Aan Femke Halsema

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Halsema,

Ik heb gisteren geprobeerd het een beetje bij te houden, de sfeer rond de opening van het Nationaal Holocaustmuseum. Het enige Holocaustmuseum ter wereld dat op een plaats staat van waar letterlijk tienduizenden Joden richting werkkampen en gaskamers werden getransporteerd.

Een kleine selectie uit de oogst? Joodse gasten, van wie sommigen de Tweede Wereldoorlog nog hebben meegemaakt, die zich door een meute van “kankerjoden” tot “From the river to the sea, Palestine will be free” gillende Hamasaanhangers en -apologeten moesten banen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aan Femke Halsema

  1. Marijke zegt:

    Ik heb plaatsvervangende schaamte.

    Geliked door 1 persoon

  2. rhgeggink zegt:

    Honden cq varkens zijn het die moslims.! Eruit ermee .!

    Geliked door 3 people

    • Alice zegt:

      Ik vind dit een belediging voor honden en varkens. Dieren begaan geen (nodeloze) wreedheden. Een dier doodt om te overleven. Dat uitschot waar u het over heeft heeft een ander doel/ andere doelen.

      Geliked door 1 persoon

  3. ronjaspers zegt:

    Kwekje kwalsema is een extreem linkse land en joden verraadster.Een rat van het smerigste rioolwater.

    Geliked door 7 people

    • koddebeier zegt:

      Zoals tegenwoordig de meeste linkse, de meeste linkse mensen van vroeger zijn al uit dat vieze clubje gevlucht !!

      Like

    • Julia zegt:

      ronjaspers Het meest in en triest is dat dit wijf voor de tweede maal is herkozen. Zo zien we dus waar het links bolwerk voor staat in de multi culti afvalbak voorheen Amsterdam.

      Like

      • ronjaspers zegt:

        Julia.Die extreem linkse landverraadster kwekje kwalsema,is net als vele andere politici niet gekozen.Maar ze is “geselecteerd” door de bilderberg groep (WEF) Om nederland en de nederlanders te slopen.

        Like

  4. duinsnip zegt:

    Geen zorgen, de zaak is al lang beklonken. Heb ff geduld, het zal nog moeilijk worden maar de uitkomst is zeker. From the river to the sea, not one Palestinian more te see.
    Amen

    © Herziene Statenvertaling
    1 De last, het woord van de HEERE over Israël. De HEERE spreekt, Die de hemel uitspant, de aarde grondvest en de geest van de mens in zijn binnenste vormt.
    2 Zie, Ik ga Jeruzalem maken tot een bedwelmende beker voor alle volken rondom, ja, ook tegen Juda zal het gaan bij de belegering van Jeruzalem.
    3 Op die dag zal het gebeuren dat Ik Jeruzalem zal maken tot een steen die moeilijk te tillen is voor al de volken. Allen die hem optillen, zullen zichzelf zeker diepe sneden toebrengen, en al de volken van de aarde zullen zich tegen haar verzamelen.
    4 Op die dag, spreekt de HEERE, zal Ik alle paarden met schichtigheid slaan en hun ruiters met krankzinnigheid. Maar over het huis van Juda zal Ik Mijn ogen openhouden en alle paarden van de volken zal Ik met blindheid slaan.
    5 Dan zullen de leiders van Juda in hun hart zeggen: De inwoners van Jeruzalem zullen voor mij een bron van kracht zijn door de HEERE van de legermachten, hun God.
    6 Op die dag zal Ik de leiders van Juda maken als een vuurbekken in een stapel hout en als een brandende fakkel in een graanschoof. Rechts en links zullen zij al de volken rondom verteren en Jeruzalem zal nog op zijn plaats blijven, in Jeruzalem.
    7 En de HEERE zal de tenten van Juda het eerst verlossen, opdat de luister van het huis van David en de luister van de inwoners van Jeruzalem niet groter zijn dan die van Juda.
    8 Op die dag zal de HEERE de inwoners van Jeruzalem beschermen. Wie onder hen wankelt, zal op die dag als David zijn, en het huis van David zal zijn als goden, als de Engel van de HEERE voor hun ogen.
    9 Op die dag zal het gebeuren dat Ik alle heidenvolken die tegen Jeruzalem oprukken, zal willen wegvagen.

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ duinsnip op 11-3-2024 om 16.12 u.
      Ik heb uw reactie uitgebreid en zeer secuur gelezen maar ik begrijp er geen moer van, zal ongetwijfeld aan mij liggen.
      Ik heb echter wél één vraagje :
      Zou ’t niet eenvoudiger zijn om met één enkele welgemikte bom een permanent einde te maken aan die oorlogvoerende bende islamieten in ’t Midden-Oosten?

      Geliked door 2 people

      • delamontagne zegt:

        Dat “niet begrijpen”!, is begrijpenlijk; alleen degenen die de Bijbel als levens-handleiding gebruiken zullen dit soort taalgebruik begrijpen.
        En wat die bom betreft, moet wel op ’t juiste doel worden gericht, n.l dat wrakkige gebouwtje in Mecqah waarin die meteoriet in de hoek is bevestigd en waar die islammige Idioten met hun culo omhoog ’t liggen te aanbidden.
        Dat zal héél wat ellende in de wereld kunnen verminderen………..

        Geliked door 2 people

      • duinsnip zegt:

        Zo bruut werkt God niet, maar Hij zal de nakomelingen van Abraham, Izak en Jakob (Israel) het land teruggeven dat Hij ze beloofd heeft, Genesis 12,15,17 en elk volk dat zich ertegen verzet zal worden uitgeschakeld. Maar niet in een keer, ze worden op tijd gewaarschuwd als ze er mee doorgaan.

        Geliked door 1 persoon

  5. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Over 50 jaar is er amper nog iemand in West-Europa die geïnteresseerd is in wat er met de Joden in WOII gebeurd is. Nederland zal dan ook wel een staat zijn van de Verenigde Staten van Europa. Kan Geert Milders ook niet tegenhouden. Of de Hooivorken moeten nog straat komen!

    Geliked door 1 persoon

  6. hubert zegt:

    Misschien denkt halsema dat ze vriendjes kan zijn
    met moslims voor het geval dat het goed mis
    gaat in west europa?
    Helemaal verkeerd gedacht, ze is een vrouw,
    ze is een ongelovige dus wordt ze laag rang
    burger of niets.

    Geliked door 1 persoon

  7. sirreadallot zegt:

    Dan maar.. wederom moet ik zeggen dat er een afscheiding moet plaatsvinden tussen de randstad en het echte Nederland. Een goed dik hek ertussen bouwen met grenscontrole om te zorgen dat dit soort personen, antisemieten, mohammedanen (Gaza fans) etcetera, drugscriminelen van welke soort dan ook, lekker in de randstad blijven. Steden die toestaan dat BOA en Politie personen (pas op..mensen..of anders voelende personen..) ambteneraren toestaan om zich te hullen in een tenue naar keuze, krijgen ook een hek om hun gemeente en mogen het daarna lekker uitzoeken. De coa lokaties worden verplaatst naar amsterdam, wassenaar, den haag, leiden, utrecht, huizen, bloemendaal en omgeving en zandvoort op het circuit terrein.
    De rest van Nederland zal zich zonder de randstad uitstekend redden…we hebben genoeg voedsel, industrie, arbeidskrachten, vee, intellegentie en vooral naoborschap.
    Naoborschap… zoek dat maar eens op op het internet.
    Over een paar maanden, of jaren komen de randstedelingen weer op hun fietsjes (met lege accu) naar het oosten en noorden om te bedelen voor voedsel. Heb je dan ook een pro palistina vlag op je fiets? Dacht het niet….
    Denk goed na…randstedeling en inwoner van groningen en arnhem wat je wilt.

    Like

Plaats een reactie