Petr Bystron (AfD) over het Bundeswehr-schandaal: “Dat is voorbereiding van een aanvalsoorlog!”

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl er van de AfD-voorzitters Alice Weidel en Tino Chrupalla ook een week na de onthulling van het afgeluisterde telefoongesprek van Duitse luchtmachtofficieren nog geen stellingname te vernemen is, heeft de woordvoerder buitenlandse zaken van de AfD-fractie, Peter Bystron (foto), zich in een interview met “Compact TV” maandag over het Bundeswehr-schandaal uitgelaten.

Bystron: “Duitse generaals discussiëren over een aanval op een ander land. Dat is voorbereiding van een aanvalsoorlog. In elk normaal land zou men dat gerechtelijk moeten vervolgen. Als we nog een beetje normaliteit zouden hebben Duitsland, dan zouden deze mensen direct ontslagen moeten worden uit het leger.”

Ook de overwegingen van de presidenten van Frankrijk en Tsjechië, Emmanuel Macron en Peter Pavel, om soldaten naar de Oekraïne te sturen, becommentarieert Bystron:

“Voordat er ook maar één enkele NAVO-soldaat naar de Oekraïne gestuurd wordt, moeten eerst de Oekraïense mannen in de weerbare leeftijd ter verdediging van hun vaderland teruggestuurd worden naar de Oekraïne. Alleen al in Duitsland bevinden zich volgens informatie van de Duitse regering meer dan 200.000 Oekraïense mannen, in Frankrijk zijn het er volgens informatie van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken 100.000 en in Tsjechië volgens informatie van het Tsjechische Bureau voor de Statistiek 62.000. Dit is genoeg voor 36 divisies, wat meer is dan de Oekraïne op dit moment in de oorlog tegen Rusland inzet.

De inzet van en uit welk land, houdt het gevaar van een verdere escalatie van van het conflict en zijn overslaan naar het gebied van de alliantie in met het risico dat er Duitse soldaten betrokken worden bij het conflict. De AfD-fractie in de Bondsdag wijst het sturen van Duitse soldaten naar de Oekraïne af. Bij een dergelijk groot aantal Oekraïners dat weigert zijn eigen land te verdedigen, kan de vraag gesteld worden naar het belang van de voortzetting van het conflict.”

Bron:
pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Petr Bystron (AfD) over het Bundeswehr-schandaal: “Dat is voorbereiding van een aanvalsoorlog!”

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Ik denk dat in de Duitse bondsdag de juiste vragen gesteld moeten worden, want waar Scholtz het leveren van deze kruisraketten tegen houdt gaan hoge militairen op hun gemak zitten soebatten over een aanvalsoorlog starten tegen Rusland.
    Dan begin Ik me af te vragen wie nou echt de baas is in Duitsland, maar in ieder geval is zoveel wel duidelijk dat dat Zeker niet Scholtz is en dat door Boris Pistorius achter Scholtz zijn rug om spelletjes gespeeld wordendie de wereld zo maar in een grote oorlog kunnen mieteren.
    De hele heisa over het afluisteren is gewoon het begin van downplayenvan de werkelijke plannen die gemaakt worden door met name NAVO en USA zonder medeweten van de Duitse regering.

    Geliked door 2 people

  2. Andre zegt:

    Rusland eist antwoord uit shithole Berlijn en voor de verkiezingen komende week gaat Rusland vast met iets komen wat ze daar niet fijn vinden hahaha. Het zal wel weer een meesterlijke zet gaan worden van Putin.

    Geliked door 1 persoon

  3. Tja, dit is inderdaad een goeie! Je gaat toch niet je eigen kinderen in de gehaktmolen sturen als er een paar honderdduizend weerbare Oekraïners rond wandelen in Europa. Laat die eerst maar eens gaan vechten voor hun vaderland!

    Geliked door 1 persoon

  4. Niek zegt:

    Ja, wees nou ff eerlijk, hoe moet Europa vertellen aan het publiek dat ze verloren hebben? Dat is de vraag, daarna komt het gekonkel in media en hoe zij zich daar mooi uit kunnen lullen zonder schuld te dragen of verantwoordelijkheid te nemen. Langzaam zie je het tij keren maar vele politici verbergen zich achter de belangen van de grootmeesters die de wereld besturen en leggen zichzelf woorden op de tong die zij als persoon niet kunnen dragen maar wel moeten uitspreken om de meester te dienen. Neem Olaf Scholz en zet het geluid uit, zijn lichaamstaal zegt alles, een gebroken man die het ook niet meer weet en doet wat gevraagd wordt.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie