De Amerikaanse samenleving valt uit elkaar

(Door: René Dercksen)

Democrats nemen loopje met de rechtsstaat

In Nederland kennen we politieke processen, maar in de VS is de complete rechtsstaat gepolitiseerd. Zo besloot een Democratische rechter onlangs in te grijpen in de bedrijfsvoering van Tesla, ten nadele van Elon Musk. Maar de processen tegen Trump slaan alles. Daarvoor moeten dan wel even snel wetten worden aangenomen en ontlastend bewijsmateriaal worden verboden, zoals bij de aanklacht voor verkrachting dertig jaar geleden van Elisabeth Jean Carroll, waarvoor Trump is veroordeeld. Wat de Democraten vergeten, is dat een land dat corrupt is niet functioneert en dat dit leidt tot economisch verval. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De Amerikaanse samenleving valt uit elkaar

  1. loekie zegt:

    in Nederland kennen we politieke processen…ben nog steeds niet uitgelachen

    ik durf te wedden dat nl corrupter is dan cokraine

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Loeki.Goed gezien dat nederland corrupt is onder de zogenaamde “elite” In nederland en europa regeren de bilderberg groep (WEF) Europeese omgekochte of gechanteerde politici zijn “marionetpoppen” en voeren de orders uit van de bilderberg groep (WEF) In nederland zijn dat de bilderberg lakeien,rutte,kaag,ollongkren

      Like

  2. delamontagne zegt:

    Tot slot. Wat hebben de MSM u verteld over deze zaken?……………
    Antw: Niets.
    Kan men D66 in NL niet zien als equivalent aan de U.S-Democrats ?

    Geliked door 1 persoon

  3. jantjeuitnl zegt:

    “Zo besloot een Democratische rechter onlangs in te grijpen in de bedrijfsvoering van Tesla, ten nadele van Elon Musk.” Precies zoals voorspelt in Atlas Shrugged van Ayn Rand.

    Like

  4. ronjaspers zegt:

    Er bestaat een 16 jarig plan om amerika en de amerikanen van binnenuit te vernietigen.Die neppresident obama (barry soetoro) heeft de eerste 8 jaar sloopwerk gedaan.Hillary clinton zou de resterende 8 jaar sloopwerk voltooien,maar toen won trump.Daarom is de “deepstate” woest op trump,en is er al jaren een heksenjacht tegen hem aan de gang.Trump werkte niet mee aan het 16 jarige plan om de V.S. van binnenuit te vernietigen.

    Like

Plaats een reactie