Oekraïners haten Zelensky: Slechts 16,2% zouden opnieuw op de Oekraïense president stemmen

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Nog een probleem, dat Zelensky met veel van zijn bewonderaars uit het Westen deelt: de eigen bevolking wil niks meer weten van de oorlogshitsers. Slechts 16,2% van de bevolking zou opnieuw op de Oekraïense president stemmen.

Hebben de mensen in de Oekraïne begrepen dat zij en hun land op dit moment in een smerige proxy-oorlog aan de belangen van de “Deep State” worden opgeofferd? Dat Zelensky vanaf het begin zijn opdrachtgevers uit de VS en Groot-Brittannië belangrijker vond dan zijn eigen volk? Totdat er alleen nog maar getraumatiseerde mensen in puin achterblijven? Denken ze inmiddels ook aan de talloze kinderen, vrouwen en mannen (burgers) van de Donbass, die allemaal alleen maar vrij wilden zijn en daarvoor door het eigen (Oekraïense) leger aangevallen werden? Werden ze wellicht getuigen van een van de vele gedwongen rekruteringen, die Zelensky overal in het land laat uitvoeren?

Onze vondst van de week uit de Zwitserse “Weltwoche”:

Nog maar 16,2% achter Zelensky

“Als er op dit moment presidentsverkiezingen in de Oekraïne zouden worden gehouden, dan zou het er voor de herverkiezing van president Volodymyr Zelensky slecht uitzien. Want volgens een nieuwe peiling zouden maar 16,2% opnieuw op hem stemmen, zoals Oekraïense media berichten.

Interessant: 38,2% van de Oekraïense bevolking zou op de onlangs ontslagen generaal Valerij Zaloezjny stemmen. Zelensky had hem onlangs vanwege meningsverschillen over de militaire strategie door Oleksandr Syrsky vervangen.”

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Oekraïners haten Zelensky: Slechts 16,2% zouden opnieuw op de Oekraïense president stemmen

  1. Harry zegt:

    Nou , ze zijn daar niet zo kinderachtig : RUIM HEM LEKKER ZELF EVEN OP !
    Hoeft Putin daar geen energie meer in te steken .
    En neem al zijn bezittingen in “binnen” en buitenland maar in beslag , want dat is allemaal van gestolen geld !
    Met gasten die het land uit willen vluchten omdat ze geen zin hebben om tot goulash gereduceerd te worden door Russische munitie , zijn ze ook niet zo voorzichtig .
    Worden met een paar man beet gepakt en een busje in getremd .
    Húp , naar het front !

    Geliked door 2 people

  2. Julia zegt:

    Hoe heeft men ooit kunnen stemmen op een voormalige coke snuivende corrupte acteur. Mensen stemden in 2019 op Vladimir Zelenski vanwege een tv-serie waarin hij in de rol van een gewone geschiedenisleraar tekeer gaat tegen corrupte politici en vervolgens zonder campagne of steun van een rijke oligarch de verkiezingen wint. De leraar hield een tirade over de vicieuze cirkel waarin Oekraïne zit: ‘Mensen zijn verbaasd wanneer hun politici steeds weer dezelfde fouten maken! Dat komt doordat die politici allemaal wiskundigen zijn, ze kunnen alleen maar optellen en aftrekken en hun eigen vermogen vermenigvuldigen! […] We kunnen slechts kiezen tussen twee schurken, en zo gaat het al 25 jaar. En weet je wat? Nu gaat er ook niets veranderen. Weet je waarom? Omdat we allemaal weer een schurk kiezen. En dan zeggen we: Ja, het is een schurk, maar de rest is nog erger.’ De ironie kan niemand ontgaan. Ironie in het kwadraat: eerst wordt fictie realiteit als Zelenski gekozen wordt en nu blijkt Zelenski niet veel beter te zijn dan zijn tegenstander en voorganger Petro Porosjenko, iets wat de leraar in de serie al voorspelde. Uit de documenten van de Pandora Papers komt tevoorschijn dat Zelenski en zijn drie compagnons (de gebroeders Sjefir en Andrej Jakovlev) met hun productiemaatschappij Kvartal 95 een netwerk van brievenbusfirma’s in belastingparadijzen hadden opgezet. Dit netwerk functioneerde zeker vanaf 2012, het jaar dat Kvartal 95 programma’s ging leveren voor het televisiekanaal 1+1 van oligarch Igor Kolomojski. Men verdient waarvoor men kiest het resultaat is echter wel zeer triest. Helaas ze zijn er daar in de Oekraïne wel heel laat achter.

    Geliked door 4 people

  3. bobzelf zegt:

    END OF STORY

    MAAR UKRAINIANS ZIJN DUS VOLLEDIG GESCHIFT.

    ANECDOTE …….

    BIJ DE VORIGE VERKIEZINGEN DEED OOK .DIE MEVROUW MET DIE WITTE PAARDENSTAART MEE … TIMOSHENKA

    DIE MEVROUW DIE 500 MILJOEN ACHTER OVER HAD GEDRUKT. IN DE GEVANGENIS WERD GEGOOID LATER

    EN MET EEN VRESELIJKE PIJN IN HAAR RUG NAAR DUITSLAND MOCHT VOOR BEHANDELING

    WAAR ZEI IN HET ZICHT VAN MERKEL . ALS HERRIJZENIS IN DE BIJBEL

    HOSANNA .A MIRACLE …. IK KAN WEER LOPEN ….. . U WEET WEL ..

    WANT ZE HEBBEN MIJN FIETS GESTOLEN OF ZO

    OPSTOND UIT HAAR ROLSTOEL MET HAAR KILLER HEELS EN MERKEL OMARMDE

    WHAHAHAHAHA

    MAAR GOED. MIJN MEISSIE HAD EEN COLLEGA DIE EFFE KOFFIE KWAM DRINKEN

    DUS IK VRAAG ZO LANGS MIJN NEUS WEG .

    OP WIE GAAT U STEMMEN NU ??

    DE LIEVE DAME ZEI .. . OP TIMOSHENKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    IK ZEI . JA MAAR DIE HEEFT 500 MILJOEN GESTOLEN ….

    ZE ZEI NOU MISSCHIEN BETAALT ZE DAN DE HELFT WEL TERUG

    WHAHAHAHAAH

    WHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

    BENT U ER NOG.

    MET DIT VOLK HEEFT U TE MAKEN

    VOLLEDIG GESTOORD DUS .

    IK GA 3 UURTJE HOBBELEN ALS OUWE LUL ZIJNDE

    U KUNT WEL EFFE ZONDER MIJ TOCH

    LATERRRRRR. ZIJN DE LIJSTEN VAN DOLFFFFFFFF EN MR BOKMA AL BINNEN ??

    WHAHAHAHAHAHAH

    BOBOBOBOBOBOBOBOBOBOBOOBOBOOBOBOB

    Geliked door 3 people

  4. Kees Simons zegt:

    Ze krijgen het eindelijk door, de bewoners van Ukraine. Als sterft meer dan de helft, het doet hem niets, hij moet de agenda afwerken die de VS en de EU hen hebben opgelegd. Liever alle Ukrainers dood, dan dat het land , of een deel daar van, in de handen van de Russen komt. En wij kijken allemaal toe….

    Geliked door 3 people

  5. Ravian zegt:

    Zelenski is destijds met een overweldigende meerderheid gekozen omdat hij A) beloofde de vriendschap en economische banden met Rusland te herstellen en B) beloofde de Minsk akkoorden uit te voeren en de Donbass zelfbestuur te geven.
    Daarna heeft hij dan het Oekraïense leger op diezelfde Donbass los gelaten, en heeft hij een allesvernietigende oorlog met Rusland uitgelokt.
    Zelenski heeft dus gewoon gigantisch kiezersbedrog gepleegd, en daarom stemt er nu, behalve zijn mede nazi’s, geen hond meer op hem.

    Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Wat zou het voor onze samenleving een weldaad zijn als nog maar 16,2% op dat linkse gif zou stemmen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie