Ook in Duitsland zijn coronadocumenten geopenbaard en dit onthullen ze over de Gates Foundation

Bill Gates

(Door: Robin de Boer)

Afgelopen week zijn meer dan 2000 pagina’s aan ‘Wob’-documenten over corona geopenbaard in Duitsland.

Daarbij viel onderzoeksjournalist Marc van der Vegt iets op: tijdens een crisisbijeenkomst van het Duitse RIVM in mei 2020 werd naar een ‘paper’ van de Bill & Melinda Gates Foundation omtrent ‘de beste maatregelen/aanpak’ verwezen. “Ik wist niet dat de Gates Foundation ‘wetenschappelijke papers’ uitbracht en dat deze zelfs in crisisbijeenkomsten werden besproken,” aldus Van der Vegt.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Ook in Duitsland zijn coronadocumenten geopenbaard en dit onthullen ze over de Gates Foundation

  1. Julia zegt:

    Wat gebeurt er vervolgens helemaal niets de smerige globalisten blijven de mensheid vernietigen door leugens en bedrog. Tijd om eens flink al dat elitair globalistisch tuig keihard aan te pakken en te veroordelen tot de hoogste straf namelijk één eenmalige vaccinatie dit tuig verdient het leven niet meer.

    Geliked door 1 persoon

  2. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Ga mij niet meer drukmaken over Cojona. Mensen spuiten, proppen, slikken 24/7 allerlei dubieuze zaken in het lijf. Vaak ook nog onbewust. Organen, bloedbanen zitten vol met kankerverwekkende stoffen. Als je de 70 een beetje goed haalt, mag je niet klagen1

    Like

  3. de barbaar zegt:

    Heeft geen enkele zin gezien de positie van justitie, de wef/who/vn/eu…en zolang de burgers niet de straat opgaan….het werk neerleggen(staken dus) de wegen en alles ander bolkkeren…en dat NET ZO LANG TOT ER EEN EINDE KOMT AAN DE RAT RUTTE TIRANNIE…is het gewoon likken,slikken, opboeren en verder koeren als een duifje en als een schaapje….net als ruim 60% van de bevolking….BEHHHH BEHHHH BEHHHH.

    Like

Plaats een reactie