Wat heeft dat met klimaatbescherming te maken? Thunberg alweer bij anti-Israël demonstratie

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat het activisme van de klimaat-chaoten meer met ideologie dan met wetenschap te maken heeft, denken al veel mensen. Zwedens klimaaticoon Greta Thunberg wil deze indruk ook niet meer verbergen. Nu was ze alweer aanwezig bij een anti-Israël demonstratie – deze keer in Leipzig. Wat heeft het Midden-Oosten conflict met klimaatbescherming te maken?

Kennelijk lijden de Palestijnen “buitenproportioneel sterk” onder de klimaatverandering. Dat beweerde “Fridays for Future” al in het verleden. Het was geen eenmalige “uitglijder”. De klimaat-chaoten vielen daarvoor al meermaals door hetze tegen Israël en boycotoproepen tegen de joodse staat op – zowel “Extincion Rebellion”, “Fridays for Future” en de “Last Generation”.

Nu heeft de Zweedse “klimaat-activiste” Greta Thunber zich vorige week woensdag opnieuw onder een solidariteitsactie voor Palestijnen in Leipzig gemengd. Thunberg zou zich vorige week woensdagavond enige tijd bij de demonstratie in de binnenstad opgehouden en daar een korte toespraak gehouden hebben, zei een woordvoerder van de politie. Aan de aangemelde demonstratie zouden ongeveer 200 mensen hebben deelgenomen. Het eerst had de “Leipziger Volkszeitung” daar over bericht.

Thunberg bekritiseert Israëls militaire operatie in de Gazastrook

Het zou vooraf niet bekend geweest zijn dat Thunberg, de leidende figuur van “Fridays for Future”, aan de actie in de hoofdstad van de deelstaat Sachsen zou deelnemen, zei de politiewoordvoerder. Volgens informatie van de krant bekritiseerde Thunberg in haar toespraak he toptreden van Israël in de Gazastrook. Daarvoor hadden Hamas-terroristen bij een verwoestend bloedbad op 7 oktober 1139 mensen vermoord, waaronder 695 Israëlische burgers, meer dan 5400 mensen verwond en 240 Israëli´s als gijzelaars ontvoerd.

Thunberg en andere leden van de Zweedse tak van de klimaatbeschermingsgroepering “Fridays for Future” hadden Israël in december beschuldigd van volkerenmoord in de Gazastrook.

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wat heeft dat met klimaatbescherming te maken? Thunberg alweer bij anti-Israël demonstratie

  1. droevige mof zegt:

    Greta, hoe zit het met de oorlog in Oekraïne? Wat een CO2-uitstoot. Het enige dat kan helpen is er onmiddellijk een einde aan te maken. En omdat het heel snel moet gebeuren, zou de capitulatie van Oekraïne de meest milieuvriendelijke oplossing zijn.
    Maar dat zal Greta nooit zeggen nu Zweden zich snel bij de NAVO heeft aangesloten en zich bewapent. Al dat gepraat over het klimaat is niets anders dan propaganda voor heel andere doelen.

    Like

  2. BosscheBol zegt:

    Het is voor links erg belangrijk om het klimaatverhaal aan het palestijnenverhaal te koppelen.
    Links is al vele jaren lang op zijn retour. Bij de laatste verkiezingen hebben ze goed op hun flikker gehad en het einde van hun almacht is in zicht. Daarom willen ze de band aanhalen met hun grootste en fanatiekste groep “beschermelingen”: de mohammedanen. Dan treden links en mohammedaans samen op, worden dubbel zo groot en kunnen nog jaren aan de macht blijven.

    Links, van oudsher beschermers van de mohammedanen, biedt zich aan om een soort onderstroming van de mohammedanen te worden om hun verachtelijke politieke leven nog een paar jaar te rekken.

    Geliked door 1 persoon

  3. karton zegt:

    Geef dat debiele Zweedse kind, Thunberg, een bord in d’r handen en ze hobbelt óveral achteraan.
    Vanwege ‘t klimaat vliegt ze de gehele wereld over, je zou nu verwachten dat ze zou gaan demonstreren in Gaza, tégen Israël, maar das kennelijk iets teveel gevraagd .

    Like

  4. Ravian zegt:

    Dat hele “klimaatbescherming” is dan ook slechts een masker voor het communisme.
    En dat geld niet enkel voor “Antifa” Greta, dat geld voor de hele groenlinkse kerk.

    Like

  5. Svalbard zegt:

    Die gestoorde griet maakt al haar leven lang de verkeerde keuzes.

    Like

  6. olieklippie zegt:

    Dat “kind” heeft een groot probleem in haar hoofd.
    Eigenlijk gewoon negeren.

    Like

  7. Saeftinghe zegt:

    welk zelfdenkend mens kan die greta nog serieus nemen, In haar hoofd zit slechts een draadje om haar oren op de plek te houden ermee luisteren kan lijkt onmogelijk te zijn.
    Mogelijk de reden dat ze daarom zoveel onzin babbelt

    Like

  8. ronjaspers zegt:

    Het “klimaat” van jodenhaat.

    Geliked door 1 persoon

  9. Tukker24 zegt:

    Verwarde pesonen zien we steeds vaker in de openbare ruimte. Dit bij gebrek aan plaatsen in de kliniek.

    Like

Plaats een reactie