Mag het woord “moeder” nu ook al niet meer?

(Door: Ines van Bokhoven)

Vrouwelijke identiteit wordt wokematig gewist

Wat zijn vrouwenrechten nog waard? Dit is niet bepaald een overbodige vraag in ons tijdperk. De ophef deze week over het woordje ‘moeder’ dat in een wet stilletjes vervangen is door de idiote term ‘ouder uit wie het kind is geboren’ was niet van de lucht. En terecht. Deze ‘onnodige fout’ is hersteld, maar dit was geen toeval. Er is al lange tijd een aanval op vrouwen gaande, die soms zelfs ‘geen man’ in plaats van ‘vrouw’ worden genoemd. Zo worden vrouwen uitgewist en wordt hun identiteit door mannen gestolen. Maar o wee als vrouwen daar wat van zeggen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Mag het woord “moeder” nu ook al niet meer?

  1. karton zegt:

    Om mijn boze gevoel jegens dit rare woordspelletje te kanaliseren heb ik mijn kinderen gevraagd om mij, hun vader,(dus de verwekker van hen) voortaan met “moeder” aan te spreken; hun échte moeder, ouder uit wie zij geboren zijn, is hierover niet enthousiast en wenst alsdan met “vader” aangesproken te worden.
    Als klap op de vuurpijl wil onze poes niet meer geroepen worden met :”poes poes poes” maar met “piet piet piet” want ze voelt zich een kanarie.
    Is de wereld gek geworden of zit ik in een psychische dip ?!

    Geliked door 3 people

  2. BosscheBol zegt:

    Citaat: “Zo worden vrouwen uitgewist en wordt hun identiteit door mannen gestolen.”

    Hoppa, nu hebben de “mannen” het weer eens gedaan. Mij is niet gevraagd of ik het woord “moeder” wilde afschaffen en ik zou ook “nee” geantwoord hebben. Ik zie zaken als mannelijke sporters die zich vrouw voelen of die zich tot “vrouw” hebben laten ombouwen en dan aan vrouwen-wedstrijden meedoen en in de dames-kleedkamers mogen ook helemaal niet zitten. Toch krijg ik mede de schuld door het gebruik van het woord “mannen”.

    Zo hebben ook “mannen” het gedaan als er weer eens een vrouw door mohammedanen is verkracht. Men durft het woord “mohammedaan”dan niet uit te spreken.

    Zo is Ines van Bokhoven ook te laf om het over “woke” mannen te hebben.

    Geliked door 5 people

    • nikrophorus zegt:

      Overigens was deze stiekeme actie om het woord “moeder” te schrappen niet door een man, maar door een vrouw ondernomen.

      Nou ja, ik neem tenminste aan dat dat Huffelgedrocht vrouwelijk is, bij zulke monsters is dat nooit helemáál zeker.

      Geliked door 3 people

    • 007lucia zegt:

      Je hebt daar een goed punt… hoewel iedere vrouw weet dat niet alle mannen verkrachters zijn en/of een moordenaar, wordt toch weleens alles onder de noemer van mannen gezet…. en dat is uiteraard niet eerlijk.
      Hou het er maar op dat vrouwen nu meer nog dan, zeg maar 20 jaar geleden, bloot staan aan veel vrouwenhaat en helaas niet alleen van mokro-zijde ook de gewone Nederlander kan er vaak wat van.
      Uiteraard hoef je dan niet te generaliseren.

      Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ 007lucia op 8-3-2024 om 02.19 u.
        Je zult het waarschijnlijk niet willen geloven maar óók onder vrouwen zitten verkrachters (of verkrachtsters ?).
        Óóit kwam een jongen op’t politiebureau aangifte doen daarvan : hij had een lift gekregen van twee “dames” en was onderweg “verkracht” door één van hen. (géén grap !)
        De jongen had een strakke plasssert bekomen enz. enz. hij schaamde zich daarvoor. Meteen ná de melding van die jongen rukten, uiteraard, diverse collega’s uit om de “dames” te kunnen traceren 😉😂 !
        Meestal zal een man géén aangifte van iets dergelijks doen, uit schaamte, nét als bij : verkrachte” dames; maar ze bestaan écht wel, dat soort “dames”.

        Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    ACH ZIJN DE MOCROOS NET GEWEND NA JAREN

    OM DE KREET …

    IK GA JE MOEDER DOEN .. UIT HUN HOOFD TE KENNEN

    NA. DE VOLZIN ………WAAR IS UITKERINGLOKET

    EN GAAN ZE DAT VERANDEREN . DAT IS NIET AARDIG

    BEL . DE BURGEMEESTER ABOUTALEB

    Geliked door 3 people

  4. Ton Ruygrok zegt:

    Ik kan wel begrijpen dat o.a deze achterlijke cda niveautjes zoals de jonge , boswijk, bontebal enzo het .. Moeder … niet belangrijk vinden…, het is dat je beter weet , anders zou je zweren dat dit soort door reptielen is uit gescheten.
    Ton

    Geliked door 1 persoon

  5. Niek zegt:

    Wat ik hier herken is de nieuwe Sovjet Unie en niemand heeft het door, ongemerkt wordt iedereen afgeluisterd en gemonitoord, het ideaal beeld van een controle staat van een totalitair regime wat ongekozen de macht heeft gegrepen en zelfs oorlog voert, ook dat heeft met vrouwen rechten te maken om ze zelfs naar het slagveld te sturen, in die tijd, de Sovjet tijd was het ook ouder een en ouder twee, de overeenkomsten zijn schrikbarend.

    Geliked door 1 persoon

  6. Albert Schoonhoven zegt:

    Heilige Moeder Maria, sta ons bij in deze waanzin!

    Like

  7. Angélica zegt:

    Ach, dit zegt genoeg…
    https://nos.nl/artikel/2511891-unicef-einde-aan-meisjesbesnijdenis-niet-in-zicht-maar-weerstand-groeit
    of
    https://nos.nl/artikel/2511891-unicef-einde-aan-meisjesbesnijdenis-niet-in-zicht-maar-weerstand-groeit

    Ik verwacht een krachtige demonstratie o.l.v. Femke Halsema uit solidariteit met al deze slachtoffers en was dat Kaag niet, die zojuist in het vliegtuig stapte om te bemiddelen voor de vrijlating van al die gegijzelde meisjes? Ik wist het wel! Dit zijn de dames die altijd het voortouw nemen als het gaat om vrouwenemancipatie… Dat doen ze omdat ze zelf zo geslaagd en bekwaam zijn, heuse voorbeelden voor meisjes!

    Like

  8. Angélica zegt:

    Sorry, de tweede link moest zijn:
    https://archive.md/quw14

    Like

  9. ronjaspers zegt:

    De wereld wordt geregeerd door een satanische globalistische elite.Alles wat god geschapen heeft moet kapot.Jongens en mannen moeten omgebouwd worden tot meisje/vrouw.Meisjes en vrouwen moeten omgebouwd worden tot jongen/man.Door het feminisme worden vrouwen tegen mannen opgezet (verdeel en heers) Met als gevolg minder gezinnen van mannen met vrouwen en kinderen.De LHBGT freakshow wordt al jaren gepromoot,en is anti hetero.Zeer jonge kinderen op scholen proberen ze te indoctrineren met walgelijke afwijkende sexuele voorlichting.Conclusie,de agenda die uitgerold wordt is satanisch.

    Like

Plaats een reactie