Fleur Agema (PVV) zet GroenLinks-PvdA-Kamerlid keihard op haar plek: “Doe ff normaal joh, dramaqueen”

(Door: Robin de Boer)

Vrijdag werd wereldwijd stilgestaan bij Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is: investeer in vrouwen, versnel de vooruitgang. VN-vrouwenorganisatie UN Women zegt dat jaarlijks 360 miljard dollar extra (!) nodig is om ‘gendergelijkheid’ te bereiken.

Verschillende politici spraken zich uit over Internationale Vrouwendag. “Ons krijgen ze niet meer klein. Houden ze niet meer stil. Hoe heftig het soms ook is als vrouw in de politiek. Wij maken ons kwaad voor respect en gelijkwaardigheid,” schreef GroenLinks-PvdA-Kamerlid Suzanne Kröger op X.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Fleur Agema (PVV) zet GroenLinks-PvdA-Kamerlid keihard op haar plek: “Doe ff normaal joh, dramaqueen”

  1. Julia zegt:

    Wat nou internationale vrouwendag vooral hoofddoeken toestaan voor mij staat dat voor onderdrukking van de vrouw en dat vindt links normaal die de Islam verheerlijken en de grenzen er wagenwijd voor open houden. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1322280081/twee-iraanse-vrouwen-opgepakt-omdat-ze-dansten-in-het-openbaar
    Al die miepende wijven zouden eens moeten ophouden met hun jankgedrag alles is tegenwoordig overschrijdend gedrag. In mijn tijd beten vrouwen flink van zich af als zij werden lastig gevallen en nu rennen ze als mietjes om aangifte te doen om vooral mannen hun carrière onderuit te halen. Anders is het uiteraard als vrouwen mishandeld of verkracht worden die hebben alle recht om aangifte te doen maar al die miepen daar ben ik zo klaar mee een grote mond of tegengas noemt men al overschrijdend gedrag en dan ook nog vaak jaren na data. Al die miepen voeren zelf de grootste mond maar owee als het door een man gebeurt dan zijn zij ineens een onderdanig schepsel en duiken in de slachtoffersrol.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ravian zegt:

    Je kunt geen seksueel gestoorde kerels in vrouwenkleedkamers toelaten, ze de vrouwensporten laten verneuken, en een vrouwen hatende ideologie zoals de islam verheerlijken, EN tegelijkertijd de “Internationale vrouwendag” vieren.
    Je bent dan namelijk gewoon aan het liegen en bedriegen, en we weten allemaal waarover er in dit geval gelogen wordt, en das niet over die seksueel gestoorde kerels en die islamieten (die overigens ook seksueel gestoord zijn).
    Die hele PvdA / Groenlinks combo is gewoon een vrouw-onvriendelijk / vrouw-vijandig gedrocht.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie