Maria Sacharova: Duitse journalisten verlaten het land wanneer Russische door Berlijn worden aangevallen

Gebouw van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken in Moskou.

(Vertaling: E.J. Bron)

De inspanningen van de Duitse federale autoriteiten om afbreuk te doen aan het werk van Russische journalisten zouden ertoe leiden dat de Duitse mediavertegenwoordigers gedwongen zullen zijn Rusland te verlaten, aldus het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

Maria Sacharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, waarschuwde de Duitse regering op de tv-zender “Solowjow.live” voor vergeldingsmaatregelen. In het geval van beperkingen van het werk van Russische journalisten in Duitsland zou Moskou tegenmaatregelen nemen, benadrukte ze.

Ze verklaarde dat de Bondsrepubliek besloten zou hebben Russische journalisten uit te wijzen en hun verblijfsvergunningen of machtigingen voor hun werk in het land niet meer te verlengen. Sacharova wees er op dat “Duitse journalisten Rusland zullen verlaten”, mocht de Bondsrepubliek de Russische journalisten aanvallen en dit plan uitvoeren. Ze benadrukte:

Ik zeg het direct, opdat iedereen het weet, het is immers al via diplomatieke wegen ook in Berlijn bekend: wanneer ze de Russische journalisten aanvallen en hun voornemen nog realiseren, zullen Duitse journalisten uit Rusland vertrekken.”

Daarvoor was de Duitse ambassadeur Alexander Lambsdorff op het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken ontboden, nadat gesprekken van Duitse officieren over de vernietiging van de Krimbrug bekend geworden waren. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Moskou verklaarde dat d pogingen van de Duitse autoriteiten om het werk van Russische journalisten te beperken ongeoorloofd zouden zijn. Dergelijke handelingen zullen niet onbeantwoord blijven, benadrukte men op het ministerie van Buitenlandse Zaken.

De mensenrechtenorganisatie Amnesty International heeft de situatie van de Russischtalige journalisten in Europa onlangs alarmerend genoemd. Zo verklaarde Agnès Callamard, de secretaris-generaal van de organisatie, op een vraag over de sluiting van Russischtalige media in westerse landen: “Dat is een thema, dat voor Amnesty extreem belangrijk is, het baart ons zorgen.” Volgens Callamard bereidt de organisatie op dit moment een bericht over de vervolging van Russischtalige journalisten voor, dat binnenkort gepubliceerd zal worden.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Maria Sacharova: Duitse journalisten verlaten het land wanneer Russische door Berlijn worden aangevallen

  1. droevige mof zegt:

    Amnesty International is absoluut niet onafhankelijk, maar de spreekbuis van het linkse establishment. Kritiek uit deze hoek is een klap in het gezicht van de Duitse regering door haar eigen trawanten. Als tegelijkertijd het Wunderwaffe Victoria Nuland wordt ontmanteld, dan is het tijd voor jou om te gaan, beste Scholz, en je vrienden met jou.
    “Gute Nacht, Freunde. Es ist Zeit für uns zu gehen…”

    Geliked door 2 people

  2. Levi Goudstrauss zegt:

    Voor de zekerheid, niet om olie op het vuur te gooien vanwege de niet aflatende anti-Russische sentimenten die te pas en te onpas gebezigd worden door hersenloze geweghersenspoelde zombies, zal ik mijn Dragunov maar uit de olie halen… en zal alvast een schietgebedje doen naar de persoon waaruit Jezus geboren werd van rechtswege…
    Kunnen Jetten en De Jonge geen duo-voorzitter worden van de NAVO of moet daar nog een transgendernicht bij die de cybersecurity van het duitse leger faciliteerd? Dan kan (ver)Rotte nog tot in de eeuwigheid demissionair despoot blijven!

    Geliked door 2 people

  3. leeuw7 zegt:

    De dood en verderf zaaiende,criminele NAVO lidstaten hebben niets te zoeken in de door en door corrupte Oekraïne!!Deze mensonterende,allesvernietigende uitgelokte oorlog moet onmiddellijk stoppen!! Russen,Oekraïne en ook Europa hebben absoluut geen baat bij deze neonazistische fascistische door de VS geënsceneerde allesverwoestende bloedige oorlog!!

    Mattheüs 5:9 Zalig zijn de vredestichters, want zij zullen Gods kinderen genoemd worden.

    Het gecorrumpeerde,zeer onbetrouwbare Nederlandse ,oorlogshitsende,Woke,LGBTi ,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia establishment-vaccinazi’s -oorlogsmisdadigers-veelplegers moet een halt worden toegeroepen!!

    De van overheidswege georganiseerde demissionaire terroristische Mark Rutte en consorten (een van overheidswege georganiseerde boevenbende!)zijn allesbehalve vredestichters ,maar een regelrechte vloek voor Nederland en Europa !!Deze gewetenloze ,schaamteloze,demissionaire psychopaat Mark Rutte mag natuurlijk nooit de baas van de NAVO worden,deze demissionaire neofascistische boef hoort thuis in de gevangenis!!

    Onafhankelijke tribunalen zijn een must om deze van overheidswege georganiseerde terroristische Nederlandse WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s te kunnen berechten!!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State (beerput,moeras) Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

  4. leeuw7 zegt:

    TURBO KANKER – Bij de 40-jarige FOX NEWS-journalist Ashley Papa werd de diagnose fase 4 van de bijlage Turbokanker gesteld (Fox news verplichte COVID-19-vaccins) –

    16 gevallen jonger dan 50 jaar

    Niet vergeten ook de corrupte Nederlandse van overheidswege georganiseerde vaccinazi’s proberen (waarschijnlijk)ook met deze oorlog hun COVID-19 pharma maffia misdaden te verhullen !!

    Steve Kirsch-patholoog rapporteert een verbluffende toename van 52% in het kankerrisico voor mensen tussen de 15 en 59 jaar die zijn gevaccineerd
    “Ik heb zojuist een patholoog in Kroatië geïnterviewd die me vertelde over een onderzoek dat ze deed en waaruit bleek dat het aantal carcinomen (alle stadia) in de leeftijdsgroep van 15 tot 59 jaar met 52% toenam. Ze weigert zich te laten vaccineren.”

    COVID is niet bedreigender dan de seizoensgriep, geeft CDC eindelijk toe… waar zijn de excuses aan al diegenen die de afgelopen VIER jaar hetzelfde hebben gezegd?

    https://www.naturalnews.com/2024-03-04-covid-no-more-changing-seasonal-griep-cdc.html

    Het was allemaal een list om ons het giftige vaccin te laten innemen.

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,corrupte,levensgevaarlijke WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi-FAILED State (beerput,moeras) Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

  5. leeuw7 zegt:

    Moskou heeft geen ‘serieuze’ voorstellen ontvangen voor gesprekken met Kiev – Lavrov
    Rusland heeft herhaaldelijk verklaard dat het klaar is voor vredesonderhandelingen met Oekraïne, zei minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov

    Moskou heeft het idee van vredesbesprekingen met Kiev niet opgegeven, maar heeft geen oprecht verlangen daartoe gezien bij Oekraïne en zijn westerse achterban.

    Rusland wordt momenteel ten onrechte gedemoniseerd door de WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s!!

    Operatie Barbarossa:
    Invasie van Nazi-Duitsland (1941) van de Sovjet-Unie tijdens de tweede wereldoorlog! Ook een zekere Adolf Hitler demoniseerde Rusland !!

    Europa heeft aan den lijve ondervonden hoe deze operatie is afgelopen,maar 83 jaar na dato bar weinig geleerd van het verleden!!

    Stop de terroristische,WEF-BILDERBERGER COVID-19 FAILED State Nederland!

    Wie zwijgt stemt toe met deze van overheidswege georganiseerde Nederlandse oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s en hun zeer vele gecorrumpeerde trawanten!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

Plaats een reactie