Hoe GroenLinks-activisme Jodenhaat in de kaart weet te spelen

(Door: Lettie Verburg)

Herdenking Februaristaking afgelast door ultralinkse intimidatie

Niets is heilig voor de extremisten van ultralinks. Zo werd een herdenking van de Februaristaking afgeblazen, nadat Sabine Scharwachter, voormalig voorzitster van DWARS, Palestina-activisten had opgeroepen om daar ‘het Palestijns verzet’ te steunen. Weet ze eigenlijk wel iets van de geschiedenis van het Joodse volk? Het enge is dat Scharwachter met deze oproep ordinaire Jodenhaat propageert. En waar dat toe leidt, hebben we al op 7 oktober kunnen zien. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Hoe GroenLinks-activisme Jodenhaat in de kaart weet te spelen

  1. karton zegt:

    Nietsnutten als Sabine Scharwachter worden beslist NIET gehinderd door enige kennis van zaken.
    (Sjoerd Sjoerdsma, Sylvana Simons en Sabina Scharwachter ?? Wat valt u op ?
    SS SS SS. !!!!!! Toeval ????)

    Geliked door 2 people

  2. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Ik kijk zo nu en dan naar Gaza Live. Zie echt geen uitgemergelde lijken lopen. Bijna allemaal kerels die wat heen en weer slenteren. 95% werkt niet. Waarom zou je ook; Geld en VRETEN komt vanzelf wel uit de lucht vallen! EU, UNRWA, VN oid. zijn de aanstichters van de 7-oktoberSLACHTING, incl. de Hamaslikkers op Het Binnenhof! Mark Rutte cs. hebben FEMICIDE, vrouwenbesnijdenis, MOORD-DOODSLAG, explosies, kinderen met messen, vuurwapens en nog veel meer ellende over ons uitgestort! Zijn nog erger dan de Moffen!

    Geliked door 1 persoon

  3. scherpschutter1943 zegt:

    dood aan de palestijnen

    Geliked door 1 persoon

  4. BosscheBol zegt:

    Dat kut-liedje van hun alleen al.
    From the river to the sea, Palestine must be free.

    Als je daar even de kaart bijpakt, zie je dat tussen de rivier Jordaan en de Middellandse Zee Israel ligt. Dus niet Palestina. Palestina = Jordanië hoewel Jordanië de Palestijnen er op een gegeven moment met dodelijk geweld uitgetrapt heeft (wegens wangedrag).
    Maar goed, als “from the river to the sea” bevrijd moet worden, worden de joden waarschijnlijk de zee in gedreven. Of misschien vergast? Of een andere Endlösung.

    Links is helemaal bezeten van die mohammedanen. Hoe meer in ons land, hoe beter. En wie die lieve Ppalerstijntjes iets durft aan te doen, zal met de Endlösungsfantasieën van die kutsocialisten te maken krijgen.

    Tijdens die februari-herdenking wilden die viezeriken dus eigenlijk zingen en schreeuwen: “help onze palestijnse verzetsstrijders en vergas de joden”. Het pure fascisme staart je aan.

    Geliked door 2 people

  5. Ravian zegt:

    “Toegegeven: met de stichting van de staat werd de kiem gelegd voor een politieke Gordiaanse knoop, waar ook de Palestijnen in verstrikt zitten.”

    Lettie is zelf ook aan een geschiedenisles toe…
    Die “gordiaanse knoop” van haar die is er namelijk helemaal niet.
    Maar dat krijg je er van als je geeneens weet dat “de Palestijnen” helemaal niet bestaan.
    Deze hele zaak, de opdeling van de voorheen door de Ottomanen (Turken) bezette landstreek Palestina tussen de Joden en de Arabieren, is dus al in 1922 tot in het detail geregeld, door de voorloper van de VN.
    De zogenaamde “Palestijnen” bezetten dus gewoon delen van Israël, land dat de Joden in 1922 is toegewezen, en plegen vanuit dat gestolen land inmiddels al driekwart eeuw lang de meest walgelijke aanslagen op de Joodse bevolking.
    Dit ‘Palestijnse volk’ is dus gewoon ongeneeslijk gewelddadig, en een voortdurende dodelijke bedreiging voor alle rechtmatige inwoners van Israël.
    De enige permanente, en noodzakelijke, oplossing gaat dus gewoon vernietiging wezen.
    En daar is niets ‘fout’ aan, omdat het hier enkel maar moordenaars en handlangers van moordenaars betreft.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie