Ter herinnering: De cyberveiligheid van de Duitse Bundeswehr wordt door de transpersoon Marc “Anastasia” Biefang geleid

(Vertaling: E.J. Bron)

Na het lekken van het “Taurus”-telefoongesprek zijn de Duitse mainstream media minder over de inhoud van het gesprek bezorgd, maar vragen zij zich vooral af hoe het mogelijk is dat gespreksinhoud van Duitse officieren afgeluisterd worden en waarom deze onveilige communicatiekanalen zoals het platform “WebEx” gebruiken. Terwijl dit strikt genomen niet verwonderlijk is. Ter herinnering: voor de cyberveiligheid van de Bundeswehr maatgevend verantwoordelijk is o.a. Marc “Anastasia” Biefang (foto), die zichzelf als transseksueel identificeert. Over zijn levensloop kom je op Wikipedia o.a. het volgende te weten:

Op 18 oktober 2017 nam Biefang het commando over het informatietechniekbataljon 381 (ITBtl 381) in de Kurmark-kazerne in Storkow van haar voorganger, luitenant-kolonel Thorsten Niemann, over. Van augustus 2018 tot maart 2019 nam Biefang aan haar tweede buitenlandse inzet in Afghanistan deel, waar ze bij Resolute Support in het hoofdkwartier Train Advise Assist Command Nord als hoofd CJ 6 werd ingezet. Ze leidde het informatietechniekbataljon 381 tot 27 oktober 2020 en werd daarna afdelingshoofd voor actie- en oefeningsplanning in het commando Cyber- en informatiecentrum in Bonn.”

Landelijke bekendheid verwierf Biefang bovendien in 2019, toen ze een berisping kreeg, omdat soldaten ook buiten diensttijd “volgens de voorschriften” dienen op te treden: concreet ging het om het profiel van Biefang op “Tinder”, waarin hij schreef: “Spontaan, vol lust, trans*, open relatie op zoek naar seks. Alle genders welkom.” (RT berichtte).

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Ter herinnering: De cyberveiligheid van de Duitse Bundeswehr wordt door de transpersoon Marc “Anastasia” Biefang geleid

  1. BosscheBol zegt:

    Ik zie het steeds vaker, ook om me heen. Westerse linkse mensen denken dat ze god zelf zijn. Dat komt waarschijnlijk omdat ze al tientallen jaren hun eigen bevolkingen onderdrukken. De eigen bevolking wordt steeds meer uitgeknepen, wordt steeds meer grondrechten afgenomen, krijgen met steeds meer censuur te maken en vooral: … MOETEN HUN BEK HOUDEN. Als een stel vreedzame ouderen daartegen protesteert, slaat de westerse linkse overheid ze tegen het asfalt, slaat er nog eens goed met de knuppel overheen en laat de honden bijten. Dat geeft de linksers een gevoel van almacht.

    Ze geloven dat ze dit met Rusland ook kunnen. Het gaat zelfs zover dat ze denken dat ze een kernoorlog kunnen winnen en overleven. Ze zijn onaantastbaar. Poetin is het hoofd van het slechte Rusland en dus dom en slecht. Hij is ziek en zijn eigen volk wil hem dood. Dit terwijl de Oekies dagelijks grote successen boeken. En deze propaganda zijn ze zelf gaan geloven. Dus ze hoeven een telefoongesprek waarin ze bekonkelen hoe ze stiekem aan de oorlog kunnen meedoen zonder dat ze dit toe moeten geven helemaal niet in het geheim te doen. Rusland is dom en slecht dus die hebben dat soort dingen tóch niet door. Die kúnnen de almachtige westerse godenzonen helemaal niet afluisteren

    De werkelijkheid is anders. We zijn in het westen dermate gedegenereerd dat we een gemiddeld IQ van 80 of zo hebben.

    Geliked door 2 people

  2. droevige mof zegt:

    Anastasia houdt van publiciteit. Haar bruiloft in een witte trouwjurk, maar ook haar harde, in alle opzichten harde werken in een absoluut liefdevol lief leger is hier te zien. Het kost haar maar drie dagen en ze heeft Amsterdam al veroverd. Met liefde en watjes, wat anders?
    https://www.ich-bin-anastasia.de/

    Like

  3. Ravian zegt:

    Het is gewoon een linkse viespeuk, die zijn leuter overal wel in wenst te steken.
    Buiten alle genders zullen dus ook wel ALLE leeftijden welkom zijn, en dan vooral die onder de zestien…

    Like

  4. Peter . zegt:

    Onvoorstelbaar dat die moffen zich zo in de maling laten nemen ,Corona ,en nu een wereldoorlog voor de deur,alles bedacht door wat oliebollen,en een transgender . aan alles heeft Putin de schuld??Beter dat geteisem in Brussel opheffen ,zal veel rust brengen en de welvaart weer op gang brengen .

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie