Tweet van Edwin Wagensveld (Pegida)

Ik wil je bij deze bedanken, Ahmed Marcouch. Wanneer er iemand is die de Kafir – ons, de ongelovigen – duidelijk maakt wat ons te wachten staat als islamisten in de meerderheid zijn en het voor het zeggen hebben, dan ben jij dat, Ahmed. Je bent het schoolvoorbeeld waarvoor Pegida en anderen al jarenlang waarschuwen. Je bent een lobbyist voor de sharia, die de Kafir – wij, de ongelovigen – grondrechten wilt ontnemen en je kijkt weg bij geweld, dreigementen en terreur vanuit de eigen geloofsgemeenschap.

We hadden ruim 80 jaar geleden donkere tijden, Ahmed. Ook toen waren er mensen die anderen onderdrukten uit naam van een kwaadaardige ideologie en burgers grondrechten ontnamen. Ook toen waren er mensen die dat niet accepteerden en verzet pleegden, en ik, de Kafir – de ongelovige – zal niet toestaan dat een islamist zoals jij mij mijn grondrecht op demonstreren gaat ontnemen!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Edwin Wagensveld)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Tweet van Edwin Wagensveld (Pegida)

  1. H&C Boon zegt:

    Heel goed gezegd!

    En de koran kan in de vuilnisbak.

    Geliked door 5 people

  2. delamontagne zegt:

    Nou in de meerderheid hoeven ze nog niet eens te zijn om de boel over te nemen, dat kan al eerder gebeuren………
    MAAR, zolang er nog “goedige” kaffirlandgenoten zijn, waarvan ’t Chr. gedeelte zegt:”Ze geloven tenminste nog ergens in !……
    De relativerenden zeggen:”in de bijbel staan net zo goed als in de coran, wrede vreselijke dingen”……
    De alles goetpratenden:”die allaha-[h]akbar keeldoorsnijders, DAT ZIJN GEEN GOEDE MUSLIMS……
    De soetsappigen die meehongeren met de rammeldan en geen kleine plagerijtjes dulden [ als ’t muslims betreft ]……
    ZOALS:

    En ’t merendeel, niet…maar dan ook NIETS van de giflam afweet [ of wil weten ]
    geschiedenis, wat er in hun handleiding-boek staat etc, etc, zal er niets veranderen.
    Tot het te laat is.

    Geliked door 7 people

  3. karton zegt:

    Waarom wordt zo´n kudde moslims toch steeds een “geloofsgemeenschap” genoemd ? ’t Is een criminele bende van bloeddorstige en moorddadige parasieten, die in “woord” vrede & liefde verkondigen maar in werkelijkheid overal ter wereld mensen afslachten en vrouwen/meisjes verkrachten. Daar kan niet genoeg op gewezen worden.
    Dat een nietszeggend mannetje als Alfred Makoets zegt dat hij tot een “geloofsgemeenschap” behoort is dat een grote leugen, en das NIET z’n éérste !

    Geliked door 4 people

  4. scherpschutter1943 zegt:

    Gooi de koran niet in de vuilnisbak. Lees dat boek dan weet u waar u over praat. Heb ik ook gedaan. Waarom? Ik wil weten wat mijn vijanden denken. Tip. Neem alles wat in de koran staat LETTERLIJK. Al die vreselijke dingen zijn nog net zo actueel als 100 jaar geleden. Onthoofdingen, marteling, en ook het niet tot vriend nemen van een ongelovige, varken, hond, christenhond, enz. Conclusie, laat u niets wijs maken door de linkse communisten of die geestelijk gestoorden van de christenunie want deze dwaallichten hebben het meer dan slecht voor met u, de doorsnee nederlander, belastingbetaler. PS. Burgemeester Marchouch van Arnhem was vroeger politieagent. Iemand die de ambtsbelofte had afgelegd dat hij de nl.wetten zou handhaven. Dat zal hij inmiddels wel vergeten zijn , onder invloed van zijn door de islam geïndoctrineerd herinneringsvermogen. Grote schande en volledig in strijd met de grondwet dat hij Wagensveld een gebiedsverbod oplegt om in Arnhem te komen. Regering in NL (of wat daarvoor) doorgaat, gooi die Marcouch de grens over , we kunnen die salafist missen als kiespijn want hij is een gevaar voor de openbare veiligheid

    Geliked door 5 people

    • karton zegt:

      @ scherpschutter1943 op 22-3-2024 om 17.14 u.

      Die Alfred Makoets was inderdaad politieagent. Zoals u ziet, en zoals reeds vaker gezegd : onder politieagenten schuilt heel veel vals volk en hun aantal zal snel stijgen gezien de huidige selectie-criteria. Laat u niet beboeten door een “buitenlandse” politieagent, eis een tolk ! (tenzij zo’n allah-aanhanger accentloos NL’s spreekt natuurlijk !) Anders wordt u besodemieterd door dat soort, er worden u bijv. woorden in de mond gelegd die niet zijn gebruikt, het recht op een advocaat wordt u ontzegt/niet genoemd, zet nérgens uw handtekening onder !                  (Één van m’n kinderen werd onterecht aangehouden, ingesloten én gehoord in bijzijn van een advocaat; hij weigerde ook maar iets te ondertekenen. Het zg. verhoorkoppel, (inpandig noemt men hen wel eens : Het Gouden Koppel (!!!!!) werd steeds kwader. Uiteindelijk na 3 dagen vrij gelaten, zónder enig bewijs. Hierop begon hij een procedure tegen het gebeurde; dat leverde hem € 15.000 op na twee jaar procederen. Probeerde een zg. Off. van Justitie hem nog een oor aan te naaien : “Als je nu die kleine boete, (ik dacht    € 150) betaalt, ben je van alles af”, Ook dát geweigerd, anders had hij een aantekening op z’n strafblad gehad én schuld bekend. ’t Is één hele grote smeerlapperij, dat justitie- en politiegebeuren.)       

      Like

  5. Marijke zegt:

    Volgens mij zitten ze ook al geïnfiltreerd bij Facebook. Ik kan mijn pro Israël reacties niet meer plaatsen. Geen ban, maar te veel gereageerd, waardoor ik aan mijn “limiet’ zit, om spam te voorkomen en blablabla. Op niet interessante artikelen kan ik wel reageren, dan is het limiet ineens niet meer bereikt.
    We leven in een hele enge tijd en dat is niet alleen voor Joden.

    Geliked door 2 people

  6. jantjeuitnl zegt:

    ze moeten de koran met pallets te gelijk verbranden. De meeste moslims hebben dat haatboek toch nooit gelezen.

    Je krijgt er een criminal mind van, als je het wel leest of gepreekt krijgt.

    Geliked door 1 persoon

  7. olieklippie zegt:

    Een enkele reis Marokko voor die marchous en zij soort genoten.

    Geliked door 1 persoon

  8. Snappie zegt:

    als de pegida aanhang nu een scherm met beamer voor het stadshuis plaatst met daarop de film van ome Edwin die demonstratief een alla boek verbrand.

    Dikke lange neus het zijn moderne tijden Ahmed.

    Like

  9. J.v.d.Heijden zegt:

    Haatverzen uit dat 14 eeuwen geleden VERZONNEN vod koran:

    https://conservatief.fandom.com/nl/wiki/Koranverzen_die_oproepen_tot_haat_en_moord_op_ongelovigen

    Niet alleen A.Marcouch is lid van deze beweging…

    https://tinyurl.com/5rv7vxb  Vert. https://tinyurl.com/5za2bg

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie