaan dan moet het water wat ingebracht wordt lauw zijn…..lichaamstemperatuur, omdat het anders slecht voor je is en complicaties kan geven, dan wordt er een koude kwak linea recta zo je lijf ingespoten, komt wel degelijk heel snel in je bloedbaan terecht wat doet dat met je systeem. Als het een busreis was je hart is een paar haltes verder.
      Bovendien ooit eens opgezocht waarom er per sé in de bovenarm geprikt wordt het blijkt namelijk dat die plaats sowieso al allerlei problemen geeft dus waarom daar( wordt trouwens bij meerdere vaccinaties gedaan) ???

      Like

Plaats een reactie