FPÖ mobiliseert tegen naturalisatiegolf: “Illegalen niet naturaliseren, maar uitzetten!”

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Oostenrijk volgen de oude partijen het nauwelijks verholen doel om het aantal naturalisaties enorm te verhogen. In Wenen bijvoorbeeld werden nog in 2021 maandelijks tussen de 300 en 400 aanvragen voor het staatsburgerschap ingediend. Nu zijn het er 1000. Het stadsbestuur breidt daarom nu het eigen personeel uit om zoveel mogelijk “nieuwe” Oostenrijkers te genereren.

Van de parlementspartijen beschouwt alleen de FPÖ deze ontwikkeling als verwoestend. Het gros van de aanvragers zijn personen, die in 2015 als asielzoeker naar Oostenrijk kwamen – en wel illegaal, zoals het Weense FPÖ-chef Dominik Nepp in herinnering roept. “Deze aantallen zijn schrikbarend en bewijzen dat asiel ervoor misbruikt wordt om zich permanent in Oostenrijk te vestigen.”

Terwijl de “nieuwe” Oostenrijkers “grotendeels niet de beloofde en dringend benodigde geschoolde arbeidskrachten zouden zijn, maar meestal mensen met een laag opleidingsniveau, die door de welvaartsstaat onderhouden moeten worden”, bekritiseert Nepp. Ook zou te zien zijn dat SPÖ-burgemeester Ludwig “juist deze groep personen met royale sociale uitkeringen naar Wenen gelokt heeft.”

De FPÖ wil radicaal tegengas geven. Ze eist dat personen, die als asielzoekers naar Oostenrijk gekomen zijn, er in principe van uitgesloten worden het Oostenrijkse staatsburgerschap te verkrijgen. “Wie illegaal Oostenrijk binnenkomt, mag niet ook nog met het staatsburgerschap beloond worden. Asiel betekent slechts tijdelijke bescherming en mag voortaan geen duurzaam verblijf in Oostenrijk tot gevolg hebben. Integendeel, er moet zo snel mogelijk eden terugkeer naar het land van herkomst mogelijk gemaakt worden”, eist de Chef van de Weense FPÖ.

En: Nepp waarschuwt voor een nog grotere naturalisatiegolf in de komende jaren. “De immigratiegolf van 2015 was pas het begin. Want ÖVP-bondskanselier Nehammer en zijn minister van Binnenlandse Zaken Karner laten nog steeds duizenden illegalen de grens over, die daarna in het sociale stelsel terechtkomen en vaak ook crimineel worden. Zulke personen behoren niet genaturaliseerd, maar uitgezet te worden.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald ui het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op FPÖ mobiliseert tegen naturalisatiegolf: “Illegalen niet naturaliseren, maar uitzetten!”

  1. Ravian zegt:

    Yeah, de ter voltooiing van het Coudenhove-Kalergi plan behaalde winst moet nog snel even geconsolideerd worden vóórdat de autochtone bevolking wakker is en massaal rechts gaat stemmen.
    De democratie moet dus weer eens voor voldongen linkse feiten gesteld worden.
    Doodziek wordt je van dat volk…

    Geliked door 4 people

  2. 007lucia zegt:

    ALs ik mijn voordeur open laat staan, dan weet ik zeker…
    dat de volgende dag als ik nog in staat ben mijn ogen open te doen
    dat er e.e.a. aan mijn inrichting én veranderd is én ontbreekt

    Geliked door 1 persoon

  3. Sobieski zegt:

    Het spreekt boekdelen, dat Merkel, die door het WEF werd aangewezen als degene die in september 2015 de ramp moest escaleren die onze ondergang tot gevolg zal hebben, met de Coudenhove-Kalergi prijs beloond werd.

    Geliked door 1 persoon

  4. ronjaspers zegt:

    En de klok doet,tik,tok,tik,tok,het is een kwestie van tijd voordat de soldaten hun jihad (oorlog)beginnen,Tegen de europeese bevolking.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie