Drie keer winst in één dag: grote stap voor Trump richting verkiezingen

Donald Trump heeft de Republikeinse voorverkiezingen in de Amerikaanse staten Idaho en Missouri gewonnen. Eerder zaterdag schaarde een ruime meerderheid van de stemgerechtigden bij de partijconventie van de Republikeinen in Michigan zich ook al achter de oud-president.

In alle drie de staten versloeg Trump met groot verschil zijn enige overgebleven rivaal Nikki Haley. Daarmee is hij weer een stap verder om in november namens de Republikeinen de strijd om het presidentschap aan te gaan met Democraat en huidig staatshoofd Joe Biden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Drie keer winst in één dag: grote stap voor Trump richting verkiezingen

  1. Rina Pelgrum (Cathy) zegt:

    Dit is om de bevolking te laten zien dat nog steeds bijna unaniem Trump als de beste president wordt gezien. Trump is nog steeds president van de VS. De laatste jaren laten goed zien welke kant de rest van de wereld op zou gaan zonder een stevige tegenwind. Wij zouden de slaven van de nazi wef zijn…….

    Like

    • adbos15460 zegt:

      Ja hoor . Hij is nog niet eens president af geweest . En die neppe fossiel die er nu zit …, is helegaar geen president geweest . Maar dat wist ik , simpeleziel , toen al, maar mede mongool rutte

      Like

    • adbos15460 zegt:

      Die was eerste om hem te feliciteren 😅manmanman …, WAT een klucht

      Like

Plaats een reactie