Tucker Carlson voegt toe: Over de Oekraïne-oorlog wordt in het Westen alleen maar gelogen

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige presentator van Fox News, Tucker Carlson (foto) is door zijn twee uur durende interview met Poetin enkele weken geleden onverwachts weer in het openbaar teruggekeerd. Daarvoor moest Carlson veel kritiek incasseren – zo belasterde de voormalige Democratische presidentskandidate Hillary Clinton hem gewoonweg als “nuttige idioot” van het Kremlin.

Carlson van zijn kant maakte deze dagen van de gelegenheid gebruik om in een drie uur durend gesprek met de podcaster Lex Fridman zijn beweegredenen uit te leggen. Bij deze gelegenheid onderstreepte hij dat het Westen schuldig zou zijn aan de escalatie van het Oekraïne-conflict. De oorlog zou al lang geleden een proxy-oorlog met onnodig veel Oekraïense doden zijn geworden.

Daarna pakte hij de Amerikaanse regering aan: “Ik wijs de hele vooronderstelling van de oorlog in de Oekraïne vanuit Amerikaanse zienswijze af, namelijk dat een kleine groep domme mensen in Washington besloten heeft om dit om redenen te doen die ze niet echt willen uitleggen.” De “omvang van de leugens” zouden hem “langzaam gek gemaakt” hebben.

Bovendien zou Washington het onrealistische beginsel volgen “dat de Oekraïne deze oorlog beslist zou winnen. Alleen de overwinning werd nooit nauwkeurig gedefinieerd. Niets werd destijds nauwkeurig gedefinieerd, wat er altijd een aanwijzing voor is dat er een misleiding achter de bewering zit.”

Hij zou geen militair expert zijn, zegt Carlson, maar “ik heb het zojuist bij Wikipedia opgezocht. Rusland heeft honderd miljoen meer mensen dan de Oekraïne. Het beschikt over een veel grotere industriële capaciteit en bewapeningscapaciteit dan de hele NAVO samen. Zo produceert Rusland bijvoorbeeld artilleriegranaten, die belangrijk zijn in een grondoorlog, en wel in de verhouding zeven tegen een in vergelijking met alle NAVO-landen samen. Dat geldt voor heel Europa. Rusland produceert zeven keer zoveel artilleriegranaten dan heel Europa samen.”

De reacties op zijn Poetin-interview in de westerse publieke opinie zou hij overigens “naïef” vinden. Het interview zou ertoe gediend hebben om het Westen “meer informatie” te geven, opdat de mensen zich zelf een beeld zouden kunnen vormen van de westerse Oekraïne-politiek.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tucker Carlson voegt toe: Over de Oekraïne-oorlog wordt in het Westen alleen maar gelogen

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Zouden we Tucker Carlson een controversiele Journalist mogen noemen, in plaats van een nuttige idioot van het Kremlin.
    Ik denk dat dat gerust mag waarmee Ik bedoel dat hij op een andere manier nieuws brengt dan de nuttige idioten van het pentagon Wasington en de CIA, zoals CNN, Washington Post en de New York Times en nog een aantal nieuwsoutlets.
    Tucker is intelligent genoeg om vooraf aan het intervieuw met Poetin te begrijpen dat hem het nodige voor de voeten zou worden gegooid maar degenen die hem van alles verwijten hebben niet het lef om in een intervieuw met Tucker te verschijnen in het openbaar, wat meer zegt over dit volk dan over Tucker Carson zelf.
    Zoals de lezers hier weten struin Ik verschillende streams af om eventueel hier af en toe wat te posten van die streams.
    Het gevolg daarvan is dat Ik ook op regelmatige tijden uitzendingen van Tucker Carson tegenkom en ze op mijn gemak bekijk.
    Als Ik dan een samenvatting moet geven over hetgeen Ik zoal tegen kom dan kan Ik alleen maar zeggen dat Tucker een echte Amerikaanse patriot is, maar die geen zinheeft om de leugens van de MSM zomaar te slikken en dus zelf de zaken onderzoekt, waarme hij inderdaad controversieel genoemd zou kunnen worden maar zeker geen leugenaar voor de “zogenaamde goede zaak” waar de MSM van vergeven is.
    Geloof me maar dat ze in de USA goed ziek zijn van Tucker nadat ze de Russische media blokkeerden op het internet en Tucker dan met zijnvele 100 den miljoenen volgers plotseling met een heel ander geluid komt wat bovendien nog eens zeer geloofwaardig is.

    Like

  2. bobzelf zegt:

    NOU MOOI SCHITTERENDE KEREL

    HET INTERVIEUW MET MIJN OOM WAS GEWELDIG

    PUTIN LATEN PRATEN EN HEM WEINIG ONDERBREKEN

    DUS EEN GESCHIEDENIS LES VAN EEN VOLGENS HET WETSEN

    STERVENDE PUTIN . WHAHAHAHAHA

    DUS WAAR GEEN WIL IS . I OOK NOOIT EEN WEG ……

    DUS CARSSON AFZEIKEN . KAN EN KON JE OPWACHTEN

    NOU IK ZIT NU 11 HELE JAREN HIER BIJ ONZE GEWELDIGE E.J.BRON

    EN IK BEN DIK 10 JAAR IN UKRAINE GEWEEST

    EN IK HEB SINDS DE MAIDAN . NOG GEEN WAARHEID GEHOORD.

    VAN DE USA. VAN BRUSSEL . VAN HELEMAAL NIEMAND

    NEE OOK NIET VAN BORIS UK . NIET DUS

    DUS 10 HELE JAREN LULVERHALEN . LUL KOEK

    VAN HET AD. DE TELEGRAAF . DE VOLKSKRANT. HET NRC. DE ELSEVIER

    DAGELIJKS OP JE TELEFOON UKRAINE NIEUWS

    GELUL EN LULKOK

    DUS STINK ER NIET IN NET ALS ONZE SS. DOLF HIER …

    MIJN OOM GAAT WINNEN . EN DAT ZOU OOK VOOR U EN JULLIE

    EEN GEWELDIGE UITKOMST ZIJN ..

    WAAROM ??? DAN GAAT DAT WEF GEKLOOT DAT 2030 GEMMER

    DUS OOK IN ELKAAR STORTEN

    DUS GA MAAR EENS POSITIEF DENKEN OVER EEN MAN DIE 24 JAAR GEEN OORLOGEN WILDE

    EN NU EIGENLIJK NOG NIET. MAAR ZIJN VOLK IN DE DONBASS SIMPEL VN DE DOOD KWAM REDDEN

    DUS HIJ MOEST WEL. WANT ANDERS HADDEN UW DODE PAARD USA VRIENDEN

    DIE HELE DONBADD EN LUHANSK TOT AAN DE LAATSTE RUS UITGEMOORD

    DENK DAAR MAAR EENS AAN

    OOM COLLATERAL DAMAGE NOEMDE HITLARY DAT

    Geliked door 2 people

  3. de barbaar zegt:

    Uiteraard gaat ome vladimir voor de winst…de rest van europa kan straks met de bedelnap en een lege plastic fles gaan bedelen bij de russische gaarkeukens in europa.
    De touw thypus voor de navo/eu/vn/ en het wef…. ik ga het straks mega druk krijgen als full time beul om al die graftakken op te hangen…..

    Like

  4. Henk der Niederländer zegt:

    Een stervende Poetin wil Ik nog even op reageren.
    Volgens de westerse media heeft hij nou weer een probleem met de ziekte van Parkinson.
    Jah je moet toch iets nietwaar.

    Like

    • bobzelf zegt:

      HE HENK

      IK HOORDE OOK IETS OVER DE ”ZIEKTE VAN HEDEL; ”’ ??

      DAT HIJ HAD MEER HAAR OP ZIJN ZAK

      DAN OP ZIJN SCHEDEL ?????????

      HEB JIJ DAAR NOG GEGEVENS VAN ??

      OF RAVIAN MISSHIEN ?? WHAHAHAHH

      BOBOBOBOBO

      Like

  5. R. zegt:

    Gelukkig gebruik ik mijn eigen verstand en lees daarnaast Nine for news en EJ Bron….
    De VS, de EU en de meeste NAVO-landen zijn de oorzaak van deze nutteloze oorlog die vele onschuldigen de dood in heeft gejaagd! Idem de ‘groene’elitaire zgn, politici zijn de oorzaak van deze oorlog….allemaal voor het gerecht en mijns inziens de kogel!

    Like

Plaats een reactie