Tweet van de AfD

(Vertaling: E.J. Bron)

Dit jaar al 300.000 asielaanvragen: de “stoplicht”-regering en de CDU schaffen Duitsland af!

Complete hoofdsteden van deelstaten, zoals Wiesbaden, Mainz of Kiel hebben een lager inwoneraantal: dit jaar zijn er tot november zegge en schrijve 304.581 eerste asielaanvragen in Duitsland ingediend. Zo ziet de realiteit van de zogenaamde “vermindering” en “controle” van de massamigratie door de “stoplicht”-regering er uit. Dat is nog exclusief het extreem hoge aantal na-reizigers, de onopgemerkt binnengekomen personen of de Oekraïners, die geen asielaanvraag hoeven indienen.

Alleen al in november werden er ongeveer 35.000 aanvragen ingediend; waarvan 61% door Syriërs (11.489), gevolgd door Turken (10.132). Ongeveer 80% van de aanvragers zijn overigens mannen. Kortom: een catastrofe! En alsof dat nog niet genoeg zou zijn, laat de Duitse regering op dit moment weer Afghanen uit Pakistan per chartervlucht naar Duitsland invliegen om hen voor uitzetting uit Pakistan te beschermen.

Maar ook een CDU-regering zou aan deze ontbindingspolitiek tegen het eigen land niet het geringste veranderen – integendeel. De partijvoorzitter van de CDU, Friedrich Merz, zweeft ondanks de complete overbelasting van ons land nog steeds een jaarlijkse massamigratie van ongeveer 200.000 mensen voor ogen – met het oog op de onbetrouwbare CDU-verkiezingsbeloftes moeten we daar echter waarschijnlijk nog een nulletje bij plakken. In alle Duitse deelstaten, waarin de CDU regeert, wordt bijna niemand uitgezet. Het door een CDU-burgemeester geregeerde Berlijn heeft nu een stop op uitzettingen voor de winterperiode besloten. “Wegner regeert zoals rood-groen-rood”, merkt zelfs de migratie enthousiaste “Berliner Zeitung” in een treffende kop op.

Het loze gepraat van de CDU dat men de migratie zou willen beperken, is daarom aan leugenachtigheid en driestheid niet te overtreffen. Er is maar één partij die hier serieus iets aan wil doen: de AfD. Omdat wij patriottisme niet schuwen, om het even wat de media zeggen. Omdat wij altijd de belangen van het eigen land op de eerste plaats zetten. Met ons zal er geen “stop op de uitzettingen”, maar een migratiestop komen – met bewaakte grenzen, met de afschaffing van de magneet sociale uitkeringen en met de consequente uitzetting van illegale en criminele buitenlanders. Daarom AfD.

Bron:
twitter.com/AfD/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tweet van de AfD

  1. antiislamnu zegt:

    Die Duitsers vonden het in het begin maar wat leuk al die zielige asielparasieten. Wel jammer dat ze nu voor de derde keer Europa kapot maken nu heel geraffineerd van binnen uit .

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Ach wat is hier in dit kinkerlandje beter. Ook de komende maand blijft de druk op het aanmeldcentrum in Ter Apel hoog. De instroom is hoger dan verwacht, zegt demissionair staatssecretaris Eric van der Burg (Asiel). Hij zoekt voor het einde van het jaar nog vierduizend extra opvangplekken.”Normaal gesproken zouden we nu een lage instroom moeten hebben. Dat zien we nu niet”, zei Van der Burg na afloop van de ministerraad. De laatste weken meldden zich tussen de twaalf- en dertienhonderd asielzoekers per week. Vorig jaar ging het om gemiddeld duizend mensen per week. Van der Burg deed daarom vrijdagochtend opnieuw een beroep op alle commissarissen van de Koning, de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), het Veiligheidsberaad en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Eerdere oproepen aan gemeenten om meer plekken te regelen hebben tot nu toe te weinig opgeleverd. Ik hoop dat vele gemeenten zeggen Van der Burg zoek het maar uit wij hebben niet eens genoeg woningen voor eigen ingezetenen en de hotels en vakantieparken houden wij beschikbaar uitsluitend voor recreatie. Het is meer dan genoeg geweest dit land is vol punt uit. Allemaal te danken aan de volksverlakker Rutte die de benen heeft genomen omdat deze EU likker bij elk kruisje zijn handtekening heeft gezet. Ondertussen staat onze zorg, woningmarkt en onderwijs onder zware druk en hebben wij te maken met te weinig huisartsen daarbij kost het blijvend binnen halen van de invasie ons belastingbetalers miljarden per jaar. Wie is er nu niet klaar mee en als die deugkneuzen zo graag het humane mannetje of vrouwtje willen uithangen zou ik zeggen neem ze zelf op eigen kosten in huis. https://www.telegraaf.nl/nieuws/298160234/rechter-haalt-streep-door-opvang-300-asielzoekers-in-van-der-valk-hotel-in-uden Terecht achter de ruggen van omwonende om even een deal slaan met Van der Valk te ziek voor woorden. Schoonmakers in dienst om het vuil, de strontpotten en de boel schoon houden voor dat binnengehaalde grut laat ze zelf maar uit de handen uit de mouwen steken en zelf koken en hun eigen shit en vuiligheid opruimen kunnen ze ook de boel op straat niet zieken. Voor onze ouderen is er praktisch geen thuiszorg meer mogelijk.

    Geliked door 2 people

  3. stradivotsi zegt:

    Zoals hier in NL gaat het niet anders dan in ons buurlanden.
    Immers, de schimmel is al doorgewoekerd. Schimmeldraden
    volgens de natuur kennis, kunnen vele tientallen meters ondergronds
    doorgroeien. Eenmaal geinfecteerd, dan heb je een hoop karwei om
    dat eruit te krijgen. Ik spreek dan van een “kwade schimmel”

    Als de AfD ook zoals hier de PVV de grootste wordt, dan zullen de
    kwade schimmels er alles aan doen om te overleven en hun
    schimmeldraden/daden te laten doorgroeien.

    Dan geef ik nog een flashback van dit artikel, lees het nog eens.

    Het november-verkiezingentumult richting Agenda 2030

    een woord……. “bekokstoofd”………………… het zou wel eens kunnen wezen zo.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie