Rechter haalt streep door opvang 300 asielzoekers in Van der Valk-hotel in Uden

UDEN – De opvang van driehonderd asielzoekers in een hotel van Van der Valk in Uden gaat voorlopig niet door. De nieuwe bewoners zouden op 11 december er hun intrek nemen en er tot uiterlijk 1 oktober 2026 verblijven. Maar de rechtbank haalde een streep door dit voornemen van de gemeente Maashorst en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). De gemeente moet eerst een besluit nemen over de vergunningaanvraag van het COA. Daarna kunnen omwonenden hiertegen bezwaar maken, aldus de rechtbank.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Rechter haalt streep door opvang 300 asielzoekers in Van der Valk-hotel in Uden

  1. Julia zegt:

    Terecht het COA even zonder overleg met omwonenden een deal slaan met Van der Valk is te maf voor woorden. Niet alleen een rot streek door het COA maar wat te denken van Van der Valk die a.u.b. 140 euro per nacht voor een kamer vraagt. Het is een schande om over de ruggen van de belastingbetalers je hotel beschikbaar te stellen. Zo geldgeil 25 euro per kamer is meer dan genoeg, schoonmaakdienst is overbodig ze kunnen zelf wel hun eigen shit opruimen en zelf maaltijden bereiden.

    Geliked door 1 persoon

    • Jules Vismale zegt:

      Ik weet trouwens zeker dat als die 300 asielzoekers inderdaad in het Van der Valk-hotel bij Uden waren gehuisvestigt en daar de Maashorst ingingen ze daar ook vast weer heel snel uit zouden rennen!
      In die bossen lopen namelijk wisenten en taurossen rond, wilde runderen van tegen de 1000 kilo (!), en die verjagen daar vrijwel iedereen die hen te dicht benaderen! Dus als ze daar misschien nog last krijgen van misdragende asielzoekers en vluchtelingen dan sturen we gewoon de wisenten en taurossen op hen af!

      Geliked door 1 persoon

  2. stradivotsi zegt:

    De rechter had goed beslist. Maarrrrrrr….. op termijn wat dan? Het benutten van
    regels door mazen in wet, ofwel in een van hoger beroepwege andere rechter
    dan nóg groen licht verkrijgen kunnen.
    Men zal niet rusten, of de plek word 500 meter verlegd naar andere locatie, en
    patsboem! Het mag dan wel.

    Dat COA is een pure zakenwereld.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ravian zegt:

    Boycotten dat Van der Valk NSB zooitje…

    Like

Plaats een reactie