Pats! Thierry Baudet geeft Yesilgöz een verbaal pak slaag: “Nu klagen, maar alle problemen komen door JOUW partij!”

(Door: Michael van der Galien)

FVD-leider Thierry Baudet is er totaal niet van onder de indruk dat Dilan Yesilgöz ineens publiekelijk huiliehuilie doet over het feit dat steeds meer (grote) bedrijven ons land verlaten. “Je hebt het er zelf naar gemaakt,” reageert hij fel op een nieuw huilverhaal van de VVD-leider.

Yesilgöz, die zowel VVD-leider als minister van Veiligheid en Justitie is, doet haar beklag op X over het vertrek van multinationals uit ons land. “Ik vind het zorgelijk dat een aantal bedrijven overweegt ons land te verlaten,” aldus de VVD-hypocriet. “Dit zijn bedrijven waar we trots op moeten zijn. Die voor duizenden banen zorgen. Die veel in ons land investeren.”

Lees verder>>>
(h/t J. v.d. Heijden)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Pats! Thierry Baudet geeft Yesilgöz een verbaal pak slaag: “Nu klagen, maar alle problemen komen door JOUW partij!”

  1. 007lucia zegt:

    Is toch ook zo en deze partij die zoveel doet richting de maatschappij wordt continu afgekat, laatst nog door Bosma, echt onheus en eigenlijk Bosma onwaardig..
    Ze hebben een eigen school opgezet, met een geweldig schoolprogramma ..reken maar dat jouw kind straks die Uil van Minerva, niet hoeft op te zoeken… leden van FvD kunnen bij eigen leden iets voordeliger inkopen( heb het niet echt uitgezocht hoe dat zit) ze steunen de boeren met een verspakket rechtsstreeks bij de boeren en ik geloof dat er plannen zijn voor een uitbreiding ri Belgie maar ik loop achter met info want heb het druk. Dus al deze extra’s niet uitgezocht

    Geliked door 3 people

  2. leeuw7 zegt:

    Ook de van overheidswege gefaciliteerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi Dilan Yesilgöz hoort net als de meerderheid van de nieuwgekozen tweede kamerleden ( Nietsnutten puur sang!)thuis in de gevangenis wegens het medeplegen van de moedwillig georganiseerde COVID-19 pharma maffia misdaden !!

    Verbluffende daad van wetenschappelijke censuur’: tijdschrift trekt peer-reviewed onderzoek in waarin kritiek wordt geuit op het COVID-19-vaccin
    Het tijdschrift Cureus heeft maandag het eerste collegiaal getoetste artikel ingetrokken met een uitgebreide analyse van de gegevens van de COVID-19-mRNA-vaccinstudies en de verwondingen na de injectie. De auteurs van het artikel riepen ook op tot een mondiaal moratorium op de vaccins.

    Aanklacht moet luiden: DOOD DOOR SCHULD!

    https://childrenshealthdefense.org/defender/cureus-retracts-study-critiquing-covid-19-vaccine-censorship/

    Er is ook een lange geschiedenis van gecoördineerde pogingen om de wetenschap en wetenschappers die de heersende verhalen in twijfel trekken die de Big Pharma en Big Chemical ten goede komen het zwijgen op te leggen en in diskrediet te brengen .

    De Nederlandse van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s mogen niet straffeloos wegkomen vanwege de ernst van de gepleegde misdaden!!

    TROTS OP DE COVID-19 ARTSEN DIE TROUW BLEVEN AAN DE BELANGEN VAN HUN PATIËNTEN …
    door Gast auteur | 8 mrt 2024 | COVID-19 ziekte

    https://stichtingvaccinvrij.nl/trots-op-de-covid-19-artsen-die-trouw-bleven-aan-de-belangen-van-hun-patienten/

    Wat was de werkelijke reden voor het uitdelen van bestuurlijke boetes aan artsen tijdens de Coronaperiode? Maak kennis met de artsen die het primaire belang van hun patient voorop stelden en niet gezwicht zijn voor procedurele, juridische, collegiale of financiële druk en nu eindelijk, na ruim twee jaar, in het gelijk gesteld worden door de rechter en het centraal tuchtcollege gezondheidszorg.

    Hoe komen ze tot stand en wat zijn de juridische procedures rondom bestuurlijke boetes?

    Het voltallige van overheidswege georganiseerde (WEF-BILDERBERGER)mismanagement-establishment hoort gezamenlijk met de top van Justitie en hun trawanten achter slot en grendel thuis ,inplaats Nederland en Europa nog verder te destabiliseren en te ondermijnen met hun krankzinnige satanische oorlogshitsende agenda!!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State (beerput,moeras!) Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren ,een roepende in de woestijn (beerput)
    van Nederland

    Haelen 6081 CZ

    Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    KNAP WEER DOLF. NORMAAL LEZEN WIJ DDS NOOIT …. WHAHAHAHA

    NOU NOG IETS UIT HET AD.

    EN JE KAN WEER EEN ZAKKIE CHIPS TROTS OPEN TREKKEN

    TOPPERTJE DOLF WHAHAHAHAHA

    DIE PUTIN LIJSTEN ?? MOETEN WE ZEKER ZELF OPZOEKEN AL

    DIE MISDADEN EN DODEN ??

    OOM ADOLF AZOV ..SS …UND BANDERA FAN DE DOLF CLUB

    Geliked door 2 people

  4. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Godverdomme, 10.000en Ouderen liggen te verrekken in een vieze luier. Zwartrijders, asieltuig die chauffeurs in het gezicht spugen, krijgen 3 gezonde maaltijden per dag, bed/bad en nog geld toe. Grote Schande!!

    Geert waar zit je met je waterkruik??

    Hierbij spuug ik Kati Piri digitaal in de bek!! Ook door haar toedoen is ons landje compleet verloederd en verkloot! Fuck off naar Gaza, vieze Landverraadster!

    Geliked door 2 people

  5. Julia zegt:

    Zo blijkt dus hoeveel intense geïndoctrineerde leeghoofden onder onze bevolking leven ze blijven op een partij stemmen die het hele land naar de klote heeft geholpen. Dat Turks fruit dat nota bene demissionair minister van Justitie en Veligheid is mag zich de ogen uit haar hoofd schamen. Gevangenissen overvol talloze criminelen lopen vrij rond omdat er geen plek meer is achter de tralies of tbs instellingen. Ontspoorde jeugd waaronder zeer jonge ernstige criminelen worden niet aangepakt nu willen zij daar de ouders voor verantwoordelijk stellen en via de rechter afdwingen dat ouders die jonge criminelen binnen houden je zou maar met een puber zitten dit door en door verrot is die houdt men echt niet binnen die zijn zelfs in staat om een mes te trekken. Waarom we hebben geen enkele zwaar bewaakte en strenge heropvoedingskampen. Kortom dit land is een losgeslagen bananenrepubliek waar de overheid geen enkele macht meer over heeft dan wil ik het nog niet er over hebben hoe de VVD de grenzen wagenwijd bewust heeft opengehouden en we te maken hebben met een VVD MP Rutte die is gevlucht om onder zijn verantwoordelijkheden vandaan te komen en zelfs ons land van miljarden heeft beroofd voor zijn oorlog maar wel ondertussen ons land mede een oorlog in sleurt.

    Geliked door 2 people

  6. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Wat op dit moment in Haïti plaatsvindt, kan in de toekomst ook ‘ZOMAAR’ in ons landje gebeuren! 35 jaar terug werd er al gewaarschuwd!!

    Geliked door 2 people

  7. leeuw7 zegt:

    Het van overheidswege georganiseerde bedrog gaat gewoon door!!

    Geliked door 2 people

  8. leeuw7 zegt:

    Levensgevaarlijke van overheidswege gefaciliteerde terroristische psychopaten destabiliseren en ondermijnen opzettelijk de Nederlandse samenleving met hun Woke ,LGBTi,homoseksuele,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharna maffia vaccinazi agenda!!

    Like

  9. leeuw7 zegt:

    De meerderheid van het VVD establishment zijn mensen zonder enige ruggengraat of normbesef!!Het is voor mij onbegrijpelijk dat er überhaupt nog mensen op deze landverraders partij stemmen!!

    Like

  10. leeuw7 zegt:

    Agenda 21 is het beleidsplan voor Duurzame Ontwikkeling in de 21 eeuw, ontworpen door de Verenigde Naties en vastgesteld tijdens de Conferentie in Rio de Janeiro 1992. Deze strategie richt zich op natuurbescherming en duurzaamheid, maar heeft een onderliggend veel belangrijker doel; het weghalen van macht bij bestaande overheden door herstructurering van de politiek.

    Ook Nederland wordt opzettelijk ontregeld door de van overheidswege geïnstitutionaliseerde,levensgevaarlijke ,gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s en hun “gemoderniseerde Gestapo trawanten “!! Het Nazisme heet momenteel Vaccinazisme !!

    Met dank aan de moedige geweldloze verzetsstrijders Pieter Parlevliet en Jolanda Vlaskamp!!

    NEDERLAND WAT IS ER GAANDE!!

    Wie zwijgt stemt toe met de FAILED State (beerput ,moeras)Nederland !!

    De huidige Nederlandse democratie is slechts een schertsvertoning,een doekje voor het bloeden!!

    Het neofascistische totalitaire WEF-BILDERBERGER fascisme loert om de hoek!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie